Mikä pusero sopii pitkän hameen kanssa?

Mikä pusero sopii pitkän hameen kanssa?

Pitkä hame näyttää kauniilta monenlaisissa asuissa, on erittäin mukava ja sitä voi pukea kylmemmälläkin säällä. Täydellistä muotoilua varten sinun on kuitenkin valittava yläosaan sopiva pusero. Mikä pusero sopii parhaiten pitkän hameen kanssa? Miten sovitat topin nilkkapituiseen hameeseen?

Mitkä puserot sopivat parhaiten pitkän hameen kanssa?

Hameissa voi olla erilaisia leikkauksia, tyypillisesti virtaavat hameet ovat erittäin muodikkaita, vaikka myös kynähameet ja istuvat hameet ovat suosittuja valintoja naisille. Niissä voi olla röyhelöitä, ne voivat olla leveneviä tai korostaa vyötäröä. Jokaiseen sopii erilainen pusero, joka on myös sovitettava tyyliin. Pitkään hameeseen sopiva pusero on valittava oikein, jotta kokonaisuudesta tulee ilmiömäinen. Puserot voivat olla istuvia tai leveitä, ja on tärkeää valita tilaisuuteen sopiva väri.

Pitkiä hameita voi käyttää kaikkina vuodenaikoina, mutta valitse oikea materiaali. Kun ulkona on pakkasta, neulotut pitkät hameet ovat mukavia ja lämpimiä, mutta kesällä on parempi valita laskostetut tai virtaavat pitkät hameet.

mitä puseroa käyttää maxi hameen kanssa

Millainen pusero sopii pitkän, virtaavan hameen kanssa?

Pitkät ilmavat hameet sopivat hyvin kesällä, kun ulkona ei ole kuuma. Kauniit värilliset kukkahameet tai yhden voimakkaan värin hameet hallitsevat rantapromenadeilla. Pitkää hametta löytyy jokaiseen lomaan, ja sen voi tyylitellä monella eri tavalla, sillä lyhyet, vatsaa peittävät puserot ja kesäiset topit sopivat hyvin näiden virtaavien mallien kanssa. Lisäksi hienot T-paidat ja vyötärölle sidotut paidat näyttävät hyvältä.

Sinun ei tarvitse miettiä , mikä pusero sopii parhaiten pitkän, virtaavan hameen kanssa– vaihtoehtoja on paljon. Pitkä hame- ja puserosetti näyttää hyvältä espanjalaistyylisen topin kanssa, jossa on avoimet olkapäät. Tämä on loistava vaihtoehto lämpimään iltaan tai jopa treffi-iltaan.

Mikä pusero sopii pitkän laskostetun hameen kanssa?

Kesällä voit käyttää pitkän laskostetun hameen kanssa tiukkaa bodyä tai yhteensopivaa liiviä. Ihannetapauksessa yläosan tulisi olla yksivärinen ja kuvioton, villapaitamainen neulepusero toimii parhaiten, ja kesäksi sopii yksinkertainen tiukka pusero ilman printtejä. Laskostettu hame antaa vaikutelman itsestään, ja yläosan tulisi olla vain taustana.

mikä pusero sopii pitkän laskostetun hameen kanssa käytettäväksi

Millainen pusero maksihameen kanssa näyttää tyylikkäältä töihin? Paita, mutta tiukka paita, joka ei ole oversize-tyyppinen, tai vaalea pusero, joka ei ole läpinäkyvä, täydentävät hyvin muotoilua. Laskostettu pitkä hame ja pusero häihin on loistava idea, se näyttää kauniilta tanssiessa eikä rajoita liikkumista.

Mikä pusero pitkään mustaan hameeseen sopii täydellisesti?

Musta hame sopii moneen tilaisuuteen. Sitä voi käyttää muodollisiin ja hyvin tyylikkäisiin tilaisuuksiin, jolloin pitkän hameen muotoilu on hyvin mielenkiintoinen, mutta rauhallinen. Erilaisissa tilanteissa musta hame tulisi yhdistää yhteen

  • hillittyyn yläosaan, jonka värit ovat vaaleat pastellivärit,
  • valkoiseen tai mustaan puseroon,
  • tyylikkääseen eriväriseen korsettiin, erityisesti tärkeissä tilaisuuksissa,
  • leopardikuvioinen tai muuten hullunkurinen T-paita tai toppi (voidaan valita, jos hametta käytetään vähemmän muodollisissa tilaisuuksissa),
  • mustaan tyylikkääseen hameeseen sopivat kirjekuoripuserot, napitetut tai sydämen kaula-aukolla varustetut.

Musta hame sopii hyvin samanvärisen puseron kanssa. Ilmeestä tehdään vielä mielenkiintoisempi värikkäällä käsilaukulla tai suurilla koruilla. Riippumatta siitä , minkä puseron valitset pitkän hameen kanssa, kannattaa kiinnittää huomiota väreihin ja leikkauksiin. Silloin koko asu näyttää tyylikkäältä, ja siitä tulee mukava asu niin töihin kuin kävelylle tai jopa treffeillekin. Hameen päälle puettu pitkä pusero voi peittää vartalon puutteet.

mitä puseroa käyttää pitkän mustan hameen kanssa?

Mitä asusteita kannattaa käyttää pitkän hameen kanssa?

Jokaiseen maksihameeseen löytyy runsaasti erilaisia tyylejä, mutta puseron lisäksi on valittava myös oikeat kengät. Kesällä sandaalit ja flip-flopit sopivat hyvin, kun taas töihin voit käyttää kenkiä, joissa on korkeampi tai matalampi korko. Hienoja ovat myös platform-kengät, jotka pidentävät siluettia.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti