Miten koristella ikkunalaudan jouluksi?

Miten koristella ikkunalaudan jouluksi?

Joulu on erityistä aikaa vuodesta. Kaikki – isot ja pienet – valmistautuvat suurella tarmolla tähän maagiseen hetkeen, jolloin ensimmäinen tähti loistaa ikkunan ulkopuolella. Ennen kuin tuo hetki koittaa, kannattaa kuitenkin miettiä oikeita koriste-elementtejä. Kyse ei ole vain joulukuusesta. Kysymys kuuluu: Miten koristelet ikkunalaudan jouluksi?

Jouluinen ikkunalaudan koristelu

Koristeita on nykyään helppo hankkia. Sinun tarvitsee vain katsella kaupoissa ympärillesi ja huomaat, että jouluinen ikkunalaudan koristelu on aivan käden ulottuvilla. Joitakin voi ostaa kaupoista. Kannattaa myös houkutella tekemään tällaisia koristeita itse. Tällainen toiminta antaa jokaiselle suurta tyydytystä. Varsinkin jos kotona on lapsia. Yhdessä koristeleminen on hyvä hetki vahvistaa perhesiteitä.

joulu ikkunalaudalla

Miten koristelet ikkunalaudan jouluksi?

Kaikki riippuu todella kotitalouden yksilöllisistä mieltymyksistä. Jotkut valitsevat minimalistisen yksinkertaisuuden, joka sopii täydellisesti yleiseen sisustukseen. On kuitenkin paljon ihmisiä, jotka pysyvät uskollisina klassikoille ja koristelevat ikkunalaudan jouluksi eri tavoin. Nykyaikainen koristevalikoima tekee tästä paljon helpompaa.

Kynttilät ja koristeelliset lyhdyt

Lyhdytovat loistava vaihtoehto mihin tahansa ikkunalaudalle jouluna. Riippumatta siitä, onko kyseessä klassikoiden ystävä vai säästäväinen minimalisti. Voit valita lyhtyjä, joissa on lukuisia koristeita, sekä yksinkertaisia lyhtyjä. Lyhdyt, joiden sisälle on asetettu kynttilöitä, ovat muotihitti. Se ei ole lähtenyt jalustalta enää muutamaan vuoteen. Jos pidät DIY-työstä, voit mennä askeleen pidemmälle. Lyhtyjen kanssa voi käyttää suurempaa ja monipuolisempaa koristelua. Tästä tulee täydellinen ikkunalaudan koriste jouluksi.

joulu ikkunalaudan koristelu

Adventtiseppeleet ja kaislat joulun ikkunalaudalle

Luonnollinen koriste, joka voi tuoksua päälle. Jouluruoko seppeleiden muodossa on ehdoton hitti. Erityisesti ne ovat usein adventtiseppeleiden pohjana. Joka sunnuntai sytytetään yksi kynttilä, joka enteilee joulun lähestyvää hetkeä. Tällaisen seppeleen voi huoletta asettaa j ouluksi ikkunalaudalle – joko kynttilöiden kanssa tai ilman. Itse tehty seppele voidaan koristella erilaisilla koristeilla. Mukaan lukien esimerkiksi metsästä tuodut käpyjä, miniatyyriomenoita tai pieniä lahjoja.

joulun ikkunalaudan koristelu

LED-valot ja jouluvalosarjat

Yksinkertainen, mutta miten tunnelmallinen. Jos joku haluaisi tietää , miten koristella ikkunalaudan jouluksi, hänellä on täydellinen ehdotus. Etenkin, kun valoja on valittavana eri muotoisia. Klassisia, jotka voi kiinnittää jopa verhoon. Mutta älä unohda vanupalloja, joita on myös hauskoissa muodoissa, jotka viittaavat joulun tunnelmaan. Valoja voi käyttää yksinään tai yhdessä muiden koristeiden kanssa.

Tarkista: Miten koristella keittiö jouluksi?

Jouluiset hahmot ja tarvikkeet talviaiheisella teemalla

Enkelit, porot, joulupukki ja rouva joulupukki, lumiukot, tähdet – nämä ovat vain osa jouluisista figuureista, joita voi sijoittaa ikkunalaudalle. Tällainen ikkunalaudan koristelu jouluksi voi näyttää viattomalta. Jokainen voi kuitenkin olla varma, että ne tuovat oikean tunnelman. Riippumatta siitä, tuleeko siitä joulukoriste olohuoneeseen, keittiöön, lastenhuoneeseen vai aikuisten makuuhuoneeseen. Tällaisia jouluhahmoja on valittavana kynttilänjalan muodossa. Sisälle voi sijoittaa pieniä teekynttilöitä. Taikamainen tunnelma on taattu.

miten koristella ikkunalaudan jouluksi

Ulkona ikkunalaudan koristelu jouluksi

Tässäkin kaikenlaiset värikkäät valot tulevat tarpeeseen. On kuitenkin huolehdittava siitä, että kyseessä ovat ehdottomasti ulkokäyttöön tarkoitetut tuotteet. Näin voit olla varma, että kosteus tai miinusasteet eivät vahingoita valoja. Löydät helposti erityisiä seppeleitä ja valoverhoja, joilla voit koristella ikkunoita ja ikkunalaudoituksia ulkona. Valitse yksivärisiä tai monivärisiä valoja. Talo sopii täydellisesti juhlatunnelmaan.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Talo