Miten pukeudutte hääjuhlaan vieraana?

Miten pukeudutte hääjuhlaan vieraana?

Häiden tyyli on melko selkeä: herrasmiehille puku ja valkoinen tai vaalea paita, naisille cocktail-mekko. Täydellisen asun löytäminen häihin ei tietenkään ole aina helppoa, mutta monille suurempi ongelma on se, miten pukeutua vastaanottoon. Ehdotamme, mikä asu häävastaanottoon toimii parhaiten, on mukava ja sopii häiden pukukoodiin.

Miten pukeutua häävastaanottoon? – pERUSPERIAATTEET

Häävastaanotto on hieman väljempi tilaisuus kuin häät. Lisäksi monet vieraat eivät viivy pitkään, vaan saapuvat vain illalliselle, hyvästelemään morsiusparin ja perheen ja lähtemään kotiin. Lisäksi iltavastaanotto alkaa melko aikaisin, yleensä noin kello 12-13. Siksi tyylikäs iltapuku, joka sopii niin hyvin häävastaanottoon, ei sovi tänne. Silti stailauksen on oltava tyylikäs ja osoitettava tilaisuuden juhlava luonne. On parasta yksinkertaisesti sovittaa se vuodenajan ja olosuhteiden mukaan.

Mikä on oikea asu hääjuhlaan?

Mekot ovat edelleen vallitsevia korjausjuhlissa. Ei ihme – ne ovat naisellisia, mukavia ja tyylikkäitä. Ne eivät kuitenkaan ole välttämättömyys. Itse asiassa mikä tahansa tyylikäs asu käy. Tällaisiin juhliin voi pukeutua jopa housuihin, mutta farkut kannattaa tietysti jättää kotiin.

mitä pukeutua hääjuhlaan

Tärkein tehtävä on sovittaa asu tilaisuuteen. Eiväthän kaikki hääjuhlat näytä samalta. Joissakin Puolan osissa hääjuhla jatkuu yöhön asti, toisissa taas on lyhyt juhla, joka päättyy heti illallisen jälkeen. Joskus vastaanotto järjestetään puutarhassa, toisinaan se on ateria ravintolassa, jossa vastaanotto pidettiin. Kesälläkin on varaa herkutella hieman enemmän kuin talvella.

Lämpimät kuukaudet kutsuvat väriloistoa, ja monet vieraat käyttävät tätä hyväkseen. Häiden osalta on kuitenkin suositeltavaa välttää valkoista sekä räikeämpiä kuvioita ja värejä. Ne saattavat häiritä morsiusparia, eikä tämä ole hyvällä sävyllä. Jos valitset mustan tai laivastonsinisen puvun vastaanotolle, älä unohda valita kirkkaita ja värikkäitä asusteita – käsilaukkua tai koruja, jotka piristävät muotoilua.

Mitä sinun pitäisi pukeutua tanssiaisiin?

Voit valita vastaanotolleyksinkertaisen tyylikkyyden. Prinsessamekko tai klassinen pieni musta mekko on loistava vaihtoehto. Lisää keveyttä ja juhlavuutta oikeilla asusteilla, koruilla, kengillä tai käsilaukulla. Pitkä ketju solmussa tai kontrastiset korkokengät ovat täydellinen viimeistely, joka saa jopa tämän ankaran asun näyttämään juhlavalta, tyylikkäältä ja yksinkertaisesti upealta!

mikä mekko pukeutua hääjuhlaan

Juhlapaikka, jossa on elävä bändi ja jossa tanssitaan, saattaa vaatia toisenlaisen asun. Minkälainen mekko sinun kannattaa pukea illanviettoon? Valitse vaaleansävyinen cocktail-mekko tai tyylikäs pusero ja hame. Virtaava tai A-linjainen hame on paras. Kynähameet kannattaa jättää toimistoon tai treffeille. Niissä on loppujen lopuksi todella vaikea tanssia, ja hauskanpito on tässä tärkeintä.

Millainen mekko kesähäihin?

Kesällä morsiamet ja sulhaset päättävät usein järjestää epäviralliset puutarhajuhlat. Tällaisessa tilanteessa ei tarvitse kauaa miettiä, millainen mekko vastaanotolle puetaan. Mikä tahansa kevyt, ilmava ja huomaamaton asu kelpaa. Valitse kevyitä ja ilmavia materiaaleja, jotka antavat ihosi hengittää. Tunnet varmasti olosi niissä mukavaksi.

miten pukeutua hääjuhlaan

Inspiraatioita mielenkiintoiseen tyyliin häävastaanotolle

Housujen ja urheilullisemman tyylin ystävien ei myöskään tarvitse murehtia , mikä on oikea asu hääjuhlaan. Kyseessä on rento tilaisuus, joten voit luopua mekosta, mutta pysyä silti tyylikkäiden tyylien joukossa. Trendikkäät kangashousut, joiden mukana tyylikäs sifonkipusero – hitti. Miten olisi jotain hullun muodikasta espanjalaista kaula-aukkoa? Se on varmasti hitti kesäjuhlissa.

miten pukeutua illanistujaisiin vieraana

Voit valita myös tunikan vastaanottoon. Se on varmasti mukavampi kuin tyypillinen cocktail-mekko. Valitse vain jokin mielenkiintoinen, rento mutta ei arkinen tyyli ja sovita siihen oikeat asusteet. Hyvin räätälöity kampaus voi myös tehdä tässä paljon hyvää. On monia tapoja saavuttaa rento look, sinun täytyy vain miettiä tarkkaan kaikki asun elementit.

Tanssiaiset ovat tilaisuus, jossa voit leikitellä muodilla ja tehdä tyylipuhetta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että vaikka pukukoodi on täällä rento, kyseessä on silti juhlatilaisuus, johon on pukeuduttava asianmukaisesti.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti