Miten pukeutua 20 asteen lämpötilaan? Styling lämpimään säähän

Miten pukeutua 20 asteen lämpötilaan? Styling lämpimään säähän

Tutkijoiden mukaan 20 astetta on lämpötila, jossa ihminen tuntee olonsa mukavimmaksi, eli ihanteellinen lämpötila asuintiloille. Miltä se näyttää kodin ulkopuolella? Vaikuttaako 20 astetta ulkona myös terveyttä ja hyvinvointia parantavasti? Miten tässä lämpötilassa pukeudutaan, jotta olo olisi mukava mutta myös muodikas?

Pukeutuminen 20 asteen lämpötilaa varten – välttämättömät vaatteet

Miten pukeudut 20 asteen pakkasessa? Tähän säähän liittyy auringonpaiste, mutta se voi olla myös tuulinen ja jopa sateinen. Kannattaa varautua kaikkiin mahdollisuuksiin. Nyt on ehdottomasti aika sanoa hyvästit lämpimille takkeille ja talvisaappaille. Tällainen sää parantaa mielialaa, ja tämän voi ilmaista vaatetuksella. Kun ulkona on 20 astetta pakkasta, miten pukeudut, jotta olosi olisi mukava ja muodikas?

  • Sinun on otettava huomioon sään vaihtelevuus. Tämä on täydellinen aika pitkälle boho-mekolle, farkuille, joissa on hankautuneet polvet, ja ohuemmalle verryttelypuvulle tilaisuudesta riippuen.
  • Farkkukatana, bleiseri ja villatakki ovat täydellinen vaihtoehto takille ja paksulle collegepaidalle. Päällysvaatteiden on tehtävä tehtävänsä painottamatta muotoilua.
  • 20-asteisten vaatteidesi on “hengitettävä“, sillä kehon ylikuumeneminen on yhtä vaarallista kuin alijäähdyttäminen. Jokapäiväiseen käyttöön sopivat hyvin värikkäät t-paidat, jotka ovat luonnollista ja hengittävää luomupuuvillaa. Ohuemmat chinot tai pitkät pellavahousut viimeistelevät lookin.
  • Eleganttius ja vapaus taataan haalareilla, jotka on valmistettu virtaavasta kankaasta tai puuvillakankaasta. Olkaimeton T-paita voidaan pukea housupuvun alle.
  • 20 astetta merenrannalla tuntuu erilaiselta kuin vuoristossa tai kaupungissa. Pidä tämä mielessä ja sovita vaatekaappisi olosuhteiden mukaan.
20 astetta miten pukeutua

Miten sinun pitäisi pukeutua 20 asteen pakkasessa merenrannalla?

Onko 20 astetta merenrannalla lämmin? Tämä lämpötila ei ole unelmasää auringonottoon. Aurinko voi usein piiloutua pilvien taakse, ja silloin rannalla on varmasti kylmempää kuin kaupungissa. Voit kuitenkin halutessasi kävellä merenrannalla tai juoda kahvia rantakahvilassa. Kun merenrannalla on 20astetta pakkasta, miten pukeudut säähän sopivasti? Ennen kaikkea… lämpimästi! Rannalla tuuli voi tehdä paljon vahinkoa.

20 astetta meren rannalla miten pukeutua

Varmista siis, että sinulla on hattu, joka paitsi suojaa sinua kylmältä myös kesyttää hiuksesi. Baseball-lippis, puuvillainen smurffihattu tai trendikkäät fedora- ja panamamallit sopivat tähän hyvin. Miten pukeutua 20 asteen pakkaselle rannalla? Rantakävelylle on hyvä ottaa mukaan hikipaita tai tuulitakki. Myös ylisuuri nilkkapituinen pusero, jonka alla on farkkushortsit, on hyvä idea.

Tarkista: 15 astetta miten pukeutua?

Mitä pukeutua pyöräilyyn, kun on 20 astetta?

Miten pukeutua pyöräilyyn 20 asteenpakkasessa? Ehdottomasti käytännöllisesti ja mukavasti, säästä riippumatta. Synteettisestä materiaalista valmistettu t-paita, joka paitsi pitää sinut lämpimänä myös siirtää ylimääräisen kosteuden pois, toimii loistavasti. Polvipituiset legginsit tai pyöräilyshortsit ovat hyvä lisä. Mukavat jalkineet ja sopivat sukat ovat myös tärkeitä.

miten pukeutua 20 asteen pyöräilyyn

Miten pukeutua 20 asteen pakkaselle, kun lähdet pitkälle lenkille? Mukaan kannattaa aina ottaa hikipaita tai kevyt takki, mieluiten sellainen, joka on helppo riisua ja laittaa reppuun tai sitoa vyötäröltä tukevasti kiinni. Myös urheiluliivit ovat suosittuja, ja niitä on monissa muodikkaissa väreissä. Pitkähihaisen trikoopaidan voi pukea alle.

Asusteet 20 asteen pakkasessa

Kun ulkona on 20 astetta pakkasta, miten pukeudut, jotta voit hyödyntää muodikkaita asusteita? Kaikki riippuu olosuhteista ja muotoilun luonteesta. Yksi tärkeimmistä asusteista on käsilaukku, jossa säilytät henkilökohtaisia tarvikkeita. Käsilaukun on oltava tällä säällä kevyt ja kätevä. Mokkanahka, kangas, farkku ja nyöri ovat materiaaleja, jotka sopivat hyvin retro- ja boho-tyyliin. Viimeistele se itämaisilla korvakoruilla ja rannekorulla.

Miten pukeutua 20 asteen pakkasessa tyylikkäämmillä asusteilla? Klassista yksinkertaista mekkoa täydentää trendikäs vyö ja samantyylinen kytkinlaukku. Lisää korkokengät ja samansävyinen kevyt takki. Leveät housut virtaavasta kankaasta, korkokengät ja ketjukäsilaukku ovat myös hyviä valintoja. Lyhyt farkkukatka tai pastellinsävyinen villatakki tuovat rentoa ilmettä.

Tutustu: 10 astetta miten pukeutua?

Onko 20 astetta lämmintä?

Moni kysyy itseltään, onko 20 astetta lämmintä. Itse asiassa se riippuu monista tekijöistä, kuten kyseisestä paikasta. On myös tärkeää muistaa, että kaikkien ihmisten keho on erilainen, joten he myös kokevat lämpötilan eri tavalla. Jotkut hyppäävät heti shortseihin, kun taas toiset pysyvät villapaidoissa. Vastauksen kysymykseen, onko 20 astetta lämmintä vai kylmää, on jokaisen annettava itse. Se on varmasti houkutteleva lämpötila lähteä ulos talosta. Kannattaa siis seurata muotitrendejä ja päivittää vaatekaappi kevättä varten.

onko 20 astetta lämmintä

Nyt on myös hyvä aika lähteä shoppailemaan! Ehkä uuden asun voi yhdistää vaatekaapissa roikkuvaan ja pitkään unohdettuun? Kun sää on 20 astetta lämmintä, miten pukeudut korostamaan persoonallisuuttasi? Voit valita monista eri tyyleistä ja muokata niitä haluamallasi tavalla. Lopulta voit luopua talvivaatekaapistasi ja alkaa leikkiä väreillä ja tyyleillä.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti