Puolassa ei ole kahta samanlaista jouluaattopöytää – jokaisessa on eri ruokalaji, joka on valmistettu ainutlaatuisella tavalla. Ehkä suurimmat erot ovat keitoissa; tämä ruokalaji, joka perinteisesti aloittaa illallisen, valmistetaan monista eri…
Valkosipuli on monien puolalaisen ja kansainvälisen keittiön ruokien ainesosa. Sitä arvostetaan paitsi sen maun ja ainutlaatuisen aromin myös sen terveysvaikutusten, kuten antibakteeristen ja antiviraalisten vaikutusten vuoksi. Siksi erityisesti syksyllä ja…
Kuluttajuuden aikakaudella teemme heräteostoksia ja harkitsemattomia päätöksiä. Tämä ongelma koskee ennen kaikkea elintarvikkeita. Ostamme paljon enemmän kuin voimme kuluttaa, mikä johtaa ruokahävikkiin. Jos löydät jääkaapistasi edes yhden kananmunan, jonka tuoreudesta…
Munat ovat olennainen osa pääsiäistä. Ne ovat elämän ja hedelmällisyyden symboli. Jokaisessa pääsiäiskorissa pitäisi olla vähintään yksi muna. Ne esiintyvät usein pääsiäispöydässä täytettyinä munina. Munat voivat olla eräänlainen koriste, jos…