Mitkä kengät valita pitkän hameen kanssa?

Mitkä kengät valita pitkän hameen kanssa?

Monien naisten unelma on luoda tyylikäs asu, jossa näytämme parhaimmalta. Tällöin tärkeintä ei ole vain pohja, vaan myös lisävarusteet, kuten korut tai käsilaukut. Viime vuosina maksihame on ollut muodikkaimpien asujen listalla. Tässä artikkelissa annamme vinkkejä siihen, miten valita kengät pitkän hameen kanssa.

Mitä kenkiä kannattaa käyttää maksihameen kanssa?

Pitkät hameet ovat erittäin tyylikkäitä asusteita, jotka korostavat onnistuneesti naisellisuuttasi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että hyvin valitut jalkineet ovat avain menestykseen. Mitkä kengät ovat paras vaihtoehto pitkän hameen kanssa?

  • lenkkarit – sekä korkeammat että hieman matalammat ovat olleet laajalti suosittuja jo vuosia. Niissä yhdistyvät muoti ja mukavuus, ja ne tarjoavat sekä käyttömukavuutta että ainutlaatuista tyyliä. Ihanteelliset pidemmille kävelylenkeille, vaelluksille tai ystävien kanssa ulos lähtemiseen.
  • korkokengät – stilettokengät tai platformit ovat ehdoton osa jokaisen naisen vaatekaappia, jolle eleganssi ja tyylikkyys ovat tärkeitä. Valitse punaiset tai mustat korkokengät, kun olet menossa tärkeään kokoukseen tai haastatteluun.
  • sandaalit – muista, että maksihame on myös loistava vaihtoehto kesäksi! Tässä tapauksessa kannattaa kuitenkin panostaa mieluummin ilmaviin sandaaleihin tai flip-flopeihin. Värikkäät kukkakuvioiset flip-flopit sopivat täydellisesti boho-hameen kanssa. Tämän hetken trendikkäimpiä flip-floppeja ovat paksulla korkkipohjalla varustetut, jotka ovat myös erittäin mukavat ja antavat vakauden tunteen.
  • balettikengät – rentoon, pidempään hameeseen balettikengät ovat täydellinen valinta. Ne lisäävät liikkeeseemme siroutta ja hoikentavat siten jalkojamme. Lisäksi ne ovat erittäin mukavat, mikä on erityisen tärkeää pidemmillä kävelyretkillä.
Mitkä kengät käyttää maxi hameen kanssa

Mikä hame sopii pitkien saappaiden kanssa?

Kun ensilumi ilmestyy teille, kujat koristavat paljaita puita ja lämpötila alkaa laskea alle nollan asteen, se on merkki siitä, että talvi on tulossa. Monille naisille syys-/talvikausi yhdistyy väistämättä mauttomiin paksuihin huiveihin, untuvatakkeihin ja pompuloilla varustettuihin pipoihin. Jos haluat näyttää tyylikkäältä ja tyylikkäältä, pitkä hame ja saappaat ovat täydellinen valinta sinulle. Tämä muotoilu korostaa kauniita pitkiä jalkojasi ja hoikentaa samalla vasikoitasi entisestään.

Mitä kenkiä kannattaa käyttää pitkän laskostetun hameen kanssa?

Laskostettu hame on niin monipuolinen asuste, että riippumatta siitä, millaiset kengät valitset, näytät upealta. Jos haluat mukavuutta, investoi urheilukenkiin. Aikoinaan ne yhdistettiin vain fyysiseen aktiivisuuteen, mutta nykyään ne ovat monien hyvän maun rakastavien naisten suosikkeja. Klassiset mustat tai valkoiset lenkkarit sopivat erinomaisesti tuomaan asuusi keveyttä.

mitä kenkiä käyttää pitkän laskostetun hameen kanssa

Pitkät hameet – muotoilu

Nyt kun tiedät, millaiset jalkineet sopivat täydellisesti yhteen maksihameen kanssa, on aika siirtyä seuraavaan kysymykseen. Maxihame – muotoilu, eli mihin vaatteisiin ja muotiasusteisiin yhdistää pidempi hame? Voit tehdä sen kontrastin avulla. Pitkä, virtaava hame yhdistettynä lyhyeen olkaimettomaan yläosaan, herkkään kaulakoruun ja pieneen käsilaukkuun.

Etniset kuviot, luonnolliset kankaat ja väljät leikkaukset. Boho-tyyli on voittanut miljoonien puolalaisten naisten sydämet. Sijoita tällä kaudella hameeseen, jossa on itämainen kuvio. Yhdistä siihen hapsullinen T-paita, luonnonkivikorut ja pellavallinen käsilaukku.

pitkän hameen muotoilu

Miten valitsen täydelliset kengät pitkän hameen kanssa?

Jos tiedät jo , miten valita oikeat kengät pitkään hameeseen, ja olet saanut jonkin verran inspiraatiota tyyleistä, on aika siirtyä johtopäätökseen. Maxihame näyttää upealta useimpien kaupoista saatavien jalkineiden kanssa. Olivatpa kyseessä sitten lenkkarit, sandaalit, saappaat tai ballerinat, ne ovat loistava vaihtoehto.

Muista ennen kaikkea noudattaa omaa tyyliäsi. Tästä lähtien sinun ei tarvitse miettiä, onko parempi seurata nykyisiä trendejä vai etsiä omaa ainutlaatuista tyyliäsi. Maxihame on sekä muodikas että omaperäinen.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti