Miten pukeutua treffeille poikaystävän kanssa?

Miten pukeutua treffeille poikaystävän kanssa?

Ensimmäiset katseet, ujot hymyt ja… se tapahtui! Sait kutsun treffeille! Sinut valtasi riemun riemun aalto, olosi oli fantastinen, kuin rakastunut teini-ikäinen. Ja kun päivä koittaa, seisot avoinna olevan vaatekaapin edessä ja mietit, mitä pukea päällesi hurmaamaan valintasi. Onko treffimekko aina hyvä vaihtoehto? Millainen treffien stailaus kannattaa valita juhlapaikasta riippuen? Tässä artikkelissa tarkastelemme kokeiltuja tyylejä tätä erityistä päivää varten.

Yleiset säännöt siitä, miten pukeutua treffeille poikaystävän kanssa

Ensinnäkin sinun on selvitettävä, minne olette menossa. Vain tämän tiedon perusteella voit alkaa suunnitella treffien stailausta. Tyylikkäät korkeat korkokengät näyttävät hyvältä ravintolatapaamisessa, mutta tuskin läpäisevät testiä ulkotreffeillä.

miten pukeutua treffeille

Kun stailaat tätä erityistä päivää varten, on myös tärkeää keskittyä mukavuuteen. Jos treffit ovat vähemmän muodollisessa sävyssä, kuten kotona tai pizzeriassa, ei ole mitään syytä pukeutua rajoittavaan mekkoon tai asuun, jossa tunnet olosi epämukavaksi. Kannattaa valita vaatteita, jotka eivät pilaa tunnelmaa hankaavilla korkokengillä tai naarmuuntuvilla pitseillä.

Miten pukeudut kävelytreffeille?

Vuodenaika on ratkaisevassa asemassa treffienasun valinnassa. Kesällä pidettäville treffeille pukeutuminen on pohjimmiltaan erilaista kuin syksyllä pidettäville treffeille. Yksi sääntö on varmasti yhteinen: pukeudu mukavasti eli valitse niin sanottu urheilullinen tyyli. Älä käytä uusia kenkiä, koska ne saattavat hankautua, eivätkä pitkät lenkit hankautuneilla korkokengillä ole hauskaa. Todistetut, puhtaat kengät ovat parhaat. Ihannetapauksessa niiden tulisi olla mokkasiinit tai pumput.

miten pukeutua kävelytreffeille

Miksi nämä? Niihin voi helposti yhdistää mukavat farkut ja lämpimän poolokauluksen – syksyn treffeille. Viileämpiä syysiltoja varten voit heittää yllesi farkkutakin tai nahkaisen ramono-takin. Lämpimän sään treffeille sopii ilmavasta materiaalista valmistettu mekko ja sandaalit tai ballerinat. Myös klassinen yhdistelmä farkkuhousuja ja tyylikästä puseroa on erittäin hyvä valinta. Älä unohda koristaa asua riipuksella ja kellolla tai rannekorulla.

Miten pukeutua elokuvatreffeille?

Jos treffit ovat elokuvateatterissa, valitse ehdottomasti mukava tyyli. Ota huomioon, että vietätte suurimman osan ajasta istuen, joten lyhyet, levenevät hameet tai mekot voivat olla ongelmallisia. Vaatteiden kiinnittäminen suurimman osan ajasta tarkoittaa, että tuon erityisen tapaamisen taika voi kadota.

miten pukeutua elokuvatreffeille

Kaikenlaiset housut kelpaavat tähän, kuten hiljattain takaisin muotiin tulleet saumahameet tai tyylikäs illallistakki. Kruunaa se vaalealla, ilmavalla puserolla tai laatikkomaisella topilla ja heitä päälle villatakki tai Ramones. Yhdistä matalat korkokengät tai fiksut mokkasiinit.

Miten pukeutua ravintolatreffeille?

Ravintolatreffeillä kannattaa valita tyylikkyyttä. Onko sinulla kaunis mekko, joka on roikkunut vaatekaapissasi? Nyt on tilaisuutesi laittaa se hyötykäyttöön. Yleensä treffeille tarkoitetut mekot valitaan hyvin tarkkaan, ja vaatimattomammat mallit yleensä voittavat. Lisää treffimekkoon tyylikkäät asusteet, kuten korvakorut ja kaulakoru. Käsilaukkujen osalta pieni käsilaukku tai mieluiten kytkinlaukku riittää tälle erityiselle päivälle.

miten pukeutua ravintolatreffeille

Entä jos ravintola on pizzeria?

Iltapuku ei todellakaan käy, jos olet menossa pizzeriaan. Älä kuitenkaan kiellä itseltäsi iloa pukeutua mekkoon. Kesällä ilmava mekko, kevyt heittomekko ja tyttömäiset ballerinat sopivat täydellisesti, kun taas syksyllä tai talvella pitkähihainen neulemekko lämpimässä värissä ja tyylikkäät saappaat tai kengät.

Miten pukeutua treffeille kotona?

Tässäkin tapauksessa suosittelemme, että pukeudut ennen kaikkea mukavasti. Tämä ei tietenkään tarkoita verryttelypukua. Kotona järjestettäville treffeille sopivat täydellisesti mukavat, leveämmät farkut tai neulepusero, olkaimeton pusero ja kevyt tai paksumpi pusero. Jälkimmäinen on valintakappaleesi vuodenajan mukaan.

miten pukeutua treffeille kotona

Voit valita myös polven taakse tai alle polven ulottuvan mekon. Puolalaisten tapojen mukaan kenkiä ei tarvitse käyttää kotona, joten kämpästä toiseen siirtymistä varten käytä vain sellaisia, jotka ovat mukavat.

Treffien muotoilu ja meikki

Treffeille sopivan stailauksen lisäksi kannattaa valita myös oikea meikki. Ravintolahuoneen hieman savuinen valaistus sopii hyvin vahvempaan, iltaiseen meikkiin, mutta treffeillä ulkona tai elokuvateatterissa kannattaa valita meikki, joka korostaa luonnollisuuttasi.

Ensitreffit voivat olla jännittävät, ja hyvin valittu asu voi lisätä itseluottamusta ja tehdä suuren vaikutuksen tulevaan kumppaniin. Jos et vielä tiedä, miten pukeutua treffeille, luota intuitioosi ja valitse jotain mukavaa, hyväksi havaittua ja lumoavaa. Vaatekaapistasi löytyy varmasti treffiasuja, jotka tekevät joka kerta vaikutuksen kumppaneihisi.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti