Miten pukeutua klubille? Trendikkäät tyylit juhliin

Miten pukeutua klubille? Trendikkäät tyylit juhliin

Klubilla käyminen on tauko arjesta ja ansaittua ajanvietettä työ- tai opiskeluviikon jälkeen. Tänä erityisenä iltana voit viettää aikaa ystävien kanssa ja ladata energiaa tanssimalla. Koska ilta on erityinen, myös asun tulisi olla. Mikä on paras tapa pukeutua klubille?

Mitä pukeutua klubille? Tyylisäännöt ja trendikkäät värit

Miten pukeutua klubille, jotta näytät muodikkaalta ja erikoiselta? Klubeissa ja pubeissa on tässä suhteessa paljon vapautta. Se on täydellinen tilaisuus hullunkuriseen shoppailuun ja muotihupailuun. Se on myös aika hankkia unelma-asu, joka on tähän asti roikkunut toimettomana vaatekaapissasi. Paistepilkkuja, kimalluksia, stilettoja ja rohkeampia asuja on hyvä idea klubiasuksi. Rento on rento, mutta tässäkin kannattaa noudattaa maltillisuutta. Sinun ei tarvitse paljastaa liikaa ja loistaa kuin neonkauppa näyttääksesi erikoiselta.

miten pukeutua juhliin klubilla

On tärkeää muistaa, että yrittämällä olla omaperäinen voit helposti ylittää hyvän maun rajat. Kipinät, paljetit ja hieman voimakkaammat värit ovat sallittuja. Trendikkäitä ovat vihreän, punaisen, kullan ja hopean sävyt kiiltävinä versioina. Klubiasun on myös hyvä olla sellainen, ettei se rajoita liikkumista, vaan on mukava ja hauska. Sen ei tarvitse poiketa kovin paljon arkiasustasi, mutta joihinkin klubeihin verkkarit tai tennarit eivät ole tervetulleita. Näissä paikoissa saattaa olla myös tavanomainen pukukoodi, joten hieman tyylikkyyttä ei olisi pahitteeksi.

Miten pukeutua klubibileisiin.

Kun valitset, mitä pukeutua klubille, kannattaa noudattaa tiettyjä sääntöjä:

  • Varmista, että otat selvää, mikä on paikan pukukoodi. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä, kun päästät vieraita sisään klubille.
  • Liioittelun välttäminen pukeutumisessa ja hyvän maun sääntöjen noudattaminen on aina tervetullutta.
  • Siihen, miten pukeutua juhliin klubilla, viittaa myös tapahtuman luonne. Ystävien kanssa vietetty ilta ja yrityskokous saattavat vaatia täysin erilaisia tyylejä.
  • Mukavuus ja turvallisuus diskojuhlissa ovat olennaisen tärkeitä. Ajattele tätä, kun käytät korkokenkiä tai liian tiukkoja housuja.
  • Klubille pukeutuessa kannattaa valita “hengittäviä” materiaaleja, jotka estävät liiallista hikoilua.
  • Kannattaa myös suunnitella säilytystilaa välttämättömille tavaroille, jotta et jätä niitä vaatehuoneeseen. Tätä varten pieni, kevyt käsilaukku, jota on mukava kantaa, on kätevä.

Muotoilu klubille housujen kanssa

Kun stailaat juhliin klubille, housut ovat suosittu valinta. Tämä johtuu siitä, että ne ovat mukavat ja ne voidaan yhdistää monien vaatekappaleiden kanssa. Housut ovat hyvä idea myös yritystapahtumaan. Vaikka yrityskokous klubilla pidetään työajan ulkopuolella, kannattaa pukeutua vähemmän uhmakkaasti ja tyylikkäämmin.

juhlan muotoilu klubin housuja varten

Rohkea pusero klubitilaisuuteen tasapainottaa vaatimattomampaa “alaosaa” ja päinvastoin. Tummia savukehousuja voi korostaa juhlatyylisellä yläosalla, kuten hopeisella selkätön puserolla. Leveällä vyöllä sidotut, “virtaavasta” kankaasta valmistetut leveät housut näyttävät upeilta farkkukorsetin tai hihaton puolikauluksen kanssa. Nämä ainutlaatuiset tyylit ovat vastaus kysymykseen, mitä pukeutua klubibileisiin.

Pukeudu juhliin klubille

Klubille pukeutumiseen kuuluu usein mekko ja asusteet. Mekko on suosittu valinta erityisesti naisille, joilla ei ole mahdollisuutta käyttää sitä joka päivä. Tällainen asu korostaa luonnetta, parantaa mielialaa ja sillä voi valloittaa maailman! Juhlamekko klubille voi olla musta tai grafiittinen, hohtavasta materiaalista.

juhlamekko klubille

Hopeanhohtoinen hapsumini on heitto 20-luvulle, ja se on myös erittäin naisellinen. Yhdistä siihen sivusta kiinnitettävät stilettotossut tai korkokengät ja pyöreäketjuinen käsilaukku tai pieni clutch-laukku. Aistillinen halkio sivussa tai edessä antaa maksimekolle ripauksen näyttävyyttä. Viinin- tai pullonvihreä hapsumekko voi olla siisti idea. Se on myös hyvä vastaus kysymykseen, miten pukeutua klubikeikalle.

Pusero ja hame juhliin

Miten pukeutua klubille, mieluummin tyyliin hame? Hameen ystäviä ilahduttaa, että hame voi olla mahdollisimman paljon bileasua. Sinun tarvitsee vain valita suosikkipituus ja -leikkaus ja yhdistää se oikeaan “yläosaan”. Kuten missä tahansa muussa klubiasussa, nyrkkisääntö pätee tässäkin: jos ylhäällä on enemmän, alhaalla vähemmän, ja päinvastoin.

mitä pukeutua klubille

Minihameet ovat suosituimpia näissä tilanteissa. Niitä voidaan korostaa ihanteellisesti leveämmällä puserolla, esimerkiksi espanjalaistyylisellä puserolla. Molemmat osat voivat olla samanvärisiä, mutta sävyltään erilaisia, mikä on viime aikoina ollut hyvin muodikasta. Mitä pukeutua klubille pitkän hameen kanssa? Jos kyseessä on prinsessahame, eli hame, jossa on röyhelöitä, romanttinen pusero, jossa on kyynärpäiden pituiset hihat, on paras. Myös lyhyt olkaimeton toppi tai punainen bodysuit voi olla hyvä valinta.

Miten pukeutua klubille syksyllä ja kylmällä säällä?

Miten pukeutua klubille syksyllä? Lämpimämpi vaatekaappi kylmällä säällä koskee ennen kaikkea matkaa klubille ja sieltä pois. Sisällä tunnelma on kuuma mihin vuodenaikaan tahansa, joten itse asun ei tarvitse olla kovin erilainen kuin kesällä. Syksyllä on hyvä käyttää sukkahousuja mekon tai hameen kanssa. Kevyen, ilmavan topin voi korvata ohuella puolikauluksella.

Miten pukeutua klubille talvella? Valitse farkut. Yhdistä farkut tiukasti istuvaan yläosaan ja värikkääseen, kuviolliseen takkiin. Kellohousut sopivat hyvin romanttisen nappipuseron kanssa, jossa on röyhelöhihat. Juhlamekko klubille on hyvä idea vuodenajasta riippumatta. Talvella kannattaa valita yksinkertainen, tiiviisti istuva leikkaus kiiltävästä neuleesta. Urheilutakin sijasta klubilookiin voi syksyllä pukea fiksun takin ja talvella lampaanturkin.

Millaiset kengät kannattaa pukea kerhoon?

Se, mitkä kengät valitaan kerhoon, on tärkeä kysymys. Vaikka korkokengät eivät olisikaan pakolliset paikassa, on silti kysymys turvallisuudesta ja mukavuudesta. Voit toki pysyä korkokengissä, jos niissä käveleminen ei ole ongelma. Muussa tapauksessa kannattaa käyttää hieman matalampaa ja vakaampaa korkoa. Epämukavat kengät aiheuttavat epämukavuutta jopa istuessa, puhumattakaan kävelystä ja ennen kaikkea tanssimisesta.

mitä kenkiä pitää käyttää klubilla

Klubille tarkoitettujen kenkien on oltava mukavat sekä kokoon ja tyyliin sopivat. Cowboysaappaat, saappaat, saappaat täydentävät täydellisesti hameita ja mekkoja, etenkin kylminä päivinä. Myös tyylikkäät pumput näyttävät hyvältä ja sopivat moneen tyyliin. Klubibileisiin sopivia kenkiä ovat myös alustalla olevat tennarit tai pehmeämmät trapetsit, joissa on paksu kantapää.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti