Mihin vartaloon laskostettu hame sopii? Saako se sinut näyttämään lihavammalta?

Mihin vartaloon laskostettu hame sopii? Saako se sinut näyttämään lihavammalta?

Jokainen nainen haluaa näyttää muodikkaalta ja tyylikkäältä tilaisuudesta riippumatta. Yksi vaatekaapin osa, jonka suosio on kasvanut viime vuosina, on laskostettu hame. Mutta sopiiko se kaikille vartaloille? Vai voiko se visuaalisesti lisätä kiloja? Tässä artikkelissa tarkastelemme, miten laskostettu hame vaikuttaa ulkonäköön ja mitkä mallit sopivat parhaiten eri vartalotyypeille.

Saako laskostettu hame sinut näyttämään lihavammalta?

Tämä on yksi naisten yleisimmistä kysymyksistä. Voivatko laskostetut yksityiskohdat lisätä muutamaa kiloa visuaalisesti? Kuten mikä tahansa vaatekappale, oikea laskostettu hame voi korostaa vartalon etuja tai peittää ne.

  • Lyhyet laskostetut hameet voivat leventää lantiota, joten hoikemmat naiset näyttävät niissä paremmilta.
  • Pitkät laskostetut hameet voivat hoikentaa siluettia, varsinkin jos ne on tehty virtaavista kankaista.
  • A-linjaisia laskostettuja hameita pidetään kaikkein vartaloystävällisimpinä, sillä ne hoikentavat optisesti lantiota ja reisiä.
  • Vyötärölle kootut laskostetut hameet voivat paksuuntua vyötäröltä ja saada meidät näyttämään lihavammilta kuin todellisuudessa olemme.

Vaikka monet luulevat, että laskostetut hameet saavat sinut näyttämään lihavammalta, totuus on, että kaikki riippuu leikkauksesta, kankaasta ja siitä, minkä kanssa yhdistät hameen. Tärkeintä on yhdistää hame taitavasti muuhun asuun. Oikean puseron, värin ja materiaalin valitseminen voi muuttaa täysin käsitystä tästä vaatekappaleesta. Hyvin valittu pusero voi korostaa vyötäröä, ja oikeat kengät voivat pidentää sääriä.

Tekeekö laskostettu hame lihavammaksi?

Tutustu: Mitä kenkiä käyttää laskostetun hameen kanssa?

Laskostettu hame – millaiselle vartalonmuodolle?

Vaikka laskostettu hame on monipuolinen, se voi näyttää erilaiselta eri vartaloiden päällä. Kun mietitään, mitkä hameen mallit sopivat meille täydellisesti, kannattaa kiinnittää huomiota vartalon muotoon. Näin voimme valita mallin, joka korostaa vahvuuksiamme ja peittää mahdolliset puutteet. Alla tarkastelemme , miten laskostetut hameet sopivat eri vartalotyypeille.

Tiimalasimallinen siluetti

Tälle siluetille laskostettu hame on ihanteellinen. Se voi korostaa sekä vyötäröä että lantiota ja luoda harmonisen ja muodokkaan ilmeen. Lisäksi tällainen leikkaus voi korostaa muodokkaita sääriä ja antaa naiselle itsevarmuutta.

Päärynän muotoinen siluetti

Päärynänmuotoisen siluetin omaaville on tärkeää, että laskokset eivät ole liian avokätisiä. On parempi valita pehmeämmät laskokset. On myös tärkeää kiinnittää huomiota hameen pituuteen ja sen leveyteen lantiolla.

Omenan siluetti

Tässä tapauksessa kannattaa kiinnittää huomiota hameen pituuteen. On parasta, jos se ei ole liian lyhyt eikä liian pitkä ja jos siinä on korkeampi vyötärö. Myös väri ja materiaali voivat auttaa siluettia visuaalisesti hoikentamaan.

Suorakulmainen siluetti

Tässä siluetissa laskostettu hame voi lisätä kurveja, korostaa naisellisuutta ja antaa luonnetta. Oikean leikkauksen ja pituuden valitseminen voi auttaa korostamaan tämän siluetin etuja.

Laskostettu hame - mihin kuvioon

Tutustu: Mitä puseroa käyttää laskostetun hameen kanssa?

Kuka voi käyttää laskostettua hametta?

Laskostettu hame on monien naisten vaatekaapin todellinen must-hankinta, mutta sopiiko se jokaiselle vartalolle? Itse asiassa laskostettu hame on uskomattoman monipuolinen, ja sitä voivat käyttää kaikenkokoiset ja -muotoiset naiset. Sen keveys ja virtaavuus lisäävät siroutta, kun taas laskokset voivat lisätä asuun rakennetta ja syvyyttä.

Hienojakoisemmille naisille laskostettu hame voi lisätä volyymia ja muotoa, kun taas vartaloltaan täyteläisemmille naisille pystysuorat laskokset voivat hoikentaa ja pidentää siluettia. Myös hameen pituudella on merkitystä: lyhyet laskostetut hameet voivat korostaa sääriä, kun taas midi- tai maksihameet voivat lisätä eleganssia ja tyyliä. On tärkeää valita malli, joka sopii parhaiten siluettiisi ja korostaa parasta sinussa.

Kenelle laskostettu hame sopii

Yhteenveto

Laskostettu hame on ainutlaatuinen vaatekaapin osa, joka sopii mihin tahansa siluettiin. Tärkeintä on valita asusteet ja muu asu taitavasti. Muista, että pukeutumisesi tulisi kuvastaa persoonallisuuttasi ja että siinä tulisi tuntea olonsa hyväksi.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Laskostetut hameet


jaka bluzka do plisowanej spódnicy

Mikä pusero sopii laskostetun hameen kanssa? Tyylikkäitä ehdotuksia

23 lokakuun 2023 | Autor: Tuula Nieminen
Laskostettu hame on naisten vaatekaapin kiistaton klassikko, jonka suosio on kasvanut viime kausina. Se on yksi naisellisimmista vaatekappaleista, joka toimii täydellisesti erilaisissa lookeissa. Siksi kannattaa miettiä, minkä puseron yhdistää laskostettuun...
Lue lisää
Jakie założyć buty do plisowanej spódnicy

Mitä kenkiä käyttää laskostetun hameen kanssa?

23 lokakuun 2023 | Autor: Tuula Nieminen
Laskostettu hame on kiistatta yksi viime vuosien tärkeimmistä muotivirtauksista. Sen kiistaton suosio johtuu sen monista ominaisuuksista – tyylikkyydestä, monipuolisuudesta ja mukavuudesta. Laskostettu hame on monipuolinen tyyli, jota voi käyttää monella...
Lue lisää
co ubrać do czarnej plisowanej spódnicy

Mitä pukea mustan laskostetun hameen kanssa? Trendikkäät tyylit

24 lokakuun 2023 | Autor: Tuula Nieminen
Kun puhumme muotimaailman klassikoista, musta laskostettu hame on yksi tärkeimmistä. Se on vaatekaapin osa, joka on pysynyt trendikkäänä jo vuosia, vuodenajoista riippumatta. Juuri sen monipuolisuus saa monet naiset ostamaan sen....
Lue lisää
jaka kurtka do plisowanej spódnicy

Mikä takki sopii laskostetun hameen kanssa?

24 lokakuun 2023 | Autor: Tuula Nieminen
Laskostetut hameet ovat unohtumaton klassikko, joka on ollut todellinen hitti kaduilla ja catwalkeilla useiden kausien ajan. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia ehdotuksia takeiksi, jotka sopivat täydellisesti laskostetun hameen kanssa. Miten valita...
Lue lisää
jaki sweter do plisowanej spódnicy

Mikä pusero sopii laskostetun hameen kanssa?

25 lokakuun 2023 | Autor: Tuula Nieminen
Ah, laskostetut hameet! Nämä ainutlaatuiset, röyhelöiset ihmeet ovat naisellisen eleganssin ja tyylin symboli. Mutta mitkä puserot sopivat parhaiten tämäntyyppisten hameiden kanssa, jotta ne näyttäisivät muodikkailta ja raikkailta joka kausi? Tässä...
Lue lisää
Jak nosić plisowaną spódnicę

Miten käyttää laskostettua hametta?

23 lokakuun 2023 | Autor: Tuula Nieminen
Muotimaailmassa on paljon trendejä, jotka tulevat ja menevät, mutta laskostettu hame on yksi niistä, jotka pysyvät ajattomina. Mutta miten voit käyttää sitä tyylikkäästi ja persoonallisuuttasi ja siluettiasi korostavalla tavalla? Tutustutaan...
Lue lisää