Miten käyttää pitkiä hameita? Tutustu muodikkaisiin tyyleihin

Miten käyttää pitkiä hameita? Tutustu muodikkaisiin tyyleihin

Riippumatta siitä, valitsetko joka päivä urheilullisen, naisellisen tai tyylikkään tyylin, vaatekaapistasi ei voi puuttua sitä – pitkää hametta. Se on vaatekaappisi kiistaton kuningatar, ja oikein muotoiltuna se sopii täydellisesti sekä kesällä että syksyllä. Seuraavassa on muutamia vinkkejä siitä, miten pukeutua pitkiin hameisiin, jotta ne näyttävät muodikkailta ja houkuttelevilta.

Kuka voi käyttää pitkiä hameita?

Pitkä hame tekee bumerangin kaltaista paluuta kuuluisien muotitalojen catwalkeilla, mutta naiset suhtautuvat siihen epäluuloisesti. Se on yksi vaikeimmin muotoiltavista vaatekappaleista. On eri asia tyylitellä se catwalkille kuin arkeen. Siksi kysymys siitä, miten pitkää hametta voi pukea ja minkä kanssa sen voi yhdistää, on yksi yleisimmistä stylisteille esitetyistä pyynnöistä. Sillä, mitä sen kanssa puetaan, on suuri merkitys: pitkän hameen kanssa stailatessa kannattaa pyrkiä minimalismiin. Naiset miettivät usein , kuka voi käyttää pitkää hametta, ja pelkäävät, näyttävätkö lyhyet tai täyteläisemmän vartalon omaavat ihmiset siinä hyvältä.

pitkät hameet kenelle

Saako pitkä hame sinut näyttämään lihavammalta?

Ei, kunhan se on taitavasti räätälöity vartalollesi sopivaksi. Vaikka taitavasti muotoiltu pitkä hame sopii lähes kaikille vartaloille, se suosii ehdottomasti tiimalasivartaloisia. Tiimalasivartaloisten naisten kannattaa valita tiukkoja pitkiä hameita, jotka korostavat heidän ihannevartaloaan. Hieman täyteläisemmän vartalon omaavien kannattaa valita hieman leveneviä hameita, jotta he peittävät vartalonsa kyljet ja ongelmakohdat.

joka sopii pitkä hame

Päärynänmuotoisten naisten tulisi varoa pitkiä laskostettuja hameita, sillä ne voivat leventää lantiota optisesti. Lyhyiden ihmisten suurin huolenaihe on se, tuleeko maksihameesta liian “raskas”, mikä voi viedä visuaalisesti muutaman ylimääräisen sentin. Pitkä hame sopii lyhyelle henkilölle hyvin, kunhan sitä täydennetään korkokengillä, jotka tekevät kokonaisuudesta hoikemman ja “kevyemmän”. Pitkä hame on myös ihanteellinen vaihtoehto naisille, jotka eivät halua paljastaa sääriään.

Miten käyttää maksihametta?

Lattianmyötäinen hame vaikuttaa täydelliseltä valinnalta vuodenajasta ja tilaisuudesta riippumatta. Tässä on muutamia vinkkejä siitä , mitä pukeutua pitkän hameen kanssa muodikkaan näköiseksi. Pitkät, virtaavat hameet sopivat täydellisesti kesäiltoihin. Yksivärinen hame sopii todella hyvin klassisen T-paidan ja farkkutakin kanssa. Urheilulliseen arkilookiin voit lisätä urheilukengät tai naisellisempaan lookkiin pehmeät sandaalit tai korkokengät.

mitä käyttää pitkän hameen kanssa

Tämä vaatekappale sopii myös liiketilaisuuksiin, mutta hameen on oltava mahdollisimman klassinen, esimerkiksi musta. Mitä pukeutua pitkän mustan hameen kanssa? Istuva pusero, jossa on teräväkärkinen tai venepääntie, on turvallinen valinta. Mikä väri kannattaa valita? Mieluiten musta tai harmaa. Piristä mustaa istuvaa hametta rohkealla alusvaatetopilla ja fiksulla bleiserillä. Yhdistä puku pienellä kytkinlaukulla ja tyylikkäillä korkokengillä.

Mitä pukeutua pitkän hameen kanssa?

Kohtuus on avainasemassa, kun on kyse muotoilusta. Jos hameessa on voimakas kuviointi, se kannattaa pukea matalahkon topin kanssa ja päinvastoin. Jos hame peittää sääret, villiintykää puseron kanssa, jossa on hieman korkeampi kaula-aukko. Pitkät hameet sopivat täydellisesti pulleiden puseroiden ja villapaitojen kanssa. Muotoilussa kannattaa valita samansävyiset värit. Syksyllä parhaiten sopivat beige, lämpimät ruskeat ja harmaat sävyt.

pitkän hameen osalta

Jos haluat hurjan lookin maksihameen kanssa, käytä nahkatakkia. Yhdistelmä, joka on ehdottomasti trendikäs. Pitkillä hameilla varustetut tyylit ovat synonyymi kesäfestareille. Röyhelöhameet ovat erityisen ilmavia ja boho-henkisiä. Kannattaa muistaa, että röyhelökoriste voi optisesti lisätä painoa, joten pitkät röyhelöhameet sopivat erityisesti hoikille naisille.

Mitä pukeutua pitkän hameen kanssa?

Pitkän hameen kanssa stailatessa kannattaa valita eripaksuisia kankaita muodikkaan ilmeen aikaansaamiseksi. Erikoisiltoja varten tyylikäs kytkinlaukku sopii täydellisesti pitkän hameen kanssa. Arkipäiväiseen pukeutumiseen on suositeltavaa valita suuri käsilaukku. Entä mitä pukeutua pitkän mustan hameen kanssa? Tässä tapauksessa valitse kontrasti. Tumma hame yhdistettynä valkoiseen puseroon tai paitaan luo ajattoman vaikutelman. Kylmemmällä säällä pariksi sopii farkkutakki. Valkoiseen pitkään hameeseen sopii siniset asusteet. Tämä antaa lookille kevyen ja omaperäisen vaikutelman.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti