Miten pukeutua business-grillijuhliin? Tyylikäs muotoilu

Miten pukeutua business-grillijuhliin? Tyylikäs muotoilu

Grillauskauteen on vielä aikaa, mutta siihen kannattaa valmistautua etukäteen. Vielä enemmän, jos kyseessä on liiketapaaminen. Virallinen henkilöstöjuhla, jonka taustalla on grillijuhla? Totta kai! Tällaiset tapahtumat ovat yhä suositumpia. Miten pukeutua yrityksen grillijuhliin?

Tyylikästä pukeutumista yrityksen grillijuhliin – mitä pitää pitää mielessä?

Kesäkauden yritystapahtumat voidaan järjestää grillijuhlien muodossa, ja tämä on yhä yleisempää. Kyseessä on edelleen se sama tuttu grillijuhla, joka liittyy rentoutumiseen raittiissa ilmassa. Itse tapahtuman luonne voi kuitenkin olla hieman erilainen, muodollisempi. Miten sinun tulisi pukeutua liikemiesgrillijuhliin, jotta et syyllistyisi faux pasiin? Muista perusasiat.

  • Ole varma tapahtuman luonteesta tai teemasta. Joskus hyvin muodollinen juhlaillallinen voi kuulua “grillijuhlan” alle.
  • On tärkeää muistaa, että yrityksen grillijuhla on tavallaan työpäivän jälkeinen jatkumo. On suositeltavaa pysyä tyylikkäänä sekä käytöksessä että pukeutumisessa.
  • Grillijuhlissa on todennäköisesti läsnä työkavereiden lisäksi myös esimies ja ehkä jopa alihankkijoita ja asiakkaita. Osoita heille kunnioitusta näyttämällä moitteettomalta.
  • Jos et ole varma, miten pukeutua yrityksen grillijuhliin, on turvallista valita maltillinen tyylikkyys. Venytetty verkkaritakki tai revityt farkut eivät saa hyvää palautetta, eikä liian muodollinen asu myöskään sovi.
  • Älä unohda omaa mukavuuttasi. Vaatteiden tulisi olla muodikkaita, mukavia ja käytännöllisiä, mikä lisää itsevarmuuttasi ja parantaa mielialaasi.
yrityksen grillijuhlien muotoilu

Miten pukeutua yrityksen grillijuhliin?

Jos yrityksenne grillijuhlat ovat yksinkertaisesti grillijuhlat eli makkaranpaistoa työntekijöiden kanssa, voit valita rennon tyylikkyyden. Grillijuhliin pukeutumisen tulisi olla urheilullista, mutta hyvän maun mukaista. Yksinkertaiset oversize-mekot hillityissä väreissä toimivat hyvin, samoin kuin pitkät neulemekot yhdistettynä farkkutakkiin.

miten pukeutua yrityksen grillijuhliin

Mitä pukeutua grillijuhliin, jos valintana ovat housut? Sikarit, chinot ja rakastetut farkut voivat olla siisti idea. Mitä pukea niiden kanssa päällesi? Jopa t-paita, mutta yhdistettynä tyylikkääseen petivaatteeseen tai rentoon takkiin. Schmisseri tai neuletakki on myös hyvä lisä kesäiseen grillistailaukseen.

Miten pukeutua tyylikkäisiin grillijuhliin?

Hillitty eleganssi on aina tervetullutta ja arvostettua muotitrendeissä. On myös monia niksejä, joilla voit muuttaa arkisen asun tyylikkääksi lookiksi. Takki, kengät, käsilaukku, huivi ja… boom! Farkuista ja t-paidasta tulee tyylikäs asu firman grillijuhliin. Eleganssilla on monia puolia, mikä antaa runsaasti tilaa muodin luovuudelle.

miten pukeutua tyylikkääseen grillijuhlaan

Farkkuhousuilla on yksi hieno ominaisuus – monipuolisuus. Ne sopivat niin arkeen kuin virallisempaankin pukeutumiseen. Ne sopivat täydellisesti yhteen punaisen bleiserin tai pitkän kashmirneuletakin kanssa. Lisäksi tällaiset housut ovat erittäin käytännölliset ulkogrillijuhlissa. Vaatekaapin elementtien yhdistäminen fiksun rentoilun luomiseksi on vastaus kysymykseen, miten pukeutua muodikkaasti grillijuhliin.

Tutustu: Miten pukeutua grillijuhliin ystävien ja perheen kanssa?

Millaiset kengät liikemiesgrillijuhliin?

Jalkineiden valinta ei ole helppo asia. Mitä kenkiä kannattaa käyttää grillijuhliin, kun pidetään mielessä kaikki olosuhteet, myös luonto? Ennen kaikkea mukavat ja käytännölliset, eli mieluiten sellaiset, jotka eivät likaannu helposti ja joiden avulla pääset kosketuksiin luonnon kanssa. Miten pukeutua tyylikkääseen grillijuhlaan valitsemalla oikeat jalkineet? Tässä erityistilanteessa on suositeltavaa luopua korkokengistä oman mukavuuden vuoksi, eikä kukaan varmasti pahastu tästä.

mitkä kengät yrityksen grillijuhliin

Vaihtoehtona korkokengille voivat olla kengät, joissa on koroke tai matala, paksumpi korko. Tällaiset kengät viimeistelevät tyylin grillipuvun kanssa, mutta ne sopivat täydellisesti myös housujen kanssa. Tenniskengät ovat suosituin valinta tyylikkäänä versiona, samoin kuin espadrillot tai jopa pumput. Voit valita ballerinat, mutta erityisen sijainnin ja myös sään vaihtelevuuden vuoksi ne kannattaa vaihtaa esimerkiksi tyylikkäisiin puolikenkiin. Avokkaat kesäkengät ovat myös hyvä valinta, varsinkin kun ne yhdistetään grillimekon tai midi- ja maksihameen kanssa.

Varusta asusi yrityksen grillijuhliin sopivaksi

Grillijuhlissa on hyvä välttää ylenpalttisia asusteita. Niistä ei kuitenkaan tarvitse luopua kokonaan. Taitavasti valittuina ne korostavat paitsi tyyliä myös persoonallisuutta. Kun on kyse olennaisista asusteista, käsilaukku on ehdoton. Kannattaa valita pienikokoinen, johon mahtuu silti kaikki olennainen.

Erittäin käteviä ja käytännöllisiä ovat postimieslaukut, ristivartalolaukut, olkapään yli ulottuvat laukut ja vyötärölle kiinnittyvät “munuaislaukut”. Niiden tyyli ja väri voidaan helposti sovittaa tiettyyn tyyliin. Ripustettavat ja raskaat korut voivat olla grillauksen tiellä, joten kannattaa valita herkät koristeet. Grillimekkoa voi täydentää korostuskappaleella, kuten rannekorulla tai riipuskaulakorulla. Kaikessa on kuitenkin tärkeää noudattaa maltillisuutta ja sopeutua tilanteeseen.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti