Miten pukeutua grillijuhliin ystävien ja perheen kanssa?

Miten pukeutua grillijuhliin ystävien ja perheen kanssa?

Talvi näyttää vielä, mihin se pystyy, mutta kevät lähestyy. Kevään myötä palaa motivaatio viettää aikaa ulkona, esimerkiksi grillata. Tämä on täydellinen tilaisuus kokoontua yhteen perheen ja ystävien kanssa. Miten valmistaudut grillijuhliin? Miten pukeudut grillijuhliin?

Grillijuhlien pukeutuminen – suositellut värit

Miten pukeudut grillijuhliin, jotta olisit käytännöllinen mutta samalla trendikäs? Grillijuhlat ovat yleensä rento kokoontuminen, johon osallistuu ihmisiä läheltä ja kaukaa. Vaatetuksen tulisi siis olla rento ja mukava, mutta myös muodikas ja tilaisuuteen sopiva. Sään vaihtelevuus ja asun likaantumisen helppous on otettava huomioon.

puutarhajuhlat miten pukeutua grillijuhliin

Grillijuhliin pukeutuminen voi olla urheilullisen eleganttia, jossa on juhlaelementtejä. Puuvillaiset legginsit sopivat tähän hyvin, samoin kuin levenevät pellavahousut. Kylmän sattuessa on hyvä ottaa mukaan kevyt takki, pusero tai neuletakki. Kesän värit ovat eloisia ja iloisia värejä, kuten keltainen, vihreä, oranssi, vaaleanpunainen, turkoosi jne. On myös tärkeää muistaa, että tietyt, erityisesti kukkia muistuttavat värit voivat houkutella hyönteisiä.

Miten pukeutua grillijuhliin ystävien kanssa?

Miten pukeudut ystävien kanssa järjestettäviin grillijuhliin verrattuna perheen grillijuhliin? Säännöt ovat samankaltaiset, ja niitä on hyvä noudattaa, jotta näytät muodikkaalta ja tilanteeseen sopivalta. Ystävien ja tuttavien kanssa voit myös tuntea olosi mukavaksi. Grillijuhliin pukeutuminen on silloin vähemmän muodollista kuin esimerkiksi yritystapahtumaan. Grillijuhliin ei kuitenkaan kannata mennä verkkareissa tai venytetyssä verkkareissa.

miten pukeutua grillijuhliin ystävien kanssa

Asu ilmaisee kunnioitusta isäntiä ja muita vieraita kohtaan, joten ole varovainen. Täydellinen yhdistelmä voisi olla kellopohjaiset farkut, t-paita, jossa on kirjailtu applikaatio, ja kevyt napillinen pusero. Grilliasu voi olla urheilullisempi, kuten vihreät housut, joissa on sivutaskut, yhdistettynä ruskeaan collegepaitaan tai farkkukatseeseen.

Mitä pukeutua grillijuhliin kesällä?

Grillijuhlat järjestetään yleensä kesällä. Tähän kannustavat aurinkoinen sää ja pidemmät päivät. Kesälläkin kannattaa kuitenkin pukeutua järkevästi ja valita käytännöllisyys ja mukavuus. Kun kokoat asua kesän grillijuhliin, on hyvä pitää mielessä muutama sääntö:

  • Vaatteiden tulisi sallia liikkumisen vapaus.
  • Materiaalin on hyvä olla hengittävää ja kevyttä, eikä se rypisty liian nopeasti tai likaannu.
  • Kesän grillijuhlien tyyliin on kuuluttava mukavat jalkineet ja päällysvaate.
  • Pukeutuminen voi olla rentoa mutta esteettisesti miellyttävää ja ilmaista kunnioitusta muita osallistujia kohtaan.
  • Illan viileys on otettava huomioon. Voit käyttää legginsejä mekon kanssa grillijuhliin tai vaihtoehtoisesti vaihtaa sen housuihin myöhemmin.

Miten minun pitäisi pukeutua perheen grillijuhliin?

Grillaaminen rakkaiden ihmisten seurassa on hieno tapa viettää aikaa. Auringonpaiste, raikas ilma ja keskustelut rennossa ilmapiirissä ovat erityisiä hetkiä, jotka jäävät mieleen. Kannattaa yrittää varmistaa, että myös asusi on erityinen, jotta se jää mieleen. Miten minun pitäisi pukeutua perheen grillijuhliin? Kysymys voi tuntua oudolta, onhan kyseessä “vain me kaksi”. Muodin savoir vivre pätee kuitenkin tässäkin tapauksessa. Ulkonäkö ei saa olla nuhjuinen tai pahempaa, huolimaton. Jos osoitat kunnioitusta tuntemattomille, sitäkin enemmän sinun pitäisi osoittaa kunnioitusta perheenjäsenille.

miten pukeutua syntymäpäivä grillijuhliin

Miten pukeutua grillijuhliin tyylikkäästi ja tilannetajuisesti? Vaalea tai kuviollinen, pidempi pellava-, silkki- tai farkkupaita on loistava viileänä päivänä. Kruunaa se tummemman, hillityn värisillä kalanruotopohjallisilla. Romanttinen pusero, jossa on röyhelöitä hihoissa, ja putkifarkut tai pitkä hame näyttävät myös hyvältä. Tämä on myös siisti idea pukeutumisesta syntymäpäivien grillijuhliin.

Katso: Miten pukeutua bisnesgrillijuhliin?

Mitä kenkiä kannattaa käyttää grillijuhliin?

Jalkineet grillijuhliin ovat tärkeä näkökohta, varsinkin kun kyseessä on tapahtuma muualla kuin kotona. Kenkien tulisi olla mukavat, käytännölliset ja tyyliin sopivat. On myös hyvä ajatella viileämpää iltaa ja valita katettu malli. Mitkä kengät kannattaa valita grillijuhliin? Erittäin muodikkaita ja mukavia ovat espadrillot eri väreissä. Ne sopivat hyvin niin pitkän hameen kanssa kuin kapeiden farkkujen ja verkkosukkahousujen kanssa.

mitkä kengät grillijuhliin

Voit valita korkeamman koron, mutta stilettoja käytännöllisempiä ovat alustalla olevat tennarit tai pumput. Edelliset sopivat hyvin sekä urheilullisiin että rentoihin lookkeihin. Se, mitä grillijuhliin kannattaa pukea, riippuu säästä, juhlapaikasta ja tapahtuman luonteesta. Ratkaisevaa on myös mukavuus, joka puolestaan vaikuttaa hyvinvointiisi.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti