Miten käyttää ja sitoa huivi takkiin?

Miten käyttää ja sitoa huivi takkiin?

Kuuma ja aurinkoinen kesä on hiljalleen päättymässä, ja syksy/talvi lähestyy nopeasti. Sen seurauksena myös vaatekaappimme muuttuu. Vaihdamme lyhyet shortsit, mekot ja puuvillaiset T-paidat pitkiin housuihin, paksumpiin puseroihin ja puemme päälle syystakit. Lisäksi viileämpien lämpötilojen myötä tarvitsemme lisää asusteita pipojen, hanskojen ja huivien muodossa. Alla kerromme, miten sidot huivin takkiin, jotta näytät muodikkaalta ja tyylikkäältä.

Miten huivi puetaan takin kanssa? – huivityypit

Huivin päätarkoitus on pitää meidät mukavasti kaulan ja niskan alueella. Huivimme ei kuitenkaan tarvitse olla pelkkä tylsä vaate. Erilaiset mallit, kuviot, värit ja materiaalit, joista huiveja valmistetaan, antavat meille mahdollisuuden täydentää tyyliämme. Voimme siis valita huivien ja huivien välillä, jotka on valmistettu:

  • kangas,
  • turkiksesta,
  • neuloksesta.
miten käyttää huivia takin kanssa

Lisäksi erotamme nämä asusteet myös niiden muodon perusteella. Näitä huiveja ovat mm:

  • suorakulmaiset,
  • neliön muotoisia,
  • putkimainen (klipsit, snoodit),
  • palatiinit.

Näin ollen meillä on hyvin laaja valikoima, josta voimme valita oikean huivin tyyliimme ja tilaisuuteen, jossa käytämme sitä.

Miten käyttää huivia takin kanssa? – oikea huivimalli

Kun valitsemme huivin tyyliimme, meidän on kiinnitettävä erityistä huomiota takin ja huivin leikkaukseen ja väriin. Tyylikkääseen klassiseen takkiin sopii tavallinen, ei paksu huivi hillityssä värissä. Jos yllämme on trenssitakki, siihen on sopiva ohut silkki-, satiini- tai puuvillahuivi, ja paksuun villatakkiin on sopiva yhtä paksu huivi.

miten huivi sidotaan takkiin

Miten huivi puetaan takin kanssa sen värin vuoksi? Jos käytämme hillityn väristä takkia, kuten ruskeaa, beigeä, tummansinistä tai harmaata, huivimme voi ja sen pitää erottua erottuvalla värillä. Voimme siis valita punaisen, keltaisen, vihreän tai vaaleanpunaisen huivin. Yksiväriseen takkiin sopii myös kuviollinen asuste, kuten klassinen ruutuhuivi. Jos takkisi on kuitenkin voimakkaiden värien tai suurikokoisten kuvioiden leimaama, kannattaa valita yksivärinen huivi hillityissä väreissä, kuten vaaleanharmaassa, beigessä tai mustassa.

Tapoja sitoa huivi naisten takkiin

Monet meistä eivät mieti kovinkaan paljon huivin sitomistapoja. Loppujen lopuksi se on triviaalia; kiedo se vain kaulan ympärille. Jos kuitenkin haluat olla tyylikäs ja trendikäs, sinun on mietittävä enemmän, miten se sidotaan. Aivan kuten on olemassa erilaisia malleja, on myös monia tapoja sitoa huivit. Alla on lueteltu suosituimmat ja yksinkertaisimmat ehdotukset naisille.

Miten solmia huivi pariisilaistyyliseen takkiin?

Pariisilaissolmu on ensimmäinen ehdotuksemme. Se on muodikas tapa sitoa huivi takkiin sekä miesten että naisten keskuudessa. Huivin sitominen tällä tavalla ei ainoastaan anna meille tyylikkään ulkonäön, vaan myös korkean lämpömukavuuden, koska huivi on sidottu hyvin lähelle kaulaa.

miten käyttää huivia takin kanssa

Miten huivi sidotaan pariisilaistyyliseen takkiin? Hyvin yksinkertaisesti. Yksinkertaisesti taita huivi kahtia ja ripusta se kaulan ympärille niin, että taitettu pää on lyhyempi. Pujota sitten kaksi muuta päätä toiselle puolelle muodostuneen silmukan läpi. Vedä lopuksi huivia hieman niin, että muodostamamme solmu on keskellä.

Huivin sitominen takkiin – yksinkertaista ja tyylikästä

Toinen muodikas tapa sitoa huivi takkiin on kietoa se kaulan ympärille niin, että toinen pää roikkuu edessä alaspäin ja toinen heitetään rennosti selän yli. Tämä sopii täydellisesti niille, jotka eivät pelkää ylellisyyttä. Tämä tapa sitoa huivi korostaa vahvaa luonnettamme.

Miten huivi sidotaan takkiin? – Älä sido sitä lainkaan

Tapauksissa, joissa kestämme hyvin kylmää tai haluamme vain korostaa tyyliämme kauniilla huivilla, voimme yksinkertaisesti ripustaa huivin olkapäämme yli. Tämä näyttää parhaalta hyvin suurten ja leveiden huivien kanssa.

miten huivi sidotaan takkiin

Miten käyttää takkihuivia olan yli? Heitämme huivin toisen olkapään yli ja venytämme sen niin, että se yltää koko leveydelleen. Lisäksi kiinnitämme huivin vyötärölle vyöllä, jota käytämme päivittäin korostamaan vyötäröä. Tämä pitää huivimme paikallaan. Jos emme kuitenkaan halua sitoa vyöllä, voimme vain asettaa huivin rennosti olkapäämme päälle.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti