Miten koristella portaikko jouluksi?

Miten koristella portaikko jouluksi?

Joulukuu on kuukausi, jolloin kodit ja asunnot sisustetaan yleensä juhlavaksi ja kodikkaaksi. Monipuoliset koristeet antavat sisätiloihin erityisen tunnelman, joka johdattaa joulun juhlaan. Vaikka pöytien, tuolien tai ikkunalaudoitusten koristelu ei ole ongelma, portaikon koristelu jouluksi on usein hieman hankalaa. On kuitenkin paljon yksinkertaisia tapoja ja patentteja, joilla voit tehdä portaikosta hetkessä erityisen paikan kodissasi tai asunnossasi.

Miten sinä koristelet portaikon jouluksi?

Portaiden koristelu jouluksi voidaan tehdä käsin tai valita kauppojen tarjoamia tuotteita. Koristeiden tekeminen omin käsin voi olla loistava idea viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Omien porraskoristeiden tekeminen jouluksi on hauskaa joulun alla. Toisaalta ostamalla valmiita tarvikkeita säästät aikaa ja saat nopeasti aivan toisenlaisen tunnelman porraskäytävään.

portaikon koristelu juhlapyhiä varten

Porraskäytävän koristelu jouluksi

Lasten läsnäolon kotona pitäisi määrittää , miten portaikko koristellaan jouluksi. Koteihin, joissa ei ole pieniä lapsia, kannattaa valita kynttilöitä, joissa on jouluun liittyviä tuoksuja. Mausteiden, appelsiininkuoren tai neilikan aromit tuovat erityistä tunnelmaa. Koteihin, joissa on lapsia, kannattaa valita pienikokoisia jouluhahmoja, kuten kääpiöitä, joulupukkeja ja poroja, jotka houkuttelevat lapsia. Yhtä hyvä idea ovat kranssit tai LED-valot.

Joulukimppu portaisiin

Joulukimppu on keinotekoisista tai elävistä joulukuusen oksista tehty ketju. Joulukimppuun voi lisätä rusetteja, palloja, käpyjä, kelloja tai tähtiä. Se on täydellinen ratkaisu portaiden kaiteeseen. Koska koristeiden pituudet ja leveydet vaihtelevat, voit helposti valita sopivan koristeen minkä tahansa kokoiseen portaikkoon.

Jouluiset porraslyhdyt

Joululyhdyt voidaan valmistaa puusta, keramiikasta, lasista ja metallista. Ne sopivat erinomaisesti käytettäväksi portaiden askelmissa. Niitä on monen muotoisia ja kokoisia. Ne voivat antaa valoa perinteisellä tavalla eli niissä voi olla kynttilä tai paristopatruuna. Ne ovat juhlava koriste, joka antaa pehmeää, lämmintä valoa, jolla on rentouttava vaikutus ja joka luo aidon kodin tunnelman.

joulu portaikko koristelu

LED-valot portaikon koristeena juhlapyhinä

LED-valot lisäävät juhlatunnelmaa uskomattomalla tavalla. Ne valaisevat portaiden ympärillä olevan alueen ja ovat yksi näyttävimmistä koristeista. Laajan tuotevalikoiman ansiosta voit valita erikokoisia ja -muotoisia valaisimia. Mieltymyksistäsi ja tyylistäsi riippuen voit valita valkoiset tai värilliset valot. LED-valojen etuna on, että ne ovat johdottomia, joten ei tarvitse huolehtia siitä, että lähellä on pistorasioita.

Jouluseppele portaikkoon

Jouluseppeleet yhdistetään oviin sopiviin koristeisiin, mutta ne näyttävät yhtä hyvältä portaikon kaiteessa. Voit valita yhden suuremman seppeleen tai useita pienempiä. Koristenaruja käyttämällä voit helposti ripustaa seppeleen haluamaasi paikkaan. Punotut männyn, kuusen, kuusen ja katajan oksat, joita ympäröivät muut koristeet, kuten orapihlajan hedelmät, karpalot, käpytikat tai pienet pallot, antavat kotitaloutesi ja vieraidesi nauttia kauniista näkymistä ja tuoksusta.

miten koristella portaikko jouluksi

Tutustu: Miten koristella pöytäsi jouluksi?

Miten koristella portaikko jouluksi? Yhteenveto

On monia ideoita siitä, miten koristella portaikko jouluksi. Ne voivat olla käsintehtyjä tai kaupasta ostettuja koristeita. Voit koristella portaiden askelmat ja kaiteet. Se ei ole aikaa vievää, mutta varmasti tekemisen arvoista. Yksilöllisistä mieltymyksistä riippuen voit valita hieman modernimpia tai perinteisempiä koristeita. Tuotteiden moninaisuus tarjoaa monia mahdollisuuksia luoda juhlava, viihtyisä ja lämmin tunnelma, joka parantaa tunnelmaa pitkien talvi-iltojen aikana.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Talo