Miten sitoa huivi iltapukuun?

Miten sitoa huivi iltapukuun?

Huiveja voi käyttää sekä arkipukeutumisen yhteydessä, esimerkiksi töissä, että iltapukujen kanssa tärkeissä tilaisuuksissa, kuten häissä tai teatterissa. Monet naiset kuitenkin miettivät, miten valita oikea huivi mekon kanssa ja miten huivi sidotaan iltapukuun. Tässä tekstissä ehdotamme, miten valita huivi iltapukuun, huivi häämekkoon tai olkahuivi mekkoon, jotta näytät aina muodikkaalta ja tyylikkäältä.

Huivi mekkoon – miten sitä käytetään?

Huiviiltapukuun voi menestyksekkäästi asettaa vastakkain bleiserin tai muun päiväpeitteen ja tehdä muotoilusta erittäin tyylikkään ja tyylikkään näköisen. Monissa tilanteissa, esimerkiksi tärkeissä perhejuhlissa, huivi iltapuvun kanssa toimii paljon paremmin kuin esimerkiksi nahkatakki tai napillinen pusero tai takki. Mutta miten huivi sidotaan mekkoon?

Ennen kaikkea kannattaa muistaa sovittaa huivin laatu sopivasti mekkoon. Siksi huiveja sovitetaan eri tavoin hääpukuihin, muodollisiin huiveihin naisten tilaisuuksiin tai liiketapaamisiin ja tyylikkäisiin iltahuiveihin esimerkiksi häihin tai oopperaan menoon. Riippuen puvustamme ja puvun laadusta, huivin tulisi sopia siihen.

huivi mekkoon miten käyttää

Jos siis mietit , minkälainen laadukas huivi on täydellinen asuste punaisen mekon kanssa, sen tulisi ehdottomasti olla hyvästä materiaalista eikä se saisi olla kontrasti muulle stailaukselle. Puuvilla- tai polyesterihuivi sopii täydellisesti rentoon yhdessäoloon ystävien kanssa, kuten grillijuhliin tai elokuviin menoon. Mutta esimerkiksi tärkeään tilaisuuteen tai oopperaan silkkihuivi sopii hyvin samettisen mekon kanssa. Myös kashmirhuivi olisi hyvä valinta.

Miten huivi sidotaan mekkoon?

On monia tapoja käyttää huivia mekon kanssa. Yksinkertaisimmillaan voit yksinkertaisesti heittää huivin olkapäiden yli ja solmia päät hieman kiinni, jotta se olisi tyylikäs ja mukava. Itse asiassa useimmat naiset osaavat itse tyylitellä huivin mekon kanssa, jotta he tuntevat olonsa mukavaksi ja luovat onnistuneen lookin. Jos kuitenkin mietit, miten yhdistää klassinen ja elegantti, esimerkiksi miten käyttää huivia iltapuvun kanssa, kannattaa valita yksinkertaisia ja hyväksi havaittuja ratkaisuja, kuten heittää huivi kaula-aukon yli ja antaa sen päiden roikkua selässä. Näin näytät huolettomalta ja tyylikkäältä.

miten huivi sidotaan mekkoon

Entä miten huivi sidotaan mekkoon ? Esim. heittämällä se kaula-aukon yli ja sitomalla molemmat päät selkään ja jättämällä ulkonevat osat valumaan kevyesti selkää pitkin, esim. kampauksen alle. Monet naiset, jotka eivät tiedä , miten huivi sidotaan mek koon, voivat myös valita kätevän ja aina hyväksi havaitun ratkaisun, jossa puoliksi taitettu huivi asetetaan kaulan yli ja sidotaan kaula-aukosta.

Miten huivi puetaan mekon kanssa? Miten yhdistää värejä ja tyylejä?

Huivin sitominen mekkoon on yksi asia, mutta yhtä tärkeää on huivin ja sen alla olevan mekon leikkausten ja värien oikea yhdistäminen. Näin:

  • Tummiin ja mustiin mekkoihin on hyvä yhdistää vaalea huivi kontrastivärillä. Myös pastellisävyt toimivat hyvin;
  • Melko yksinkertaisiin ja minimalistisiin mekkoihin kannattaa valita huiveja, joissa on selkeitä, suuria kuvioita ja rohkeita värejä, jotta tyyli saa lisää luonnetta;
  • Tärkeään retkeen, esimerkiksi teatteriin tai häihin, on suositeltavaa valita sileitä, tyylikkäitä, laadukkaasta materiaalista valmistettuja huiveja, jotka on pidetty hillityissä väreissä ja joissa ei ole ilmeikkäitä kuvioita.
miten käyttää huivi iltapuvun kanssa

Kun tiedät, miten huiveja käytetään päivittäin ja tärkeissä tilaisuuksissa, kannattaa myös tarkistaa, mistä ostaa mekkoon sopiva huivi, ja tutustua Pariisin muotiviikoilla tänä vuonna vallalla olleiden huivien kuvioihin ja väreihin. Pariisilaiset naiset ovat todellisia tyyli-ikoneita, ja heistä kannattaa ottaa mallia, kun etsit täydellistä arki- ja juhlalookia. Tällä kaudella kannattaa suosia tuuheita, huomiota herättäviä ruutuhuiveja, joissa on huomiota herättäviä koristeita, kuten hapsuja. Tämä sopii kaikenikäisille naisille.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti