Miten pukeutua merenrannalle? Tutustu trendikkäisiin tyyleihin

Miten pukeutua merenrannalle? Tutustu trendikkäisiin tyyleihin

Matka meren rannalle, ei välttämättä Itämerelle, liittyy aina lomiin ja vapaapäiviin. Vaikka se olisi lyhyt, vaikka se olisi työmatkalla, siinä on aina lomamatkan tunnusmerkit. Siksi matkan tarkoituksesta riippumatta matkalaukkuun pakataan yleensä ainakin muutama setti tyypillisiä lomavaatteita, rentoja ja mukavia vaatteita.

Miten pukeutua merenrannalle?

Merenrannalle pukeutuminen valitaan yleensä erittäin huolellisesti. On haastavaa pakata yhteen matkalaukkuun vaatteita jokaiseen lomatapahtumaan. Siksi käytännön pakkaamisen periaatteiden mukaan matkalaukkuun tulisi laittaa täydet vaatekokonaisuudet, mutta muistaen, että niistä voi luoda useita vaihtoehtoja, esim:

  • mekko, joka sopii litteiden, raskaiden ja mukavien kenkien ja iltapäiväkenkien kanssa iltajuhliin
  • housut, joita käytetään T-paidan kanssa päivällä ja jotka yläosaan vaihdettuna sopivat diskoon ja pubiin
  • setti, joka yhdessä muodostaa haalarin ja joka erikseen voidaan yhdistää muihin vaatekappaleisiin
miten pukeutua merenrannalle

Kesä on ilmeisin valinta ajankohdaksi merenrantalomalle. Kesäiset tyyli-ideat ovat myös erittäin siroja. Ne myös pakkautuvat mukavasti matkalaukkuun tai reppuun, ne on helppo rullata kokoon, taittaa kuutioksi ja luoda värikkäitä ja ilmavia matkatavaroita. Kesän stailaus merenrannalle alkaa yleensä uimapuvulla. Se on vaatekaapin must have -esine, joka ei voi puuttua.

Hyvä valinta on pakata mukaan kaksi uimapukua, bikinit ja yksiosainen uima-asu. Näin voit tuntea olosi mukavaksi rannalla aurinkoa ottaessasi, mutta aivan yhtä turvalliseksi vesipuistossa, jos sää huononee tai sinut kutsutaan yöjuhliin meren rannalle.

Tyylit merenrantalomalle

Kun valitset rantalomaa, kannattaa pitää mielessä, että yleensä rantakaupungeissa kaupungin viranomaiset taistelevat rantalomailijoiden kanssa siitä, etteivät nämä vaeltele ranta-asuissa. Siksi on tärkeää pakata mukaan muutama vaatekappale, jotka muuttavat asun luonnetta hetkessä. Tällainen voi olla suuri, värikäs puuvillahuivi, jonka voi muuttaa yhdellä liikkeellä hameeksi, mekoksi tai jopa puseroksi. Sillä on helppo peittää itsensä ja peittää itsensä, kun rannalta on yhtäkkiä lähdettävä.

miten pukeutua matkalle merenrantaan

Erittäin hyvä vaihtoehto on ottaa mukaan klassinen rantamekko, joka on ommeltu puuvillakankaista, ilmava, se voi olla puuvillapitsiä. Ranta-asun on oltava mukava, mutta myös ilmava ja vapaa keinokuiduista. Rannalle sopii hyvin kevyt olkaimeton mekko, jossa ei ole vetoketjuja tai nappeja ja jonka voi pukea nopeasti päälle ja riisua vielä nopeammin pois.

mitä pukeutua merenrannalle

Rantamekkoon, joka on mieluiten valkoinen tai hyvin kevyt, sopii mukavat sandaalit tai trendikkäät flip-flopit, jotka on helppo riisua eivätkä ne pidättele hiekkaa. Viimeistelemään ulkoasua tarvitset vain värikkään hiusnauhan, leveälimaisen hatun ja värikkään, suuren rantalaukun. Tämäntyyppiset vaatteet merelle sopivat hyvin mihin tahansa rantalomakohteeseen, mantereella ja saarilla, joilla on palmuja.

Tutustu: Miten pukeutua rannalle?

Miten pukeutua merenrannalle toukokuussa?

Kaikki matkailijat eivät pidä merenrantakohteista sesonkiaikana, vaan jotkut suunnittelevat lomansa loppukevääksi, alkukesäksi tai jopa syksyksi. Toukokuu Puolan merenrannalla on ensimmäinen kuukausi, joka tuoksuu jo lomalta, vaikka aura ei aina tätä vahvista. Siksi stailaaminen merenrannalle tähän aikaan vuodesta pitäisi tehdä sipuliin. Kaikki kevyistä kankaista valmistetut haalarit kelpaavat tähän aikaan. Ne pysyvät ilmavina lämpimän päivän aikana ja lämmittävät koko kehoa iltapäivällä. Värikkäät haalarit eloisissa väreissä ovat yksi kauden tärkeistä trendeistä,

miten pukeutua merenrannalle toukokuussa

Värikkäät sukkahousut ovat hullun trendikkäitä tällä kaudella. Ne ovat upea värikäs lisä ilta-asuun merenrannalla ollessa. Sukkahousut voi helposti yhdistää lyhyeen hameeseen tai minimekkoon, mielenkiintoisiin saappaisiin ja ramontakkiin. Alle riittää kevyt collegepaita tai trendikäs T-paita. Lomamatkalle voit valita takin sijasta flanellipaidan, jossa on paksu, napittamaton, pitkä paita, joka on loistava korvike mille tahansa lämpimälle takille.

Miten pukeutua merenrannalle syksyllä?

Syksyinen matka merenrannalle vaatii tavallisten arkiasujen lisäksi yhden perusasun, johon kuuluvat sadetakki hupulla ja kahluukengät. Urheilullisia takkeja ommellaan nykyään tänä vuonna muodissa olevissa voimakkaissa, rohkeissa väreissä. Tavalliset tai polvenkorkuiset kengät tuovat ekstravaganssia ja omaperäistä tyylikkyyttä.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti