15 astetta – miten pukeudut niin, ettei tule liian kylmä tai liian lämmin?

15 astetta – miten pukeudut niin, ettei tule liian kylmä tai liian lämmin?

15 celsiusastetta on loppukeväälle, mutta myös alkusyksylle tyypillinen aura. On liian kylmää paistatella auringossa, liian lämmintä istua takan ääressä. Miten siis pitäisi pukeutua tällaisessa säässä?

Pukeutuminen 15 astetta – tärkeimmät säännöt

Kun talvi vihdoin hellittää ja lämpömittari näyttää 15 astetta – miten pukeudut? Voitko vaihtaa untuvatakin lyhythihaisen takin tilalle? Ei missään nimessä. Kevät on vuodenaikaa, jolloin lämpötilat vaihtelevat huomattavasti, mikä edistää vilustumista. Miten pukeudut 15 asteen pakkasessa? Ensinnäkin järkevästi ja pitäen mielessä muutama sääntö.

  • Kevään sää on vaihteleva, ja sinun on aina muistettava suojautua.
  • Talvitakista ja paksusta villapaidasta kannattaa luopua ja vaihtaa kevyempään takkiin, collegepaitaan tai puseroon.
  • On silti hyvä pukeutua “sipuliin” ja valita vaatekappaleita, jotka on helppo riisua.
  • Paksut sukkahousut voi korvata ohuilla, etenkin kevätmekkoa varten.
  • Kun mietit, onko 15 astetta kylmä, on parempi “puhaltaa” siihen kylmyyteen. Lyhyiden shortsien sijaan voit käyttää verkkosukkahousuja tai legginsejä.
  • Keväisen stailauksen tulisi heijastaa iloista tunnelmaa! Kevät on muotileikkiä, tyylien ja värien yhdistelyä!
vaatteet 15 astetta

Pakolliset vaatekappaleet 15 asteen pakkaselle

Pakolliset vaatekappaleet? Muoti on luovuutta ja itseilmaisun vapautta, joten velvollisuuksia ei ole, vain etuoikeuksia! On tietysti hyvä varautua sään muuttuessa, mutta kevät tarjoaa lähes rajattomat stailausmahdollisuudet. Pukeutuminen 15 asteen säähän on tyylien ja värien sekoitus. Kaikki riippuu tilanteesta ja tilaisuudesta.

15 astetta mitä pukeutua

Rento, urbaani tyyli voisi toimia, esimerkiksi tiilen- tai pullonvihreä pellavapusero ja leveät ohuet farkut. Sininen tai keltainen painettu tai kirjailtu paita sopii täydellisesti ohuen midihameen kanssa. Lisää avokkaat tai espadrillot. Mitä pukea päälle 15 asteen pakkasessa tyylikkäämpään lookkiin? Paidan voi korvata puserolla, jossa on jakku, hiekanväriset ramoneja, jotka sopivat täydellisesti yhteen tummansinisen letterman-laukun ja tummansinisen baretin kanssa.

Miten pukeutua pyöräilyyn 15 asteessa?

Keväinen sää suosii ulkoilua. Yksi suosituimmista on pyöräily. Miten pukeutua pyöräilyyn 15 asteessa? Pyöräillessä mukavuus ja turvallisuus ovat tärkeitä, joten vaatteet eivät saa rajoittaa liikkumista. On hyvä valita kevyttä ja ilmavaa materiaalia, joka istuu suoraan kehoon. Ihanteellinen kaksikko on urheilullinen t-paita ja huppari. Tähän voi yhdistää legginsit tai leopardikuvioiset verkkarit.

miten pukeutua pyöräilyyn 15 astetta

Kun lämpötila nousee 15 asteeseen, miten pukeudut muodikkaasti ja mukavasti? Hyvä idea ovat leveät housut, joissa on nauhoitus polven alapuolella. Ne näyttävät hyvältä yhdessä kengurutakin tai tuulitakin kanssa. Pyöräillessä vyötärölle kiinnitettävä käsilaukku tai reppu on käytännöllinen säilytyspaikka pienille tavaroille.

Miten pukeutua juoksuun, kun pakkasta on 15 astetta?

Miten pukeutua juoksemiseen 15 asteen pakkasessa? Juoksuvaatetuksen, kuten pyöräilynkin, on oltava toimintaan sopiva. Pehmeät, vartaloystävälliset ja hengittävät kankaat ovat välttämättömiä. Varmasta lämpenemisestä huolimatta ei ole vielä aika ilmaville trikoopaidoille ja olkaimettomille paidoille.

miten pukeutua juoksemiseen 15 astetta

Miten pukeudut, kun on 15 astetta lämmintä ja aiot lähteä lenkille? Kannattaa esimerkiksi varata mukaan muutama ohuempi kerros, joita voi muunnella tarpeen mukaan. Kahden collegepaidan sijaan kannattaa käyttää kahta t-paitaa ja napittomampaa, kevyempää collegepaitaa. Legginsit voivat olla pitkät tai hieman lyhyemmät, ja ne sopivat hyvin myös kontrastiväristen shortsien kanssa. Kyllä, 15 asteen juoksuasun pitää olla myös muodikas!

onko 15 astetta lämmintä vai kylmää?

Jokainen voi löytää tähän kysymykseen oman vastauksensa. Einsteinin mukaan “kylmää ei ole olemassa”, joku toinen lisäsi… “on vain huonosti istuvia vaatteita”. Riippumatta siitä, onko 15 astetta lämmintä vai kylmää, on tärkeää valita vaatekaappi järkevästi. On myös tärkeää muistaa, että lämpömittarin näyttämä arvo voi poiketa todellisesta tilasta. Lämpöherkkyys riippuu myös monista tekijöistä.

onko 15 astetta lämmintä

Kun suunnittelet , mitä pukeutua 15 asteen lämpötilaan, pidä aina mielessäsi terveytesi. Et voi sallia kehosi kylmettymistä sekä ylikuumenemista, joka on yhtä vaarallista. Mitä tulee tyyliin – voit ehdottomasti päästää mielikuvituksesi valloilleen. Kevät vapauttaa uutta energiaa, parantaa mielialaa, ja sitä on hauska ilmaista väreillä ja kuvioilla. 15 astetta on optimistinen. Jos aiot pukeutua tyyliin 15 astetta, mitä sinun pitäisi pukea yllesi ilmaistaksesi tätä optimismia? Valitse rohkeita yhdistelmiä ja elinvoimaisia värejä. Keväällä kaikki käy!

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti