10 astetta – Miten pukeutua? Styling kylmään säähän

10 astetta – Miten pukeutua? Styling kylmään säähän

Talvi, kuten talvi, ei ole pilalla. Onneksi se voi olla myös varsin siedettävä. Kun lämpömittari näyttää talvella 10 astetta plussan puolella, on jo syytä olla iloinen. Sitä ei voi kiistää: kaikki odottavat kevättä, ja tämä lämpötila on selkeä merkki siitä! Mitä pukea päälle tällaisessa säässä?

Tyylit 10 asteen pakkaselle – mitä kannattaa pitää mielessä?

10 astetta. Se ei tunnu paljolta, mutta se on silti mukavaa, sillä kevät on lähempänä kuin koskaan. Käsitykset säästä riippuvat vuodenajasta, ja kun kyseessä on talvi, tällaiset lämpötilat antavat aihetta optimismiin. No, okei, mutta jäljelle jää kysymys vaatetuksesta, joka on usein dilemma. Miten pukeutua 10 asteen pakkaselle? Sinun tarvitsee vain muistaa muutama perusasia.

  • Ennen kevättä on aika, jolloin alttius vilustumiselle on lisääntynyt.
  • Vielä 10 asteessa voi olla kylmää tuulta ja sadetta.
  • 10 astetta, miten pukeutua? Ennen kaikkea “sipuli”. Tämä on ihanteellinen aika käyttää useita vaatekerroksia, jotka voi helposti riisua.
  • Turvallisuus, käytännöllisyys ja toimivuus ovat tärkeimmät kriteerit vaatekaappia valittaessa.
  • Sää voi tähän vuodenaikaan olla hyvin vaihteleva, eikä tätä pidä unohtaa.
  • Vaatteiden tulisi olla muodikkaita ja mukavia, ja niiden tulisi olla vastaus kysymykseen, mitä pukea päälle 10 asteen pakkasessa.
mitä pukeutua 10 asteen pakkasessa

Miten pukeutua pyöräilyyn, kun on 10 astetta?

Mikä on oikea asu, kun lämpömittari näyttää plus 10? Kaikki riippuu tilanteesta ja kyseisestä aktiviteetista. Lämpimän sään kotiäidit pukeutuvat eri tavalla, kun taas urheilijat ja ulkoilijat pukeutuvat eri tavalla säästä riippumatta. Miten pukeutua pyöräilyyn, kun pakkasta on 10 astetta? Polkupyörästä on tullut erittäin suosittu liikenneväline ja terveellisiä elämäntapoja tukeva aktiviteetti. Jotkut käyttävät sitä ympäri vuoden säästä riippumatta. Tämä on erittäin suositeltavaa, kunhan valitset oikeat vaatteet. Sen on oltava ennen kaikkea lämmin, mutta myös mukava.

miten pukeutua 10 asteen pyöräilyyn

Miten valita vaatteet pyöräilyyn 10 asteessa? Toisaalta altistut enemmän tuulelle, toisaalta fyysinen liike saa kehon hikoilemaan enemmän. Miten löytää kultainen keskitie? Valitse ennen kaikkea materiaaleja, jotka ovat hengittäviä ja keholle ystävällisiä, mutta samalla lämpimiä. Ulkona 10 astetta, miten pukeudut sään mukaan? Tärkeintä on lämmin collegepaita tai takki. Vaatteiden pitäisi “hengittää” ja samalla estää hikoilu ja pitää sinut lämpimänä. Päällysvaatteet eivät saa olla liian raskaita ja paksuja. Lämmin tuulitakki, joka on valittu muun vaatekaapin kanssa yhteensopivaksi, sopii hyvin. Se sopii täydellisesti samansävyisten leggingsien kanssa. Leggingsit tulisi eristää erityisesti polvista, sillä ne ovat alttiimpia kylmälle, koska niissä ei ole paksua ihoa ja lihaksia.

Mitä pukeutua juoksemiseen 10 asteessa?

Juokseminen on loistava tapa viettää aikaa ja siitä on hyötyä terveydelle. Vaativia juoksijoita eivät lannista edes pakkaset, ja plus 10 asteen lämpötilat ovat lisäbonus talvesta. Miten pukeutua juoksuun 10 asteessa? Lämmin fleecepaita on hyvä valinta. Laivastonsininen, grafiitti, musta ja harmaan sävyt ovat ajattomia malleja. Rohkeammat värit, kuten vihreä, punainen tai oranssi, ovat yhtä muodikkaita.

miten pukeutua käynnissä 10 astetta

Myös yhtenäinen tumma verkkareiden puku löytää käyttöä, mutta muista olla näkyvissä autoilijoille. Tällöin heijastava raita jalassa tai hihassa tai käsivarsinauha toimii hyvin. Tämä on erityisen tärkeää, jos reitti kulkee tien sivussa huonosti valaistulla alueella. Jos lämpötila nousee 10 asteeseen – mikä on paras takki? Ilmeisesti sellainen, joka ei rajoita liikkumista ja suojaa tuulelta. Pukeutuminen sipuliin on hyvä idea. Urheilullinen t-paita, ohuempi collegepaita ja kevyt takki ovat täydellinen yhdistelmä.

Tutustu: Miten pukeutua juoksemiseen keväällä? | Mihin pukeutua talvella juostessa?

Mikä hattu ja takki 10 asteeseen?

Pipo on usein unohdettu, mutta erittäin tärkeä vaatekaapin osa. Pitkään ovat menneet muodottomat, purevasta villasta valmistetut pipot. Nykyään pipot ovat trendikkäitä ja pipovalikoima saa pään pyörälle. Juuri se pää, jonka pitäisi olla suojassa näin epävarmalla säällä. Mikä pipo 10 asteen pakkaselle läpäisee testin? Varmasti lämmin, pehmeä, vartaloystävällinen mutta ei liian paksu. Pipoissa on se etu, että ne on helppo sovittaa asuun. Voit valita “smurffimaisen” leikkauksen tai tavallisen pipon, jossa on pompuloita.

10 astetta mitä takki

Pilottihatut ovat edelleen muodissa, kun taas näyttävät savupiiput ovat taas suosiossa, ja ne sopivat takkeihin ja fiksuihin takkeihin. Kun ulkona on 10 astetta pakkasta, millainen takki sopii? Nyt on hyvä hetki vaihtaa lampaanturkki kevyempään takkiin ja muistaa, että lämpimänä pysyminen on edelleen ensisijaisen tärkeää. Parka-takki, joko villa- tai mikrokuitutakki, joka on vuorattu fleecellä, on erittäin muodikas. Yhtä tyylikkäitä mutta rentoja ovat lampaannahalla vuoratut nahkatakit. 10 celsiusasteen lämpötilan mukainen tyyli on mahdollisuus yhdistää mukavuus ja muoti.

Onko 10 astetta kylmä?

Tähän kysymykseen ei ole selkeää vastausta. Tiedetään, että 20 astetta plus tarkoittaa lämmintä säätä, kun taas 0 astetta on jo pakkasta. Miten sitten luokitellaan 10 celsiusastetta? Onko 10 astetta kylmä vai lämmin? Tämä lämpötila esiintyy yleensä syksyllä ja keväällä. Syksyllä, kesähelteiden jälkeen, se yhdistetään kylmyyteen ja talven airueeksi. Keväällä taas talven kylmyyden jälkeen se on kauan odotettua lämpöä.

muotoilu 10 astetta

Miten pukeutua 10 astetta varten? On tärkeää muistaa, että kyseessä on siirtymäkausi ja sää on petollinen. Aurinko voi muuttua yllättäen, joten vaatetuksen tulisi olla lämmintä ja mukavaa. Jos valitset rennon tyylikkyyden, voit käyttää pitkää neulehametta tai -mekkoa. Lisää puuvillasukkahousut ja saappaat. Viimeistele asu eristetakilla tai polvipituisella takilla. Jos haluat rennomman 10 asteen asun, käytä suoralinjaisia farkkuja tai kellohousuja. Lisää tyylikkyyttä pitkällä retrohenkisellä villatakilla, jota voi korostaa muodikkaalla huivilla.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti