Muotoilu farkkuhameen kanssa – mitä valita?

Muotoilu farkkuhameen kanssa – mitä valita?

Se on mukava, korostaa upeasti siluettia, lisää luonnetta ja on olennainen osa jokaisen naisen vaatekaappia. Denim-hame. Tämän kauden parhaat farkkuhameen mallit maksi-, midi- ja miniversioina, jotka ovat saaneet inspiraationsa 1900-luvun viimeisiltä vuosikymmeniltä, ovat ajattomia. Sitä käyttävät julkkikset ja naapurin tytöt. Koska farkkuhameen yläosaa on mahdollista vaihtaa, voit valita täydellisen asun lähes kaikkiin tilaisuuksiin: töihin, treffeille tai illanviettoon ystävien kanssa

Neuvottelujen pelastaja – musta farkkuhame!

Yrityksillä on tarkat vaatimukset työasulle, mutta musta väri täyttää mielivaltaisen tiukan pukukoodin vaatimukset. Midi-farkkuhametta, joko kynähameena tai hieman levenevänä, pidetään täydellisenä asuna toimistoon. Musta farkkuhame valkoisen 3/4-hihatun paidan kanssa on jopa osa imagostrategiaa liikeneuvotteluja varten ja takaa sen, ettei meidän tarvitse huolehtia ulkonäöstämme. Jotta vältyttäisiin liiankin ilmeiseltä assosiaatiolta valmistujaisasuun, yläosan valkoinen voidaan vaihtaa vaimeaan siniseen, laventeliin tai minttuun, joita pidetään syksyn 2020 tämänhetkisinä johtavina väreinä. Mustasta farkkuhameesta tulee sitten pohja, johon voi yhdistää istuvan, naisellisen business-takin tai suoralinjaisen bleiserin.

Farkkuhame ja päivälookit

Kun kysytään, mitä pukea farkkuhameen kanssa ystävien tapaamiseen, ei ole olemassa yhtä ainoaa kokoa, joka sopii kaikille:

  • rento tyyli sallii minkä tahansa yhdistelmän, joten farkkuhame ei näytä hyvältä vain paitojen kanssa, vaan myös herkkien puseroiden kanssa, joissa on rusetteja tai röyhelöitä, sekä tavallisten t-paitojen tai neuletakkien kanssa,
  • iltamenoja varten pitkät farkkuhameet ovat erittäin käytännöllisiä ja näyttävät upeilta turtleneckin tai ramone-takin kanssa,
  • juhliin tai romanttisiin tapaamisiin hyvin naisellinen farkkuhame, jossa on nappeja tai halkiota, sopii hyvin kukkakuvioisten yläosien ja pehmeän vihreän, beigen, puuterinpinkin, hunajan tai kanelin väristen korostusten kanssa, jotka ovat edelleen trendikkäitä.
Denim shortsit tyylejä

Denim-hame, mitä voit käyttää sen kanssa trendikkääseen “länsimaiseen” tyyliin?

Leveä farkkuhame, jonka alaosassa voi olla myös röyhelö,on tällä kaudella jälleen muodissa. Yhdistettynä ruutupaitaan farkkuhame herättää romanttisia mielleyhtymiä “villin lännen” kulttuuriin. Flanellipaita ja farkkuhame ovat tällä hetkellä must. Yhdistettynä cowboysaappaisiin ja tupsuja ja helmiä sisältäviin asusteisiin, lookissa on täydellinen maalaistalon tunnelma. Lyhyt farkkuhame, jossa on mokka- tai nahkatakki, mahdollisesti liivi, sopii myös hyvin “lännenmuotiin“. Tätä estetiikkaa edistää tulevana talvena esimerkiksi italialainen muotitalo Dsquared2. Muita suunnittelijoita, jotka saavat meidät nostalgisoimaan cowboy-seikkailuja, ovat Versace, Orsay, Miu Miu ja Calvin Klein.

Mitä pukea farkkuhameen kanssa?

Farkkuhame kitkoilla – voiko sitä vielä käyttää?

Kuluvan syys/talvikauden farkkuhameessa voi ehdottomasti olla reikiä ja hiertymiä, myös isommissa koissa. Joidenkin stylistien mielestä, jos helma eli farkkuhame on hapsuinen, yläosan tulisi olla moitteeton eli tyylikäs, mieluiten valkoinen ja silitetty, jotta asu saisi esteettisen tasapainon.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti