Miten käyttää naisten hattua? Mihin se sopii?

Miten käyttää naisten hattua? Mihin se sopii?

Historiallisesti hatut ovat koristaneet tehokkaasti monien naisten päätä. Niitä on pidetty tilaisuudesta ja jopa vuodenajasta riippumatta. Valitettavasti ajan myötä naisten hatut taittuivat hitaasti vaatekaapin pohjalle ja ilmestyivät harvoin naisten päähän. Muotisuuntaukset ovat kuitenkin äärimmäisen dynaamisia ja muuttuvat huimaa vauhtia. Tällä hetkellä on havaittavissa uusi muutos kohti hattuja. Miten siis käytät naisten hattua ja mihin se sopii?

Miten naisten hattua käytetään?

Se, miten naiset käyttävät naistenhattua, riippuu ensisijaisesti hatun tyypistä. Ensimmäisenä kannattaa siis kiinnittää huomiota fedora-tyyppiseen hattuun. Kyseessä on huovasta valmistettu naistenhattu, jossa on koristeellinen lieriö ja jonka tärkein ominaisuus on päähän ulottuva kovera rypytys. Huomionarvoista on myös hatun etuosa, joka kaartuu hieman alaspäin, ja takaosa, joka päinvastoin kääntyy ylöspäin.

miten valita naisten hattu

Mihin naisten fedora-hattua voi käyttää Ennen se yhdistettiin lähinnä miesten asuihin, mutta nyt naisista on tullut innokkaita faneja. Se sopii täydellisesti nahkatakkien ja rentojen talvitakkien kanssa. Sillä kannattaa täydentää arkisia rentoja lookeja.

Minkä kanssa naisten hattua voi käyttää

Naisten panamahattu kudotaan yleensä käsin sellaisen kasvin lehdistä, joka kasvaa vain Etelä-Amerikassa. Siksi se on todella ainutlaatuinen päähineen malli. Sitä pidetään yleensä naisten kesähattuna, ja se täydentää tämäntyyppistä tyyliä täydellisesti. Se voidaan helposti sommitella kevyen ja ilmavan kesämekon kanssa.

mitä käyttää naisten hattu kanssa

Mikään ei estä sinua käyttämästä tätä hattua myös upeana ja muodikkaana lisävarusteena kesän festivaaleilla pitäen samalla koko muotoilun boho-tyylisenä. Näille hatuille on yleensä ominaista suuri lieriö sekä koristenauhat, jotka on sidottu päähineen ympärille.

Mikä hattu lyhyisiin hiuksiin?

Naiset ovat varmasti tietoisia siitä, että hatun tulisi ennen kaikkea sopia nykyiseen hiustyyliin. Koska käytännössä mikä tahansa hattu näyttää hyvältä pitkissä hiuksissa, on tärkeää miettiä , mikä hattu lyhyisiin hiuksiin auttaa saavuttamaan täydellisen lookin.

ovatko hatut muodissa

No, lyhyet hiustenleikkaukset valitsevien naisten kannattaa valita myös liemetön naistenhattu, kuten erilaiset baskerit, jotka täydentävät niin tehokkaasti muodikkaiden ranskalaisten naisten kampauksia, sekä naistenhattu, jossa on pieni lieriö. Tärkeintä on, että tällaiset päähineet korostavat tehokkaasti muodikkaita ja lyhyitä hiustenleikkauksia ja varmistavat samalla, että kasvojen mittasuhteet säilyvät.

Mikä hattu millekin kasvoille?

Älä unohda, että naisten hatun tulisi sopia myös kasvojen muotoon ja piirteisiin. Kasvojen muotoja on yleensä neljää eri tyyppiä. Nämä ovat:

  • soikeat kasvot
  • pyöreät kasvot
  • kolmiomaiset kasvot
  • neliön muotoiset kasvot

Soikeat kasvot omaavilla on eniten valinnanvaraa, sillä lähes mikä tahansa hattumalli sopii näille kasvoille. Mutta mikä hattu pyöreille kasvoille auttaa tasapainottamaan hieman mittasuhteita? Jos sinulla on pyöreät kasvot, valitse naisten hattu, jossa on suuri lieriö, jotta huomio ei esimerkiksi kiinnittyisi liian täyteläisiin ja ulkoneviin poskiin.

mitä naisten hattu sopii yhteen

Kolmionmuotoisille kasvoille suositellaan myös tämäntyyppistä hattua, sillä se korjaa tehokkaasti kasvojen mittasuhteita leventämällä niitä hieman yläreunasta, samalla kun se hoikentaa leukaa ja pehmentää piirteitä. Mikä hattu sopii neliönmuotoisille kasvoille? Niiden, joilla on neliömäiset piirteet, kannattaa valita pieni naistenhattu, jossa on mieluiten keskikokoinen lieriö. Tämä tasoittaa optisesti melko ulkonevia poskipäitä ja antaa kasvoille hieman hoikemman muodon. Tässä tapauksessa on myös suositeltavaa valita tummia hattuja, kuten ruskea naistenhattu tai musta hattu.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti