Miten pukeutua yrityksen ja perheen piknikille? Trendikkäät tyylit

Miten pukeutua yrityksen ja perheen piknikille? Trendikkäät tyylit

Suunnitteletko osallistuvasi piknikille, mutta et ole varma, miten pukeutua? Voit olla varma, että tästä artikkelista löydät kaikki tarvittavat tiedot, joiden avulla voit sovittaa asusi täydellisesti tilaisuuteen.

Piknikin pukeutuminen – tärkeimmät säännöt

Ensinnäkin on syytä ymmärtää, että piknik-tyyppejä on useita ja että asusi on räätälöitävä tilaisuuden mukaan. Perhepiknik on tilaisuus viettää aikaa läheisten kanssa epävirallisessa ilmapiirissä. Tällaisessa tilanteessa mukavuus ja toimivuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Yrityspiknik on loistava tilaisuus integroitua työtovereiden kanssa. Kannattaa huolehtia siitä, että näytät edustavalta, mutta älä unohda mukavuutta.

Kun valitset asua yritys- tai perhepiknikille, kannattaa pitää mielessä, että kussakin tapauksessa ihanteellisia ovat mukavat vaatteet ja vaatteet, jotka soveltuvat esimerkiksi nurmikolla tai viltillä istumiseen. On myös tärkeää ottaa mukaan takki tai collegepaita siltä varalta, että sää muuttuu.

miten pukeutua piknikille

Mitä kannattaa pitää mielessä, kun suunnittelee asua piknikille?

Kun tiedät, minkälaisesta piknikistä on kyse, voit alkaa valita oikeanlaista asua. Sää vaikuttaa suuresti vaatteiden valintaan. Tarkista piknikpäivän sääennuste ja valitse asu odotetun lämpötilan ja sademäärän mukaan.

On myös tärkeää valita piknik-paikalle sopiva asu. Kiinnitä huomiota siihen, millä alustalla aiot kävellä ja onko mahdollista istua ruoholla tai hiekalla. Viimeinen seikka, joka kannattaa pitää mielessä, on löytää tasapaino tyylikkyyden ja mukavuuden välillä. Liian muodollinen pukeutuminen voi tehdä olosi epämukavaksi, mutta liian rento pukeutuminen voi olla sopimatonta tiettyihin tilaisuuksiin.

Miten pukeutua perhepiknikille?

Perhepiknikille kannattaa valita mukava asu. Väljästi istuvat T-paidat, topit tai puserot ja joustavat housut, kuten farkut tai legginsit, sopivat hyvin. Voit valita myös hameen, mutta varmista, että se on tarpeeksi pitkä ja mukava istua nurmikolla.

miten pukeutua perheen piknikille

Jalkineiden on oltava mukavat ja hengittävät. Sandaalit, tennarit tai ballerinat olisivat hyvä valinta. Vältä korkokenkiä, sillä ne voivat vaikeuttaa kävelyä nurmikolla. Lisävarusteet voivat helpottaa piknik-hetkeä. Auringolta suojaava hattu tai tuulelta suojaava kevyt huivi voivat olla hyödyllisiä esineitä.

Tutustu: Miten pukeutua grillijuhliin ystävien ja perheen kanssa?

Miten pukeutua yrityksen piknikille?

Yrityspiknikille kannattaa valita smart casual -vaatetus. Miesten ulkoasu voi koostua paidasta, chinoista ja trendikkäistä kengistä. Naisten kannattaa valita fiksu pusero, sopivan pituinen hame tai farkut ja matalakorkoiset kengät.

miten pukeutua yrityksen piknikille

Yrityspiknikillä jalkineiden tulisi olla hieman tyylikkäämmät kuin perhepiknikillä. Vältä kuitenkin liian korkeita korkoja – kengät, joissa on matala, tukeva korko, tai ballerinat ovat paras valinta. Yrityspiknikin asusteiden tulisi olla hillittyjä ja minimalistisia. Voit valita herkät korut, tyylikkään vyön tai käsilaukun.

Tarkista: Miten pukeutua yrityksen grillijuhliin?

Mitä kenkiä kannattaa käyttää piknikille?

Kenkien valinta piknikille riippuu tapahtuman tyypistä ja sääolosuhteista. Tärkeintä on, että jalkineiden on oltava mukavat, vakaat ja maastoon sopivat. Perhepiknikille sopivat hyvin tennarit, ballerinat tai sandaalit. Vältä korkokenkiä, jotka voivat aiheuttaa ongelmia nurmikolla.

mitkä kengät piknikille

Yrityspiknikille kannattaa valita tyylikkäät puolikengät, mokkasiinit tai kengät, joissa on matala, tukeva korko ja jotka ovat tasapainossa mukavuuden ja muodollisuuden välillä. Muista myös mukauttaa jalkineet sääolosuhteisiin, esimerkiksi valita ilmavat kengät lämpimiin päiviin ja vedenpitävät kengät sadepäiviin.

Asu piknikille – yhteenveto

Nyt kun tiedät , miten pukeutua perheen ja yrityksen piknikille, voit luottavaisin mielin nauttia tästä erityisestä hetkestä ulkona. Muista räätälöidä asu tilaisuuden mukaan, ottaa huomioon sää ja olla mukava. Kun valitset oikean asun, tunnet olosi mukavaksi ja itsevarmaksi, olipa kyseessä sitten kokoontuminen perheen tai työkavereiden kanssa.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti