Miten pukeutua tyttöjen illanviettoon?

Miten pukeutua tyttöjen illanviettoon?

Polttarit ovat tärkeä tapahtuma elämässä. Olitpa sitten tuleva morsian tai kutsuvieras, tätä erityistä tilaisuutta kannattaa juhlistaa ainutlaatuisella asulla. Usein järjestäjät keksivät juhlien osallistujille yhtenäisen värisiä asuja, mikä vaikeuttaa entisestään kysymystä siitä, miten pukeutua polttareihin.

Yleiset säännöt asun valitsemiseksi ystävän polttareihin

Yleinen sääntö vaatekaapin valinnassa tämäntyyppisiin juhliin on se, että sen on oltava juhla-asu. Erityisolosuhteista ja juhlien luonteesta riippuen polttareihin sopiva stailaus voi olla disco- tai tyylikkäämpi. Olosuhteista riippumatta ihanteellinen asu on aina polttareihin sopiva mekko. Myös housusetti ja muodollinen yläosa, tiukka mini tai puku, jonka alla on pitsinen bodysuit, toimivat.

polttarit miten pukeutua

Jos siis mietit , miten pukeutua polttareihin, ota selvää, missä ne järjestetään. Jos kyseessä on villi ilta klubilla, kaikki minimekot tai -hameet ovat hyvällä mallilla. Viime aikoina muodissa olleet ekonahkaiset minimekot näyttävät erityisen hyvältä. Myös kaikenlaiset paljetit ja pitsi ovat sallittuja! Polttarit ovat tilaisuus, jolloin voit pukeutua seksikkäisiin ja rohkeisiin asuihin!

Jos juhlat järjestetään tyylikkäämmin, polttareihin tarkoitettujen vaatteiden tulisi olla hillitympiä. Voit jopa houkutella pukeutumaan iltapukuun.

Miten pukeutua polttareihin? – värimaailma

Yleissääntönä on, että mitä enemmän mustaa käytät, sitä parempi. Tämä sääntö koskee lähinnä kutsuvieraita. Tuleva morsian pukeutuu usein johonkin valkoiseen. Juhlien luonteen vuoksi suosittu väri on kulta tai hopea sekä kaikki hohtavat kankaat. Paistepilkkuja, glitteriä sekä asusteita, kuten polttareihin tarkoitettuja rannekoruja tai korvakoruja, riipuksia ja muita asusteita. Täällä kulta ja hopea hallitsevat.

Usein illalla on jokin teema, kuten glamour tai 1980-luku. Tällöin teeman mukaan määräytyy , mitä polttareihin kannattaa pukea ja mikä on värimaailma. Jos illan pääteema on siis 80-luku, saatetaan tarvita värikkäitä asuja. Tietyllä tyylillä pukeutuminen polttareihin voi olla hankalaa, mutta joskus tarvitaan vain hieman mielikuvitusta tai ehkä pääsy äidin tai isoäidin vaatekaappiin.

mitä pukeutua polttareihin polttareihin

Yleisesti ottaen värimaailman suhteen – jos olet vieraana, valitse musta. Jos polttarit ovat sinun päiväsi, voit valita valkoisen. Lisää kultaisia tai hopeisia asusteita ja olet valmis.

Millainen mekko sopii polttareihin?

Jos menet juhliin vieraana, cocktail- tai iltapuku on ihanteellinen. Leikkaukseltaan tiukka mini näyttää hyvältä, mutta myös mikä tahansa etu- tai bandagemekko näyttää hyvältä. Polttareissa voit herkutella kaula-aukoilla ja paljastetuilla olkapäillä. Röyhelöillä varustetut levenevät mekot ovat myös hyvä idea. Materiaalin osalta kannattaa valita kimallus. Paljetti-mekko herättää varmasti huomiota. Valitse helmikoristeita, kiiltävää satiinia ja metallinhohtoisia pintoja. Pitsi, tylli ja röyhelöt ovat sitä, mitä kannattaa pukea polttareihin.

mikä mekko polttareihin

Vastaus kysymykseen, mitä pukea polttareihin, olisi siis: mekko! Riippumatta siitä, oletko menossa sinne vieraana vai ovatko ne sinun juhlasi.

Mitä pukeutua polttareihin mekon sijaan?

Usein kutsutut tytöt valitsevat yhtenäisen asun, jotta he korostaisivat, että tuleva morsian on tärkein henkilö, ja antaisivat hänen tietää, että kyseessä on hänen erityinen päivänsä. On suosittua, että kaikki pukeutuvat samanväriseen mekkoon, mutta yhä useammat tytöt valitsevat flirttailevia asuja, kuten seksikkäitä sairaanhoitajan tai poliisin asuja. Vähemmän seikkailunhaluiset tytöt voivat pukeutua poltt areihin erityisiin T-paitoihin , joissa on tapahtuman ainutlaatuisuutta korostava kirjoitus.

Jos pukukoodia ei kuitenkaan ole vahvistettu, mekon lisäksi voidaan valita hame ja tyylikäs yläosa. Myös tiukat, kiiltävät housut ja pitsinen yläosa aiheuttavat varmasti kohua.

mitä pukeutua polttareihin polttareihin

Mitä pukeutua tyttöjen illanviettoon kesällä ja talvella?

Kun valitset vaatteita tyttöjen iltaa varten, vuodenaikaa ei pidä unohtaa. Useimmat häät järjestetään kesällä tai keväällä. Silloin voit sallia itsellesi kaiken. Paljaat selät, käsivarret ja sääret. Ilmavat boho-tyyliset mekot, pitsiluomukset ja espanjalaiset kaula-aukot – kesällä kaikki on sallittua. Kesällä asusteeksi voi valita myös esimerkiksi tuoreista kukista tehdyn seppeleen.

Talvella on valitettavasti mietittävä jotain lämpimämpää. Fiksu takki tai turkki on ehdoton valinta, jos haluat lähteä kävelylle tai klubille. Sen alle voi kuitenkin piilottaa jotain ohuempaa ja enemmän vartaloa näyttävää.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti