Miten pukeutua rannalle? Styling lomia varten

Miten pukeutua rannalle? Styling lomia varten

Kesälomaa odotellessa tehdään suuria suunnitelmia tästä kauan odotetusta ajasta. Ei siis ole mikään yllätys, että paljon aikaa ja ajatuksia kuluu siihen, miten pukeutua rannalle. Jo ennen kesäkauden alkua kannattaa vilkaista uusimpia muotilehtiä, jotta saa suunnittelijoiden mielipiteitä siitä, mitä rannalle kannattaa pukea. Millaisia tyylejä siis kannattaa käyttää lomalla?

Miten sinä pukeudut rannalle? – Uimapuvun valinta

Ranta-asu on ainutlaatuinen vaatekappale, johon on syytä kiinnittää paljon huomiota. Miksi? Loppujen lopuksi sillä, millainen uimapuku rannalle valitaan, on vaikutusta koko oleskeluusi merenrannalla. Siksi uimapuvun on oltava laadultaan erinomainen.

mikä asu rannalle

Venyvä ja tiivis kangas on hyvä valinta, eikä se veny vedestä. Kun päätät, miten tyylitellä rannalle, on hyvä pitää vara-uimapukua käsillä, jotta et joudu yllätyksiin. Tämän kesän trendejä siitä , mitä uimapukuja kannattaa valita rannalle suosittelen:

 • Käytä hengittäviä kankaita;
 • Valitaan yhtenäinen väri;
 • Glamourin puute näyttämällä samalla tyylikkäältä ja raikkaalta;
 • Yksiosaiset asusteet, joissa on samettipainoja;
 • Satunnaiset kukka/eksoottiset kuviot.

Mitä käyttää uimapuvun päälle? Rantatyylit

Kuten varmaan tiedätkin, hotellista ei tietenkään kannata lähteä rannalle farkuissa tai iltapuvussa. Voit miettiä ilmavia, hengittäviä peiteasuja, kaulan tai vyötärön ympärille sidottuja pareoita tai trikoisia olkaimettomia puseroita. Niihin ei tarvita paljon tilaa, ja mikä parasta, ne sopivat jokaiselle naiselle.

Pareo voidaan helposti muuttaa hameeksi, ilmavaksi mekoksi tai päähineeksi (tarvittaessa). Luonnollisista materiaaleista ja neutraaleista väreistä valmistetut rantavaatteet ovat erinomainen valinta.

mitä pukeutua uimapuku

Mitä muuta voi olettaa, kun miettii , mitä pukea uimapuvun päälle omaperäiseksi rantapeitteeksi? Voit mainita mm:

 • Paita – tavallinen ja väljä, mieluiten valkoinen. Monipuolinen osa kesävaatekaappiasi. Se suojaa ihoa auringolta ja sopii jokaiseen asuun. Pidemmällä versiolla voi tehdä ihanan näköisen villatakin rannalle;
 • Midihame – trendikäs kirjekuori- tai halkiohame sopii minkä tahansa kesäisen topin kanssa;
 • Lyhyet puserot – valkoinen toppi kulkee kaikissa tilanteissa. Värilliset raidalliset topit puolestaan antavat raikkaan ja pirteän sävyn;
 • Housut – mukavat ja muhkeat housut ovat rannalle ehdoton valinta. Ylimitoitetut housut kirkkaissa väreissä ovat paras valinta kesähelteillä.

Miten pukeutua rannalle Kreikassa ja Kroatiassa?

Täydellisen lookin luomiseksi voit ottaa yhteyttä stylistiisi tai valita kaikki palat itse. Voit myös seurata edellä esitettyjä esimerkkejä muodikkaista ja käytännöllisistä tyylikappaleista ja luoda sopivan asun rannalle.

Kroatiaan mentäessä suositellaan ylimitoitettuja rantavaatteita, jotka sopivat myös hieman kylmempiin sääolosuhteisiin. Rannalle sopivat parhaiten pitkä villatakki, levenevät housut tai mukava midihame.

miten pukeutua rannalle Kreikassa ja Kroatiassa?

Kun ajattelee Kreikkaa, ei voi olla ajattelematta mekkoja. Lämpimämpi sää, vähäisempi sateen mahdollisuus ja jatkuvasti aurinkoiset rannat sopivat mainiosti mekkojen kanssa. Urheilumekot, avoimet paidat ja lyhyet shortsit yhdistettynä aurinkolaseihin sopivat täydellisesti sikäläisiin olosuhteisiin.

Tutustu: Miten pukeutua merenrannalle?

Tyylikästä pukeutumista rannalle – oikeat korut

Kun stailaat rannalle, sinua saattaa houkutella lisätä ylimääräisiä koruja. Olipa kyseessä sitten aurinkoinen Dalmatia tai hiekkarantainen Kreeta – korut täydentävät asuasi tyylikkäästi.

 • Shortsit ja toppi tai lyhyt haalari yhdistyvät metallisiin jalkakoristeisiin. Sandaalit ja varvassandaalit antavat mahdollisuuden käyttää sormuksia ja nilkkaketjuja;
 • Kauniit yksiväriset rannekorut korostavat naisten ranteita; korvakorut ja riipukset ovat aina muodissa;
 • Rantakoruja valitessa kannattaa kiinnittää huomiota materiaaliin. Sopivin pohja on kivet, simpukat, metalli. Veden kanssa kosketuksissa oleva puu voi menettää nopeasti ulkonäkönsä.

Miten pukeutua rannalle? – Tyylit ja asusteet

Rannalle lähdettäessä on hyvä valita oikeat asusteet. Kirkkaassa auringonpaisteessa et voi pärjätä ilman päähinettä, joka kannattaa yhdistää uimapukuun. Urheilubikinit näyttävät hyvältä baseball-lippiksen kanssa. Myös olkihattu, jossa on aaltoileva reuna, on hyvä ranta-asuste. Tällainen asuste suojaa pään lisäksi myös kaulaa, kasvoja ja hartioita. Samalla hattu ei saa olla niin suuri, että kevytkin tuulenpuuska repii sen pois päästä.

mitä pukeutua rannalle

Toinen tärkeä elementti on jalkineet. Mitä tulee jalkineisiin, miten sinun pitäisi pukeutua rannalle? Sen pitäisi olla hengittävä ja kevyt. Lisäksi sen pitäisi kestää kevyttä veteen upottamista. Sandaalit eli varvassandaalit (ei flip-flopit) ovat tällä hetkellä kesän muodikkaimmat jalkineet. Voit ottaa mukaan myös kangaskassin, aurinkolasit ja aurinkovoidetta ihosi suojaamiseksi.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti