Mikä mekko lyhyelle henkilölle? Mikä leikkaus ja pituus valita?

Mikä mekko lyhyelle henkilölle? Mikä leikkaus ja pituus valita?

Oletko lyhyt nainen ja mietit, mikä mekko olisi täydellinen sinulle? Tämä on monien häihin, tanssiaisiin tai uudenvuodenaattona menossa olevien ihmisten huoli. Vallalla on käsitys, että mekkoja ei ole tehty lyhyille naisille. Tämä on täyttä hölynpölyä. Sinun on vain valittava oikea leikkaus ja mekon pituus, jotta voit pidentää vartaloasi optisesti ja lisätä muutama senttimetri. Tässä artikkelissa ehdotamme, minkä pituinen mekko kannattaa valita lyhyelle henkilölle ja mikä mekon leikkaus toimii parhaiten.

Minkä pituinen mekko lyhyelle henkilölle?

Yksi lyhyiden naisten tärkeimmistä huolenaiheista mekkoa valitessaan on sen pituus. Mikä mekko siis kannattaa valita, jotta luomus ei näytä raskaalta? Paras valinta lyhyelle henkilölle on minimekko, joka muotoilee ja pidentää jalkoja täydellisesti. Tämäntyyppinen mekon pituus sopii erinomaisesti illanviettoon ystävien kanssa ja uudenvuoden juhliin. Viileämpiin iltoihin sopii täydellisesti samettimekko punaisena tai vaaleanpunaisena. Jokapäiväiseen pukeutumiseen lyhyt mekko, jossa on turtleneck tai kauluspaita, on loistava vaihtoehto.

minkä pituinen mekko lyhyelle henkilölle

Mitkä muut mekon pituudet sopivat lyhyille ihmisille? Lyhyet naiset näyttävät hyvältä ilmavissa, polvipituisissa midi-mekoissa. Erityistilaisuuksiin voi valita pitkän mekon, mutta nilkkoihin asti ulottuvan. Jos valitset tällaisen pitkän mekon, kannattaa valita huomiota herättävä halkio ja korkeat korkokengät, jotka lisäävät ovelasti muutaman sentin pituutta. Lähellä vartaloa istuvat ja sitä optisesti pidentävät puvut näyttävät upeilta.

Minkä leikkauksen mekko lyhyelle henkilölle?

Mekkoa valittaessa kannattaa palauttaa huomio sen leikkaukseen. Monet lyhyet naiset kohtaavat pulman siitä, minkä leikkauksen mekko valita, jotta se ei optisesti lyhennä siluettia. A-linjainen malli on hitti. Se antaa mekolle tiimalasin muodon ja saa siluetin näyttämään sopusuhtaiselta. Lämpimämpinä päivinä olkaimeton malli voimakkaassa värissä on täydellinen. Kevyestä kuvioidusta kankaasta valmistettu levenevä helma on myös mielenkiintoinen valinta.

millainen leikkaus mekko lyhyelle henkilölle

Jos etsit matalaa mekkoa erikoistilaisuuteen, cocktail-mekko, jossa on levenevä alaosa ja paljastetut olkapäät, voi olla täydellinen valinta. Tämä tyyli pidentää vartaloa ja hoikentaa hartioita. Viimeistele look nudenvärisillä korkokengillä, jotka pidentävät jalkoja. Virtaava midi-mekko sopii lyhyelle henkilölle kesällä, sillä se tuo keveyttä ja naisellista ilmettä. Yhdistettynä stiletto- tai kiilusandaaleihin se luo ajattoman lookin.

Mikä mekko lyhyelle henkilölle, jolla on suuri rinta?

Jos sinulla on suuri rintakehä, mutta et ole yhtä pitkä kuin catwalk-malli, täydellisen mekon valitseminen voi olla haastavaa. Kun valitset tyyliä, huolehdi siitä, ettet järkytä vartalosi mittasuhteita. Aloittaen yläosasta ihanteellinen valinta olisi valita V-pääntie. Tämä leikkaus näyttää hyvin naiselliselta ja sopii hyvin isorintaiselle. Lyhyiden ja suuririntaisten kannattaa valita juhlatilaisuuksiin mekko, jonka kaula-aukko on hieman leikattu. On tärkeää muistaa noudattaa kohtuutta ja mukauttaa luomus sopivaan tilaisuuteen.

mikä mekko lyhyelle henkilölle, jolla on suuri rintakehä

Entä mitä kannattaa valita hääpuvuksi lyhyelle henkilölle, jolla on suuri rinta? Hyvä vaihtoehto olisi valita rinnan alapuolelle leikattu malli. Toinen suosittu valinta on kevyestä materiaalista valmistettu kirjekuoren muotoinen mekko, joka korostaa vartaloa ja peittää ulkonevan vatsan. Täydennä ulkoasu korkokengillä, jotka hoikentavat sääriäsi ja tuovat lisää senttejä. Mekkojen väreistä punainen, musta tai laivastonsininen ovat suosituimpia vaihtoehtoja. Vältä räikeitä kuvioita mekoissa ja asusteissa, kuten rusetteja ja sisäänrakennettua yläosaa.

Onko pitkä mekko hyvä valinta lyhyelle henkilölle?

Vallalla on käsitys, että pitkät mekot on varattu vain pitkille naisille. Jos olet lyhyt, eikö sinulla ole varaa maksimekkoon? Ehdottomasti voit, kunhan varmistat, että mekko ulottuu nilkkoihin asti ja että siinä on pystysuora halkio. Hyvä valinta olisi valita off-the-shoulder -malli, joka tekee lookista kevyen ja naisellisen. Jos haluat korostaa jalkojasi ja lisätä senttejä, kokeile epäsymmetrisiä mekkoja, joissa on pidempi takaosa ja lyhyempi etuosa.

mikä mekko lyhyelle henkilölle, jolla on vatsaa

Lyhyiden ihmisten kannattaa välttää mekkoja, joissa on koristeellisia röyhelöitä ja kuviollisia kankaita. Suuret kukkakuviot ja pyöreät kuviot voivat leventää siluettia ja hukuttaa muotoilun. Varmasti, jos olet lyhyt, sinun on myös vältettävä tyylejä, jotka jakavat siluettisi kahtia, joten kaksivärisiä mekkoja ja malleja, joissa on leveä vyötärövyö, kannattaa välttää.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti