Miten pukeutua tupaantuliaisjuhliin? Koetellut ja testatut tyylit

Miten pukeutua tupaantuliaisjuhliin? Koetellut ja testatut tyylit

Tapa järjestää tupaantuliaisjuhlat on edelleen ajankohtainen. Nämä kotijuhlat voivat olla hieman erilaisessa muodossa kuin vuosia sitten, mutta ne ovat edelleen hyvin suosittuja. Kutsu tupaantuliaisjuhliin voidaan ulottaa sekä perheelle että ystäville. Miten pukeutua tupaantuliaisjuhliin, jotta olisit muodikas, mukava ja tilanteeseen sopiva?

Mikä on tupaantuliaisjuhla ja milloin se järjestetään?

Mikä on tupaantuliaisjuhla? Tupaantuliaisjuhla on juhla, joka järjestetään yleensä uudessa asuinpaikassa. Tilaisuus voi olla talon vuokraaminen, asunnon ostaminen tai remontin valmistuminen. Vanhemmat sukupolvet muistavat tämän tavan hyvin, kun uuden asunnon saaminen oli erityinen tapahtuma. Tupaantuliaisjuhlat pidettiin usein heti avaimen saamisen jälkeen, ja ne järjestettiin asunnossa sen raakilemaisessa tilassa. Näin se sai nimensä – kalustamattomassa talossa vieraat istuivat muun muassa ikkunalaudoilla.

tupaantuliaiset kun teet

Miltä tupaantuliaiset näyttävät nykyään, milloin ne pidetään? Nykyään todellisuus on hieman erilainen ja vieraat kutsutaan “valmiiksi”. Vanhan kunnon tupaantuliaisjuhlilla tyhjässä asunnossa on kuitenkin edelleen kannattajansa. Oli sen muoto mikä tahansa, se on yleensä ystävällinen kokoontuminen rennossa ilmapiirissä. Miten sitten pukeudutaan tupaantuliaisjuhliin?

Mitä pukeutua tupaantuliaisjuhliin?

Voivatko tupaantuliaisjuhlat olla muodollinen tapahtuma? Loppujen lopuksi kaikki riippuu tietenkin isännästä. Hänen olisi kuitenkin annettava nämä tiedot heti, jotta kaikki vieraat voivat valita oikean tyylin tupaantuliaisjuhliin. Pukeutumiskoodi riippuu myös siitä, pidetäänkö juhlat valmiissa, kalustetussa talossa vai käytetäänkö istuimena todella symbolista “ikkunalaudoitusta”. Ensimmäisessä tapauksessa asu voi olla rento, esimerkiksi juhlakappaleiden tai tyylikkäiden asusteiden kanssa.

Miten pukeutua tupaantuliaisjuhliin sisustukseen, jossa ei ole huonekaluja tai jossa seinät tai lattiat ovat jopa viimeistelemättömiä? Vastaus on: käytännöllisesti ja mukavasti. Voit olla varma, että kyse ei ole työhaalarista ja kypärästä, vaan pikemminkin löysästä, ei-rajoittavasta asusta, mieluiten sellaisesta, joka ei rypisty ja on helppo pestä. Millaiset ovat tupaantuliaisjuhlat, mitä valmistella? Tietenkin muodikkaita vaatteita, hyvää mieltä ja lahja isännälle. Vaatimattoman lahjan antaminen ensimmäisellä vierailulla uuteen kotiin on erittäin mukava tapa.

Mitä pitää muistaa, kun valmistelee asua tupaantuliaisjuhliin?

  • Muotoilun tulisi olla juhlien luonteeseen sopiva.
  • Asun tulisi olla muodikas, mukava ja käytännöllinen.
  • Älä liioittele koristeiden kanssa, vaan lisää juhlallisuutta
  • Ulkonäkö ei saa loukata isäntää tai muita vieraita

Puseron ja housujen muotoilu

Farkut ovat kuolemattomat ja luotettavat. Yhdistelmä rentoa ja eleganttia, tarvitset vain oikeat asusteet. Siniset suoralahkeiset farkut sopivat täydellisesti harmaan puseron tai punaisen paljettipuseron ja punaisten korkokenkien kanssa. Yläosa voi olla myös aistikkaampi, esimerkiksi selkäkaula-aukkoinen. Spangapusero on myös loistava vaihtoehto.

mitä pukeutua tupaantuliaisjuhliin

Mielenkiintoinen sill-bileasu voi olla myös tavalliset savukehousut yhdistettynä funkyyn bleiseriin. Takki voidaan korostaa kultaisilla tai hopeisilla putkilla tai värikkäillä applikaatioilla. Käytännölliset ja trendikkäät ovat legginsit pidemmän farkkupaidan ja koristeellisen vyön kanssa.

Pukeutuminen tupaantuliaisjuhliin

Kun suunnittelet, miten pukeutua tupaantuliaisjuhliin, älä unohda mekkoa. Tämä tärkeä osa naisen asua on aina trendikäs. Mekkoon on helppo sovittaa asusteita, jotka lisäävät pirteyttä tai pehmentävät ilmettä hieman. Leikkaus ja väri voivat olla mitä haluat, mutta se ei saa olla liian juhlava, uhmakas tai iltainen.

tupaantuliaismekko

Millainen mekon pitäisi olla tupaantuliaisjuhliin? Jos kyseessä ovat vapaamuotoiset juhlat, ihanteellinen malli on mukava ja muodikas verkkarimekko. Se voi olla ylisuuri, putkimallinen tai A-linjainen. Siisti idea lämpimämpiin päiviin on pitkä eteerinen mekko hennoilla kukkakuvioilla yhdistettynä farkkukatseeseen tai mokkanahkaisiin ramoneihin. Talvella toimii hyvin yksinkertainen neulemekko, jossa on väljä turtleneck vihreän tai hunajan sävyisenä.

Hame fiksun paidan kanssa

Miten pukeutua tupaantuliaisiin valitsemalla hame? Myös hameen kanssa stailaaminen antaa runsaasti vaihtoehtoja. Jos hame on muodollisempi, siihen kannattaa yhdistää vähemmän muodollinen “yläosa” ja päinvastoin. Se on hauska tapa antaa asulle aivan uusi ilme.

miten pukeutua tupaantuliaisjuhliin

Jos kyseessä ovat tupaantuliaisjuhlat, miten pukeutua, jotta olo olisi muodikas ja rento? Beigen sävyinen maksihame on edelleen trendikäs, joten se kannattaa sisällyttää asuusi. Runsaita röyhelöitä voi hillitä mustalla, istuvalla takilla. Tummaa polvipituista hametta voi piristää tyylikkäällä pastellinsävyisellä paidalla. Yksinkertainen hunajanvärinen midihame ja tyylikäs tummansininen V-kaula-aukkoinen paita ovat loistava yhdistelmä.

Millaiset kengät kannattaa tyylitellä tupaantuliaisjuhliin?

Kenkien valinta riippuu juhlien puitteista. Jos kyseessä ovat kotibileet tossuissa – ongelma ratkaistu. Jos se ei ole, niin tupaantuliaisjuhlien stailaamisessa on kyse myös kengistä. Farkkuihin sopivat hyvin stilettot, joissa on teräväkärkiset varpaat. Ne kannattaa valita topin tai asusteiden värin mukaan. Käytännöllisyyttä ja mukavuutta ajatellen voit korvata stilettot pumpuilla tai stilettokengillä. Nämä kengät sopivat hyvin myös maksihameen kanssa.

Jos haluat rennomman asun, käytä platform-kenkiä. Kirkkaat tennarit, joissa on hienoja kirjailuja, sopivat hyvin farkkujen tai verkkareiden kanssa. Myös cowboysaappaat ovat tulleet takaisin muotiin, ja niitä on tehty jopa laskostettujen hameiden ja pitkien mekkojen kanssa.

tyyli tupaantuliaisjuhlia varten

Muodikkaita asusteita tupaantuliaisjuhliin

Kun tiedät, mitä pukeutua tupaantuliaisjuhliin – on asusteiden vuoro. Tärkein niistä on oikea käsilaukku, jonka pitäisi paitsi sopia yhteen yleisilmeen kanssa, myös olla käytännöllinen ja mukava. Käsilaukut – vyötärön ympärille kiinnitettävät munuaislaukut – ovat kestosuosittuja. Ne sopivat hyvin rennon mekon kanssa ja korostavat naisellisia muotoja.

Toinen usein käytetty valinta on kytkinlaukku, joka korostaa täydellisesti farkkujen ja korkokenkien kanssa tehtyä muotoilua. Sopivat korut korostavat sillin mekon luonnetta ihanasti. Voit valita vanhentuneen kultaisen rannekorun, joka sopii neulemekon ja savukehousujen kanssa. Suuri riipus korostaa turtleneckiä, kun taas herkkä ketju ja korvakorut ovat sopiva kolmikko romanttisen, kevyen mekon kanssa. Vyöt ovat taas muodissa; leveät, joustavat vyöt ja hennot, ketjulliset vyöt. Helmi-hiuslenkit ja silkkinauhat ovat hyvin trendikkäitä ja sopivat moneen lookkiin.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti