Miten pukeutua kotibileisiin? Tyylit kotibileisiin

Miten pukeutua kotibileisiin? Tyylit kotibileisiin

Kotiutumisjuhlat ovat suosituimpia tapahtumia. Klubille lähteminen edellyttää tiettyjä valmisteluja, kuten kuljetuksen järjestämistä tai paikkojen varaamista. Juhlat ystävien kanssa kotona on paljon helpompi järjestää. Ystävien kanssa juhliminen on myös turvallisempaa kuin vieraita ihmisiä täynnä olevassa paikassa. Varsinkin kun otetaan huomioon humalaprosentit. Kotibileisiin liittyy kuitenkin ikuisesti yksi kysymys: Miten pukeutua kotibileisiin? Kotibileisiin pukeutuminen on kaikkien valmistelujen avainkysymys. Mitä sinun pitäisi siis pukea päällesi?

Mitä pukeutua ystävien kotibileisiin?

Haluamme usein, että kotibileiden asu on mahdollisimman hienostunut. Kotona järjestettävät juhlat kuitenkin vapauttavat meidät tietyistä asuohjeista. Ulosmenoon liittyy yleensä paitoja ja mekkoja. Kun valmistaudut kotibileisiin, voit unohtaa nämä stereotypiat. Ennen kaikkea kotibileiden asun pitäisi olla mukava. Kaveriporukan tapaamiset kestävät usein pitkään. Sinun on siis varauduttava olemaan poissa kotoa monta tuntia.

miten pukeutua talon juhliin

Miten pukeutua kotibileisiin?

Tytöt valitsevat asuihinsa yleensä mukavat farkut. Niiden kanssa sopivat parhaiten toppi ja takki. Olkaimettomat puserot sopivat erinomaisesti kuumiin tiloihin. Topit sopivat parvekkeelle tai avoimeen ikkunaan. Viimeistele asu mukavilla ja helposti irrotettavilla kengillä. On kuitenkin parempi, etteivät ne ole korkeat. Korkokengät voivat vahingoittaa lattioita. Lisäksi ne voivat ajan mittaan tehdä jaloistasi tunnottomia. Myös miehet ovat pulassa sen suhteen, mitä pukea kotibileisiin. Heidän tapauksessaan ratkaisu on triviaali. Muodikkaat housut ja poolopaita riittävät.

mitä pukeutua kotibileisiin

Miten pukeutua uudenvuoden juhliin?

Uudenvuodenaatto ja joulu ovat monille ainoat päivät, jolloin he päättävät pukeutua hieman fiksummin. Tulevan vuoden toivottaminen tervetulleeksi on erityistä aikaa. Kannattaa siis etsiä luovempia ratkaisuja. Tässä tapauksessa mekko kotibileisiin on loistava valinta. Leikkaus riippuu henkilökohtaisesta mausta. Kannattaa kuitenkin noudattaa tiettyjä sääntöjä. Uudenvuodenaaton asun tulisi olla värikäs ja suhteellisen kiiltävä. Tämä päivä ei liity suruun ja epätoivoon. Siksi mustan pitäisi pysyä vaatekaapissa. Uudenvuodenaaton juhliin, kuten kaikkiin muihinkin juhliin, sopivien tyylien tulisi olla myös mukavia.

miten pukeutua talon juhliin uudenvuodenaattona

Leveät mekot, joissa on keskipitkät hihat, toimivat hyvin. Naiset miettivät usein myös , mikä kampaus sopii kotibileisiin. Vuoden aikana järjestettävissä juhlissa kukaan ei kiinnitä tähän paljon huomiota. Löysät hiukset voi nimittäin sitoa juhlien aikana kiinni. Uudenvuodenaatto ikuistetaan kuitenkin yleensä miljoonaan valokuvaan. Kaikki haluavat siis näyttää täydelliseltä. Yksinkertainen kampaus, joka on tarvittaessa helposti korjattavissa, on paras. Klassinen chignon on pysynyt suosituimpana jo vuosia.

Asut kotibileisiin – yksityiskohdat, jotka on helppo unohtaa

Miten pukeutua kotibileisiin on jo selitetty edellä. Paholainen piilee kuitenkin yksityiskohdissa. Asu kotibileisiin on tärkein osa valmistautumista. Korujen valinta kannattaa kuitenkin pitää mielessä. Jos asu on melko näyttävä ja koristeellinen, yksinkertainen, ohut ketju riittää täydentämään sitä. Vähemmän hienostuneissa asuissa voit olla villimpi korujen valinnassa. Myös meikki kotibileissä on tärkeä. Sen pitäisi täydentää ja samalla korostaa kotibileiden tyyliä. On myös tärkeää varmistaa, että se kestää. Tätä varten voidaan käyttää erityisiä valmisteita, jotka pidentävät meikin käyttöikää.

miten pukeutua talon juhliin

Mitä minun pitäisi pukeutua talven kotibileisiin?

Eniten ongelmia aiheuttava ja valmisteluissa usein unohdettu elementti on kuitenkin päällysvaate. Kesällä tämä ei ole suuri ongelma. Talvella takki tai takki voi kuitenkin pilata koko näyn. Kotibileisiin tarkoitetun asun pitäisi sulautua täysin. Jos juhlat kuitenkin pysyvät yhdessä paikassa, voit katsoa purevia elementtejä hieman silmää räpäyttämällä.

mitä pukeutua kotibileisiin

Älä kuitenkaan luovu ylimääräisestä vaatekerroksesta kokonaan. Juhlapaikalle saapuessa takki päätyy henkariin, eikä se enää kiinnitä muiden huomiota. Jos luovut siitä, saatat olla vaarassa vilustua. Tämä on liian korkea hinta riskeerattavaksi. Siksi on parempi raahautua tietä pitkin eikä kiinnittää huomiota tähän yksityiskohtaan. Kun suunnittelet meneväsi myöhemmin ulos, valitse asu kotibileisiin niin, että se sopii yhteen kaiken muun kanssa.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti