25 astetta – miten pukeutua lämpimään säähän?

25 astetta – miten pukeutua lämpimään säähän?

Aurinkoiset päivät ovat ansaittu palkinto jokaisen kylmän talven jälkeen. Odotamme innokkaasti aurinkoa, sillä auringonpaiste merkitsee energiaa, hyvää mieltä ja motivaatiota toimia! Kun lämpömittari nousee 25 asteeseen, on korkea aika kokeilla muotia ja ilmaista itseäsi unelmiesi tyylillä.

Tyylit 25 asteen säähän

Päivät lämpenevät ja pitenevät. Lämpömittari hyppää ylöspäin, huutaa: “Olen vasta lämpenemässä!” Kun lämpötila vihdoin nousee 25 asteeseen, miten pukeudut mielialallesi ja säälle sopivasti? Kun täydennät vaatekaappiasi, ajattele ihon suojaamista liialliselta auringonpaisteelta. Vaatteiden tulisi olla kevyitä, ilmavia ja mukavia. Kyllä, nyt on hyvä aika mekolle ja hameelle. Nilkkapituinen mekko hienosta puuvillasta on hyvä valinta, samoin georgettihame. Se on kevyttä, “virtaavaa” ja istuu kauniisti. Voit helposti sovittaa ‘yläosan’ yhteen valitsemalla romanttisen valkoisen puseron, jossa on röyhelöhihat, neulotun olkaimettoman puseron tai farkkukorsetin.

mitä pukeutua kun on 25 astetta pakkasta

Jos mietit, mitä pukea päällesi, kun pakkasta on 25 astetta, valitse trendikäs haalari ohuemmasta kankaasta sekä farkkushortsit ja espanjalainen pusero. Jos haluat tyylikkäämmän ilmeen, vaalea pusero, jossa on lyhyemmät hihat ja kauluspaita, sopii paitaan. Yhdistä tummiin, suoriin puvunhousuihin, jotka ovat ohuempaa painoa. Elegantti, polvipituinen puuvillamekko, jossa on herkkä printti, toimii myös.

Mitä pukea päälle, kun on 25 astetta lämmintä?

Miten pukeutua 25 asteen pakkasessa? Jokainen tyyli riippuu olosuhteista ja erityistilanteesta. Arkipukeutumiseen voit huoletta valita mukavan kokonaisuuden, kuten suosikkit-paidan ja vaaleat pellavahousut. Valkoiset farkkuhousut sopivat täydellisesti romanttisen puseron kanssa, jossa on röyhelöitä ja kirjailuja. Tämä on kuin suoraan elokuvasta “Dirty Dancing”, joka on paluu 60-luvulle. Virtaava, leopardikuvioinen tai kuviollinen minihame, jossa on röyhelöitä, sopii rohkeille naisille, mutta myös niille, jotka pitävät muotivariaatioista. Tällaiseen hameeseen sopii hyvin sekä “rikas yläosa” että olkaimeton paita.

25 astetta mitä pukeutua

Tarkista: 15 astetta miten pukeutua?

25 astetta – mitä ottaa mukaan merenrannalle?

” Loma! Taas on loma-aika!” – tulee mieleen tunnetun kabareen kappale. No, aivan oikein: loma on se, mistä tiikerit (myös muotitiikerit) pitävät eniten ja mitä he odottavat innolla ympäri vuoden. Monet tiikerit lähtevät merenrannalle… Miten siihen valmistaudutaan? Kun on 25 astetta lämmintä, miten pukeudut merenrannalle? Matkalaukkua pakatessa on syytä pitää mielessä muutama tärkeä asia.

  • UV-säteiltä suojaaminen on erittäin tärkeää. Aurinkolasit, hattu ja aurinkovoide ovat ehdottoman tärkeitä.
  • Merenrannalle pukeutumisen tulisi olla kevyttä, ilmavaa, mukavaa ja käytännöllistä. Mitä pukea päälle, kun on 25 astetta lämmintä? Vaatteet voivat korostaa persoonallisuuttasi ja antaa räväkän lisän.
  • Nyt on muotikokeilujen, rohkeiden tyyli- ja väriyhdistelmien aika. On uuden ilmeen aika… sanan kaikissa merkityksissä!
  • Kannattaa pitää mielessä sään vaihtelevuus, joten ota mukaan pusero, collegepaita tai takki ja hieman lämpimämmät jalkineet kaiken varalta.
miten pukeutua 25 astetta

Mitkä kengät kävelylle 25 asteen pakkasessa?

Kun lämpömittari näyttää 25 astetta, mitä kannattaa pukea päälleen, jotta tyyli sopii kenkiin? Kesäkenkien on ennen kaikkea oltava mukavat jalassa. On hyvä, jos ne estävät hikoilua, ovat kevyet ja “hengittävät”. Nyt on kaikenlaisten sandaalien ja avokärkisten pumppujen aika. Tällaiset jalkineet ovat monipuoliset ja täydentävät onnistuneesti sekä tyylikästä että urheilullista tyyliä. Valkoisen, lyhyemmän mekon kanssa sopivat hyvin korkeat hopeiset sandaalit, joiden hihna kiertyy vasikan ympärille.

mitä pukeutua kun on 25 astetta pakkasta

Punotut sandaalit matalalla pohjalla ovat hyvä yhdistelmä sindbadki-housujen kanssa. Kruunaa se selkätön yläosa ja trendikäs hiekanvärinen kiristyslaukku. Virallisiin juhliin sopii vyötärönmyötäinen mekko viinin tai beigen värisenä ja mustat avokärkiset pumput. Nilkkurit ovat edelleen trendikkäät. Ne voi yhdistää lyhyisiin, tyylikkäästä kankaasta valmistettuihin shortseihin ja väljään, paitamaiseen puseroon.

Tarkista: Miten pukeutua 20 asteen pakkaselle?

Onko 25 astetta lämmintä?

Kysymykseen, onko 25 astetta lämmintä, vastaus on kyllä. On kuitenkin tärkeää muistaa, että se ei aina tarkoita auringonpaistetta ja pilvetöntä taivasta. Tämä lämpötila voi enteillä sadetta tai jopa myrskyä. Tämä kannattaa pitää mielessä asua valitessa. Kylmempinä päivinä lyhyeen mekkoon tai shortseihin voi yhdistää vaatekappaleita, kuten villatakin, puuvillatakin tai villatakin. Kun lämpömittari näyttää 25 astetta, miten pukeudut kaupungissa? Lämpötilan tuntu voi olla erilainen paikasta riippuen. Kaupungin keskustassa voi olla höyryävää, jolloin vaatteet tarttuvat vartaloon. Välttääksesi tämän valitse ilmavia ja kevyitä asuja.

onko 25 astetta lämmintä

On myös erittäin tärkeää suojata pää auringolta. Naisten kesähattu on ollut ehdoton “must have” jo usean kauden ajan. Lähes kaikki mallit ovat muodissa, aina isorimaisesta hatusta, joka sopii mihin tahansa asuun, “panamahattuun”, joka sopii täydellisesti sekä puvun että boho-tyylin kanssa. Mitä pukea päälle, kun on 25 astetta lämmintä? Aurinkoisella 25 asteen säällä kannattaa suosia mukavuutta, käytännöllisyyttä, houkuttelevuutta ja väriyhdistelmiä!

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti