Mitkä verhot kylpyhuoneeseen? Muodikkaat järjestelyt

Mitkä verhot kylpyhuoneeseen? Muodikkaat järjestelyt

Kylpyhuone on paikka, jossa voi rentoutua ja viettää hetken vain itselleen. Sen suunnittelun ei pitäisi olla vain toiminnallista, vaan myös viihtyisää. Verhot auttavat antamaan sille tämän luonteen. Muodikkaiden verhojen avulla kylpyhuoneesi saa paitsi yksityisyyttä myös eleganssia. Lue artikkeli ja selvitä, mitkä verhot kannattaa valita kylpyhuoneeseesi.

Verhot kylpyhuoneeseen – miksi sinun pitäisi?

On monia syitä valita verhot kylpyhuoneeseen. Joitakin tärkeimpiä niistä ovat mm:

  • auttaa säilyttämään yksityisyyden;
  • antaa huoneelle kodikkaan tunnelman;
  • mahdollisuus suurentaa kylpyhuonetta optisesti.

Markkinoilla on suuri valikoima valmiita verhoja kylpyhuoneeseen. Näin jokainen voi sovittaa verhotyypin huoneeseensa ja ikkunan kokoon.

Mitkä verhot kylpyhuoneeseen pitäisi valita?

Tärkeä seikka, johon kannattaa kiinnittää huomiota , kun valitaan muodikkaita verhoja kylpyhuoneeseen, on materiaali, josta ne on valmistettu. Koska verhot ovat paikan, jossa ne sijaitsevat, kankaan, josta verhot on valmistettu, on kestettävä kosteutta ja puhdistusaineita. Parhaita materiaaleja ovat luonnonmateriaalit, kuten puuvilla tai pellava. Kylpyhuoneen verhotyypin tulisi myös sopia huoneen sijaintiin.

Mitkä verhot valita kylpyhuoneeseen

Jos kylpyhuone on pohjakerroksessa, on parasta peittää koko ikkuna, jotta ohikulkijat eivät katso sisään. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa kylpyhuoneessa voit olla villimpi verhojen valinnassa. Täällä voit käyttää verhoja, jotka peittävät vain ikkunan alaosan. On myös muistettava, että kylpyhuoneen verhot on vaihdettava ja pestävä usein. Tästä syystä on suositeltavaa valita verhot, jotka on helppo ripustaa ja ottaa pois.

Kylpyhuoneen verhot – pieni ikkuna

Monissa puolalaisissa kodeissa kylpyhuoneiden ikkunat eivät ole suuria. Jos sinulla on pieni ikkuna, sinun ei tarvitse luopua mukavasta järjestelystä. Tällaisessa tapauksessa peittojen muodossa olevat verhot ovat ihanteellisia. Tämä on eräänlainen lyhyt verho, joka peittää vain ikkunan alaosan. Näin huone ei jää vaille arvokasta luonnonvaloa. Kylpyhuoneessa vaaleat, herkät verhot ovat parhaita. Kylpyhuoneen verhot , joissa on pitsiä tai röyhelöitä, tekevät huoneesta tyylikkäämmän. Lyhyet verhot kylpyhuoneessa eivät näytä ainoastaan esteettisesti miellyttäviltä, vaan ne luovat myös intiimiyden tunnetta kylpyhuoneeseen.

Firanki do łazienki małe okno

Kylpyhuoneen verhot – järjestelyt

Toinen idea kylpyhuoneen ikkunoiden järjestelyihin voivat olla paneeliverhot. Tämäntyyppiset verhot ovat muodoltaan pitkiä kaistaleita, jotka pidentävät optisesti matalaa huonetta. Paneeliverhot on yleensä valmistettu jäykästä neuloksesta, joka kestää kosteutta, pölyä ja puhdistusaineita.

Kemikaalien kestävyys on tässä tapauksessa erittäin tärkeää, sillä useimmat tämäntyyppiset verhot ulottuvat lattiaan asti ja voivat siten altistua näille kemikaaleille. Nämä verhot eivät vie arvokasta auringonvaloa päivällä, ja yöllä ne ovat ihanteellisia suojaamaan ohikulkijoiden satunnaisilta katseilta. Tämäntyyppiset modernit kylpyhuoneen verhot voivat toimia yksinään, ja ne toimivat myös täydellisesti yhdessä verhojen kanssa.

Firanki do łazienki – aranżacje

Kannattaako kylpyhuoneeseen ripustaa verhot?

Kylpyhuoneen ikkunan sijoittelu on yhtä tärkeää kuin muualla talossa olevat ikkunat. Siitä ei kannata luopua, ja itse asiassa kannattaa käyttää kylpyhuoneen verhoja suojautuakseen naapureiden uteliailta katseilta. Muodikkaiden kylpyhuoneen verhojen ei tarvitse olla lainkaan kalliita, ja ne tuovat huoneeseen viihtyisyyttä ja tyylikkyyttä. Kun ostat verhoja kylpyhuoneeseen, sinun on vain muistettava huolehtia riittävästä ilmanvaihdosta.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Talo