Mikä takki sopii laskostetun hameen kanssa?

Mikä takki sopii laskostetun hameen kanssa?

Laskostetut hameet ovat unohtumaton klassikko, joka on ollut todellinen hitti kaduilla ja catwalkeilla useiden kausien ajan. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia ehdotuksia takeiksi, jotka sopivat täydellisesti laskostetun hameen kanssa.

Miten valita oikea takki?

Oikean takin valitseminen laskostetun h ameenkanssa voi olla melkoinen haaste. Kaikki riippuu vaikutelmasta, jonka haluat saavuttaa, sekä tilaisuudesta, johon olet menossa.

Erilaisia takkeja

Takit, kuten hameetkin, ovat erittäin erilaisia. Valittavana on klassisia farkkutakkeja, tyylikkäitä nahkatakkeja, väljiä bomber-takkeja tai lämpimiä untuvatakkeja. Kukin näistä tyypeistä voi luoda erilaisen vaikutelman yhdistettynä laskostettuun hameeseen.

Takki laskostettua hametta varten

Miten sovitat takin tyyliisi?

Tärkeintä on, että valitsemasi takki sopii tyyliisi. Jos pidät rennoista, vapaamuotoisista asuista, farkkutakki voi sopia sinulle täydellisesti. Jos taas etsit jotain tyylikkäämpää, nahkatakki on hitti. Tärkeintä on varmistaa, että takki korostaa yksilöllistä tyyliäsi eikä peittele sitä.

Tutustu: Miten pestä ja silittää laskostettu hame ja mekko?

Miten yhdistää takki ja laskostettu hame?

Okei, olemme käsitelleet joitakin perusasioita. Siirrytään nyt konkreettisiin esimerkkeihin takin ja laskostetun hameen yhdistelmistä.

Nahkatakki

Nahkatakki on todellinen klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista. Se sopii täydellisesti yhteen laskostetun hameen kanssa ja antaa kokonaisuudelle hieman rokkarin tuntua. Valitse musta nahkatakki ja yhd istä se vaaleaan laskostettuun hameeseen – yksinkertainen mutta näyttävä kokonaisuus. Esimerkiksi valkoinen laskostettu hame, musta nahkatakki ja korkokengät ovat yhdistelmä, joka piristää mitä tahansa tilaisuutta. Nahkatakki tuo asuun terävyyttä, kun taas valkoinen laskostettu hame pehmentää vaikutelmaa ja antaa lookille hieman romanttisen tunnelman.

Nahkatakki ja laskostettu hame

Farkkutakki

Farkkutakki on toinen naisen vaatekaapin must-have-kappale. Sen rento luonne sopii täydellisesti yhteen laskostetun hameen kanssa, ja siitä syntyy rento mutta tyylikäs kokonaisuus. Voit valita klassisen sinisen farkkutakin tai valita jonkin rohkeamman värisen version. Pane päälle neutraalin värinen, esimerkiksi beige, laskostettu hame, ja olet valmis! Lisää litteäpohjaiset kengät – tennarit tai espadrillot – korostamaan lookin rentoutta.

Untuvatakki

Untuvatakki on loistava valinta kylmempinä päivinä. Se sopii täydellisesti laskostetun hameen seuraksi, sillä se tuo lämpöä ja kodikkuutta. Valitse neutraalin värinen untuvatakki, kuten harmaa tai musta, ja yhdistä se kirkkaanväriseen laskostettuun hameeseen – tämä yhdistelmä antaa asullesi mielenkiintoisen lisän.

laskostettu hame ja takki

Bomber-takki

Bomberitakki on urheilullisen tyylin ystävien valinta. Yhdistettynä laskostettuun hameeseen se luo mielenkiintoisen kontrastin, jossa yhdistyvät urheilulliset ja tyylikkäät elementit. Valitse vaalea bomber-takki – esimerkiksi beige – ja yhdistä se laskostettuun hameeseen, jonka sävy on syvä, esimerkiksi laivastonsininen. Tällainen yhdistelmä ei ole vain muodikas, vaan myös erittäin mukava.

Tarkista: Mitä puseroa käyttää laskostetun hameen kanssa?

Tyylitarvikkeet – takki ja laskostettu hame

Kun olet valinnut täydellisen takin ja hameen, on aika valita asua täydentävät asusteet.

Kengät ovat olennainen osa mitä tahansa asua. Kun kyseessä on laskostettu hame, kannattaa kiinnittää huomiota hameen pituuteen ja leikkaukseen oikeiden kenkien valitsemiseksi. Jos valitset lyhyen laskostetun hameen, sekä korkokengät että litteät kengät näyttävät hyvältä. Pitkään laskostettuun hameeseen sen sijaan sopii parhaiten korkokengät, jotka korostavat siluettia ja tuovat tyyliin tyylikkyyttä.

Laskostetun hameen ja takin muotoilu

Käsilaukku on toinen tärkeä elementti, joka voi muuttaa asun ilmeen täysin. Jos tyylisi on melko hillitty, voit lisätä väriä käsilaukulla. Käsilaukku, jossa on näyttävä väri tai mielenkiintoinen muoto, voi lisätä asuusi luonnetta. Muista, että käsilaukku on sovitettava tilaisuuteen – valitse isompia ja tilavampia käsilaukkuja arkikäyttöön ja tyylikkäitä kytkinlaukkuja erikoistilaisuuksiin.

Yhteenveto

Takin ja laskostetun hameen yhdistäminen voi aluksi vaikuttaa monimutkaiselta, mutta oikeiden vinkkien avulla se on täysin mahdollista. Kun valitset oikeaa takkia, kiinnitä huomiota leikkaukseen, materiaaliin ja värimaailmaan, jotta saat aikaan yhtenäisen ja muodikkaan lookin. Muista, että avain menestykseen on kokeilla eri vaatekappaleita ja luoda omia ainutlaatuisia kokonaisuuksia.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Laskostetut hameet


jaka bluzka do plisowanej spódnicy

Mikä pusero sopii laskostetun hameen kanssa? Tyylikkäitä ehdotuksia

23 lokakuun 2023 | Autor: Tuula Nieminen
Laskostettu hame on naisten vaatekaapin kiistaton klassikko, jonka suosio on kasvanut viime kausina. Se on yksi naisellisimmista vaatekappaleista, joka toimii täydellisesti erilaisissa lookeissa. Siksi kannattaa miettiä, minkä puseron yhdistää laskostettuun...
Lue lisää
jaki sweter do plisowanej spódnicy

Mikä pusero sopii laskostetun hameen kanssa?

25 lokakuun 2023 | Autor: Tuula Nieminen
Ah, laskostetut hameet! Nämä ainutlaatuiset, röyhelöiset ihmeet ovat naisellisen eleganssin ja tyylin symboli. Mutta mitkä puserot sopivat parhaiten tämäntyyppisten hameiden kanssa, jotta ne näyttäisivät muodikkailta ja raikkailta joka kausi? Tässä...
Lue lisää
Do jakiej figury pasuje plisowana spódnica? Czy pogrubia

Mihin vartaloon laskostettu hame sopii? Saako se sinut näyttämään lihavammalta?

24 lokakuun 2023 | Autor: Tuula Nieminen
Jokainen nainen haluaa näyttää muodikkaalta ja tyylikkäältä tilaisuudesta riippumatta. Yksi vaatekaapin osa, jonka suosio on kasvanut viime vuosina, on laskostettu hame. Mutta sopiiko se kaikille vartaloille? Vai voiko se visuaalisesti...
Lue lisää
Z czym nosić plisowaną spódnicę? Co pasuje do plisowanej spódnicy?

Mitä käyttää laskostetun hameen kanssa? Mikä sopii sen kanssa?

25 lokakuun 2023 | Autor: Tuula Nieminen
Laskostetusta hameesta, jossa on hienovaraiset laskokset ja elegantti ulkonäkö, on tullut yksi naisten vaatekaapin tärkeimmistä osista. Se on vaatekappale, joka ei ainoastaan korosta naisellisuutta, vaan myös lisää luonnetta ja tyyliä...
Lue lisää
Jakie założyć buty do plisowanej spódnicy

Mitä kenkiä käyttää laskostetun hameen kanssa?

23 lokakuun 2023 | Autor: Tuula Nieminen
Laskostettu hame on kiistatta yksi viime vuosien tärkeimmistä muotivirtauksista. Sen kiistaton suosio johtuu sen monista ominaisuuksista – tyylikkyydestä, monipuolisuudesta ja mukavuudesta. Laskostettu hame on monipuolinen tyyli, jota voi käyttää monella...
Lue lisää
co ubrać do czarnej plisowanej spódnicy

Mitä pukea mustan laskostetun hameen kanssa? Trendikkäät tyylit

24 lokakuun 2023 | Autor: Tuula Nieminen
Kun puhumme muotimaailman klassikoista, musta laskostettu hame on yksi tärkeimmistä. Se on vaatekaapin osa, joka on pysynyt trendikkäänä jo vuosia, vuodenajoista riippumatta. Juuri sen monipuolisuus saa monet naiset ostamaan sen....
Lue lisää