Miten pukeutua yritystapahtumaan? Testatut ja hyväksi havaitut lookit

Miten pukeutua yritystapahtumaan? Testatut ja hyväksi havaitut lookit

Yritysjuhla on tärkeä osa jokaisen työntekijän työelämää riippumatta yrityksen koosta tai työntekijöiden määrästä. Siihen on välttämätöntä osallistua, ja joskus voidaan kutsua myös saattaja. Henkilöstötilaisuuden tarkoituksena on tutustua toisiinsa vähemmän muodollisella tasolla ja ilman ammatillisia riippuvuussuhteita. Tilaisuudessa solmitut myönteiset suhteet johtavat entistä parempiin kontakteihin ammatillisella tasolla.

Miten minun pitäisi pukeutua yritystapahtumaan?

Yksi ensimmäisistä kysymyksistä, jotka heräävät yritystapahtuman paikan ja ajankohdan ilmoittamisen jälkeen, on: Mitä minun pitäisi pukeutua yritystapahtumaan? Asiantuntijat kehottavat aina harkitsemaan tarkkaan yritystapahtuman pukeutumista, ja tämä koskee sekä naisia että herrasmiehiä. Miksi? Koska yritystapahtumaan valittu asu jää jo nyt ikuisesti yrityksen kronikkaan. Nyt kun mikään ei katoa internetiin, yritysjuhlien tyyliä kommentoidaan, arvostellaan ja keskustellaan siitä niin kauan kuin kuvassa esiintyvä henkilö työskentelee yrityksessä.

miten pukeutua yritystapahtumaan kuvia

Kun et oikein tiedä , mitä pukea yritystilaisuuteen, on parasta turvautua klassisiin vaatteisiin, joissa ei ole ylellisyyksiä, mutta ei myöskään liiallisia leikkauksia ja liian avokätisiä kaula-aukkoja. Tämä koskee sekä miehiä että naisia. Loppujen lopuksi on aina otettava huomioon, että yritystapahtuma on maraton, ei sprintti, ja illan edetessä ja tunnelman muuttuessa kevytmielisemmäksi alun perin siisti asu muuttuu yleensä liioitellun rennoksi. Epätäydellisen tai räikeän asun ikuistaminen valokuvaan ei auta kenenkään uraa.

Mitä pukeutua yritystapahtumaan?

Ennen kuin teet asuvalinnan yritystapahtumaan, on hyvä tarkistaa huolellisesti:

  • tapahtuman skenaario
  • tilaisuus
  • paikka
  • kesto
  • matkaolosuhteet

Hyvin usein tapahtuman järjestäjät ilmoittavat odotetun pukeutumisen jo kutsussa. Sinun ei kannata kiistellä tästä määräyksestä, vaan on parasta noudattaa sitä täysin.

mitä pukeutua yritystapahtumaan

Vaikka yritystapahtuma koostuisi kahdesta osasta, virallisesta ja epävirallisesta, puku käy aina. Etenkin nyt, kun naisten puku erottuvissa väreissä, sinisessä, punaisessa, oranssissa tai violetissa, on muotitrendien kärjessä. Puku toimii aina ja kaikissa olosuhteissa, myös ulkona. Kun olet epävarma, ota mukaan kaksi paria kenkiä, joista toisessa on korkokengät ja toisessa urheilulliset, myös puvun kanssa täydellisesti yhteensopivat kengät.

Tarkista: Miten pukeutua työpaikan sosiaaliseen tapahtumaan?

Miten pukeutua ulkona järjestettävään yritystapahtumaan?

Yritystilaisuudet järjestetään hyvin usein ulkona tai yhdistelmänä, osa ulkona ja osa sisällä. Kun päätät, mitä pukeutua yritystapahtumaan, kannattaa tarkistaa huolellisesti ulkoilman luonne. Historiallisessa puistossa tai ravintolan puutarhassa pidettävän ulkoilma-yritystapahtuman mekko voi olla cocktail-mekko, jonka pituus vaihtelee ministä midiin.

miten pukeutua yrityksen ulkoilmatapahtumaan

Kesällä näyttävät hyvältä ilmavat mekot, joissa on muodikkaita kuvioita, kuten suuria herneitä, leopardikuvioita tai geometrisia kuvioita. Työjuhliin tarkoitettu mekko voi olla valkoinen ja kangas pitsiä, mutta silloin on hyvä ottaa mukaan toinen mekko vaihtelua varten.

Millainen mekko yritystilaisuuteen?

Yritystapahtuma voi ainakin osittain olla hyvin muodollinen. Virallisen yritysillallisen asun tulisi olla myös muodollinen ja juhlava. Tällaisen yritystapahtuman asua täydennettäessä on suositeltavaa aloittaa puvusta, mutta siihen voi kuulua myös muodikkaat mustat housut ja nykyaikaisen leikkauksen mukainen kauluspaita, jossa on viime aikoina muotiin tulleet huolettomat kaulan alapuolella roikkuvat solmiot. Yritystapahtuman pukujen on oltava ommeltu erinomaisista kankaista ja leikkaukseltaan moitteettomia. Silloin klassinen asu näyttää tyylikkäältä ja sopii yhteen juhlapaikan kauneuden kanssa.

mikä mekko yritystapahtumaan

Optimaalinen valinta on aina iltapäivämekko. Sitä ei pidä ommella liian kiiltävistä, karnevaalimaisista kankaista, ellei yrityksen tarkoituksena ole järjestää juhlatanssiaisia. Mutta jos kyseessä on vain illanistujaiset, toimii klassinen mekko, jossa on hieman urheilullinen vivahde, jotta iltapäivän luonnetta voidaan arvostaa, mutta pitää siihen hieman etäisyyttä. Tämä pätee erityisesti, kun otetaan huomioon hyvin erilaiset lähestymistavat, joita voi löytyä.

Asun valitsemisen yritysjuhlaan ei tarvitse olla monimutkainen valintaprosessi. Luota vain klassikoihin, valitse hyvälaatuinen kangas, valitse tapahtuman luonteeseen sopiva asu, eikä sinun tarvitse huolehtia kiusallisista valokuvista.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti