Miten pukeudut tiiminrakennustapahtumaan työpaikalla?

Miten pukeudut tiiminrakennustapahtumaan työpaikalla?

Jokaisen yrityksen elämässä tiiminrakennustapahtumilla on erittäin tärkeä rooli. Niiden ansiosta on helppo esitellä uusia jäseniä tiimille ja kohottaa merkittävästi jo vuosia yhdessä työskennelleen tiimin moraalia. Tiiminrakennustapahtumat ovat myös hyvä tapa unohtaa hetkeksi velvollisuudet ja keskeneräiset projektit. Ongelmaksi muodostuu kuitenkin oikean tyylin valinta. Miten siis pukeutua tiiminrakennustapahtumaan?

Mitä pukeutua tiiminrakennustapahtumaan?

Moni miettii, miten pukeutua tiiminrakennustapahtumaan? On käynyt ilmi, että kyseessä on epävirallinen kokous, mutta on silti äärimmäisen tärkeää valita sopivin asu. Tiiminrakennustapahtuman pukeutuminen riippuu tietenkin ensisijaisesti tapahtumapaikasta ja itse tapahtuman luonteesta.

mitä pukeutua sosiaaliseen tapahtumaan

Saattaa jopa käydä niin, että sinut yritystapahtumaan kutsuvat henkilöt kertovat myös, mikä on tapahtuman pukukoodi, joten siitä on varmasti paljon apua. Yleensä on hyvä idea räätälöidä tyylisi niin, että voit tuntea olosi mukavaksi ja silti näyttää hyvältä.

Miten pukeutua tiiminrakennustapahtumaan?

Tyylikästä pukeutumista tiiminrakennustapahtumaan on monivuotinen pulma. Tämä johtuu siitä, että tällaisia tilaisuuksia ei järjestetä joka päivä, joten oikean asun kokoaminen voi olla varsin ongelmallista. Kun pohdit, miten pukeutua tiiminrakennustapahtumaan, ensimmäinen asia, joka on otettava huomioon, on tapahtumapaikka. Pukukoodi on yleensä voimassa vain työpaikalla, ja tiiminrakennustapahtuma on rento kokoontuminen.

mikä asu tiiminrakennustapahtumaan

Tyylimme on kuitenkin käyntikorttimme, ja sen avulla voimme korostaa luonnettamme ja yksilöllisyyttämme. Tämä on tietysti äärimmäisen tärkeää, sillä yrityksessä tavataan vain virallisissa vaatteissa ja töiden jälkeen voi kirjaimellisesti pukeutua ihan mihin tahansa. Pukeutuminen tiiminrakennustapahtumaan klubilla ei kuitenkaan varmasti ole sama kuin ulkoilmassa pidettävään kokoukseen. Mitä siis pukea tiiminrakennustapahtumaan?

Tutustu: Miten pukeutua yritystapahtumaan?

Mitä kannattaa pukea tiiminrakennustapahtumaan?

Mitä pukeutua seurapiiritapahtumaan klubilla? No, miehille ruudullinen paita on hyvä vaihtoehto, samoin kuin laadukkaat farkut. Mielenkiintoista on, että myös naiset voivat valita farkkuasun työpaikan tiiminrakennustapahtumaan. On kiistatonta, että nämä housut ovat ajattomia ja aina trendikkäitä. Lisäksi ne sopivat käytännössä mihin tahansa vaatekaapissasi olevaan tyylikkääseen tai urheilulliseen asuun. Sosiaaliseen tapahtumaan pukeutumisen ei tarvitse olla lainkaan “jäykkää”, sillä klubilla voi olla rento ja rento olo.

tiiminrakennustapahtuma miten pukeutua

Naiset voivat valita myös perinteisen neuletakin, jonka he voivat pukea mekon tai paidan päälle. Tämä on todennäköisesti lisäelementti, joka antaa koko asulle hieman tyylikkäämmän, mutta silti kodikkaan sävyn. Naisten kannattaa myös huolehtia meikistään seurapiiritapahtumaa varten. Sen ei pitäisi olla liian liioiteltu, mutta mikään ei estä sinua menemästä hieman villisti:

  • lisäämällä tekoripset nauhalle
  • kimaltelevia ja metallisia luomivärejä
  • ilmeikäs huulipuna

Miten valita mekko juhliin?

Kaikki tietävät, että juhlissa, etenkin klubibileissä, on omat sääntönsä. On kuitenkin syytä muistaa, että tiiminrakennustapahtuma on silti kokous, jossa pätevät tietyt säännöt. Tiiminrakennustapahtumaan liian lyhyet mekot ja kimaltelevat korkokengät eivät todellakaan ole paras ratkaisu.

mitä pukeutua tiiminrakennustapahtumaan

Kukaan ei tietenkään pakota sinua luopumaan kiiltävistä, kimaltelevista asusteista ja koristeista, mutta yritä silti näyttää melko tyylikkäältä ja vaatimattomalta. Myös miesten kannattaa välttää shortseja ja tank toppeja. Kannattaa muistaa, että tiiminrakennustapahtuma on silti kokous, jossa ollaan yhteydessä esimiehiin.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti