Miten pukeutua toimistoon kesällä? Styling kuumia päiviä varten

Miten pukeutua toimistoon kesällä? Styling kuumia päiviä varten

Kesähelteillä pukeutuminen voi olla haastavaa, työskentelitpä sitten etänä tai toimistossa. Siksi on hyödyllistä tietää, miten pukeutua toimistoon helteessä, jotta tunnet olosi mukavaksi ja näytät silti ammattimaiselta. Tässä artikkelissa kerromme, miten valita oikeat vaatteet ja asusteet, jotta voit luoda tyylit, jotka sopivat täydellisesti kesäpäiviin töissä.

Oikeat kankaat toimistoon kuumana päivänä

Keskeistä kuumalla säällä on valita kankaat, jotka hengittävät ja antavat ilman kiertää vapaasti. Parhaita kankaita ovat puuvilla, pellava, silkki tai viskoosi. Nämä luonnolliset kankaat antavat ihon hengittää, mikä varmasti vaikuttaa käyttäjän mukavuuteen.

miten pukeutua lämpimässä toimistossa

Jotkin keinotekoiset kankaat, kuten polyesteri tai akryyli, voivat sitoa lämpöä ja saada sinut hikoilemaan. Siksi on hyvä välttää tällaisista materiaaleista valmistettuja vaatteita erityisesti toimistossa, jossa puhtaus ja raikkaus ovat tärkeitä.

Suositellut kesäiset värit ja kuosit toimistoon

Kuumina päivinä kannattaa valita kirkkaita värejä, jotka heijastavat auringonvaloa ja saavat olon tuntumaan hieman viileämmältä. Vaaleanpunaiset, valkoiset tai pastellivärit ovat erinomaisia valintoja toimiston muotoiluun kesällä. Kukkien tai geometristen kuvioiden kaltaiset kuviot sopivat myös erinomaisesti kesäiseen pukeutumiseen. Ne tuovat asuun keveyttä ja raikkautta, mikä on tärkeää kuumalla säällä.

Tarkista: 25 astetta – miten pukeutua lämpimään säähän?

Styling toimistoon kuumina kesäpäivinä

Toimistoon kannattaa valita vaatteita, joissa on tyylikäs mutta samalla väljempi leikkaus. Tilaisuudesta riippuen voit pukea yllesi esimerkiksi lyhythihaisen paidan, kynähameen tai kevyen mekon. Juhlallisempiin tilaisuuksiin kannattaa vaatekaapissa olla kevyestä materiaalista valmistettu puku, joka toimii hyvin kuumallakin säällä.

Lyhythihaiset mallit

Lyhythihaiset paidat, puserot tai topit sopivat erinomaisesti toimistoon kuumalla säällä. Ne ovat riittävän tyylikkäitä ja antavat samalla ilman virrata vapaasti hartioiden ja vartalon ympärillä. Valitse luonnollisista kankaista valmistettuja malleja, jotka antavat ihosi hengittää. Vältä liian tiukkoja leikkauksia – paitojen tulisi olla väljempiä mutta silti istuvia.

Hameet ja mekot

Hameet ja mekot ovat muita loistavia vaihtoehtoja kuumiin toimistopäiviin. Valitse suoraleikkauksisia malleja, joiden pituus on polvipituinen tai hieman sen alapuolella, jotta ulkonäkö pysyy ammattimaisena. Kannattaa kiinnittää huomiota myös materiaaliin – sen on mieluiten oltava hengittävää ja iholle ystävällistä.

muotoilu toimistoon kesällä

Puvut ja takit

Kevyistä materiaaleista, kuten pellavasta, puuvillasta tai kangassekoitteista valmistetut puvut ovat ihanteellisia kesällä. Vaatekaapissa kannattaa olla myös ilmava bleiseri, joka voi viimeistellä tyylikkään stailauksen.

Mukavat housut

Jos et ole hameiden ystävä, voit valita mukavat housut kevyestä materiaalista, kuten pellavasta tai puuvillasta. Vältä kuitenkin farkkuja, sillä ne voivat tehdä olosi kuumaksi ja epämukavaksi. Kesäpäivinä kevyet chinot tai pellavahousut ovat täydelliset. Kannattaa panostaa joihinkin klassisiin väreihin, kuten beigeen, harmaaseen tai laivastonsiniseen, joita voi helposti yhdistää erilaisten paitojen kanssa.

Mitä pukeutua toimistoon kesällä

Tutustu: Miten pukeutua yritystapahtumaan?

Asusteet kesän toimistopukeutumiseen

Kun stailaat kesällä toimistoon, kannattaa valita minimalistiset asusteet. Naiset voivat valita herkkiä koruja ja käsilaukkuja hillityissä väreissä. Tässä on luettelo suositeltavista asusteista:

Korut – Kuumalla säällä on hyvä luopua massiivisista koruista, jotka voivat saada meidät tuntemaan olomme vielä kuumemmaksi. Valitse herkkiä, hienovaraisia asusteita – ohuita rannekoruja, ketjuja tai minimalistisia korvakoruja.

Käsilaukut ja reput – Kun valitset käsilaukkua tai reppua toimistoon, valitse kevyistä materiaaleista valmistetut. Vältä nahkamalleja, jotka voivat olla raskaita ja saada sinut hikoilemaan.

Aurinkolasit – Kuumina päivinä on hyvä pitää mukana aurinkolaseja, jotka suojaavat silmiä auringon haitallisilta säteiltä. Valitse malleja, joissa on oikea UV-suodatin, jotta silmäsi pysyvät terveinä.

vaatteita toimistoon kesällä

Mitä kenkiä kannattaa käyttää toimistoon kesällä?

Kesäkenkien toimistoon tulisi olla tyylikkäät mutta samalla mukavat. Ballerinat, matalakorkoiset korkokengät tai sandaalit, joissa on matala korko, toimivat hyvin. Myös seuraavat ehdotukset ovat harkitsemisen arvoisia:

  • Sandaalit ovat täydelliset jalkineet kuumille toimistopäiville. Valitse luonnonmateriaaleista, kuten nahasta tai mokkanahasta valmistetut sandaalit, jotka antavat jalkojesi hengittää.
  • Jos pidät tyylikkäämmästä ilmeestä, voit valita avoimet pumput. Ne ovat riittävän muodollisia toimistoon, mutta antavat jalkojesi hengittää ja tarjoavat mukavuutta.
  • Jos toimistossasi on vähemmän muodollinen pukukoodi, voit valita lenkkarit. Valitse hengittävistä materiaaleista, kuten verkosta tai puuvillasta valmistetut, jotta jalkasi pysyvät mukavina kuumina päivinä.
Mitä kenkiä käyttää toimistoon kesällä

Pukeutuminen toimistoon kesällä – yhteenveto

Muista, että kesällä toimistoon sopiva pukeutuminen on avainasemassa, jotta voit viihtyä ja näyttää ammattimaiselta. Valitsemalla hengittäviä kankaita, vaaleita värejä ja ilmavia leikkauksia varmistat, että tunnet olosi mukavaksi koko päivän ajan. Äläkä unohda käytännöllisiä asusteita, kuten aurinkolaseja ja mukavia kenkiä.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti