Mitkä silmälasikehykset sopivat blondeille?

Mitkä silmälasikehykset sopivat blondeille?

Aikaisemmin silmälasien käyttö saattoi aiheuttaa melkoista kohua ja niihin liittyen ei kovin myönteisiä muistoja – kollegoiden tai koulukavereiden naurua, lasien laittamista taskuihin taukojen aikana….. Nykyään ne ovat asuste, joka monissa tapauksissa lisää luonnetta. Ne myös parantavat näöntarkkuutta, joten ne ovat hyväksi terveydelle, eikä niitä kannata hävetä.

Silmälaseja on kaikenlaisia värejä ja kehysmuotoja, mikä tarkoittaa, että jokaiselle kauneustyypille löytyy sopiva malli. Mitkä kehykset sopivat parhaiten vaaleille? Minkä väriset kehykset vaaleatukkaisten naisten tulisi valita? Seuraavassa on muutamia yksinkertaisia vinkkejä, joiden avulla kuka tahansa “silmälasityttö” näyttää valloittavalta.

Kehykset blondeille – miten valita parhaat?

Vaikka tärkein näkökohta on tietenkin lasien oikea istuvuus näkövikaasi, myös blondien silmälasikehykset ovat äärimmäisen tärkeitä – juuri lasien muoto korostaa kauneuttasi ja voi tehdä suuren eron ulkoiseen olemukseesi. Kannattaa siis selailla eri optikoiden tarjouksia ja etsiä kasvoillesi parhaiten sopiva malli. Mutta miten tämä onnistuu?

Mitkä lasit vaaleille?

Optikko tai silmälääkäri osaa varmasti neuvoa, mitkä ovat parhaat kehykset vaaleille. Tärkeimmän päätöksen tekee kuitenkin nainen, joka käyttää silmälaseja. Jotta tämä valinta olisi mahdollisimman tarkka, muutama yksinkertainen “kultainen” sääntö on kätevä:

  • kasvojen muoto on äärimmäisen tärkeä – blondien silmälasikehykset edustavat todella laajaa valikoimaa. Tässä erilaisten muotojen paljoudessa kannattaa siis ensin tunnistaa oma kasvotyyppisi. Nelikulmaiset tai suorakulmaiset kehykset sopivat paremmin pyöreille kasvoille, kun taas soikeat kehykset sopivat paremmin neliön muotoisille kasvoille. Kasvojen muoto on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joiden tulisi vaikuttaa blondien kehysten valintaan.
  • lisäksi kasvonpiirteet – tässä tapauksessa olisi noudatettava periaatetta “liikaa ei ole tarpeeksi”. Silmälasien valinnan tulisi riippua myös siitä, onko henkilöllä herkät vai pikemminkin voimakkaammat ja terävämmät kasvonpiirteet. Jos sinulla on herkät kasvot, voit villiintyä paksummilla kehyksillä, kun taas naiset, joilla on vahvat poskipäät tai leukalinja, näyttävät hyvältä herkissä aviolaseissa.
  • kolmanneksi… silmien väri – blondit eivät eroa toisistaan vain hiusten sävyn tai kasvonpiirteiden suhteen, vaan myös heidän iiriksensä väri on erilainen. Täydellisiä kehyksiä valittaessa kannattaa siis ottaa huomioon heidän värinsä ja korostaa sitä väriltään yhteensopivilla silmälaseilla.

Minkä väriset kehykset kannattaa valita vaaleille?

Vuosien varrella on muodostunut pieni kuvio siitä, minkä väriset silmälasit sopivat parhaiten vaaleatukkaisille naisille. Muodikkaimpia kehysten värejä vaaleille ovat verenpunaisen ja hopean tai kullan sävyt , jotka näyttävät aina tyylikkäiltä. Ohuet, herkät kulta- ja hopeakehykset sopivat erityisesti naisille, joilla on terävämmät kasvonpiirteet.

Minkä väriset kehykset vaaleille?

Myös monet pastellivärit – persikka, oranssi tai beige – sopivat hyvin vaaleille. Nämä värit korostavat blondien herkkää kauneutta varjostamatta sitä. Tämä on erittäin tärkeää vaaleille, sillä heidän kauneuttaan on helppo peittää tai liioitella erilaisilla asusteilla.

Mustat kehykset vaaleille – osuma vai huti?

Tummansiniset tai mustat kehysvärit vaaleille – miksi ei? Vaikka tummat värit pysyvätkin yleensä bruneteille ja laseille ihanteellisten kehysten väriryhmässä, mikään ei estä blondia käyttämästä niitä myös. Myönnettäköön, että vaaleat sävyt olisivat parempi valinta, mutta tärkeintä on se, miltä naisesta tuntuu tietyssä värissä. Tämän lisäksi vaatekaapin sisältö on myös tärkeä asia – pukeutumistyylillä on ja pitäisi olla vaikutusta lopulliseen kehysvalintaan.

Mustat kehykset blondeille

Silmälasien valinta on yksilöllisyyskysymys, ja markkinoiden nykyinen valikoima mahdollistaa tässä suhteessa suuren hulluuden. Erilaiset muodot, laaja värivalikoima ja jopa kehysten paksuus tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia sovittaa ne omaan tyyliin ja kauneustyyppiin. Tässä hulluttelussa kannattaa kuitenkin tuntea kohtuus ja kuitenkin pitää takaraivossaan muutama vinkki, jotka auttavat niiden valinnassa.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti