Miten pukeutua pitkää lentoa varten?

Miten pukeutua pitkää lentoa varten?

Monille ihmisille pitkä lentomatka on melkoinen stressitekijä. Yleinen ongelma on oikean asun valitseminen lentokoneeseen, varsinkin jos edessä on pitkä lento. Lue artikkelista, miten valita oikea asu lentokoneeseen.

Miten pukeudun lentokoneeseen talvella ja miten pukeudun lentokoneeseen kesällä?

Kun valitsemme vaatteita lentokoneeseen, meidän on otettava huomioon paitsi olosuhteet lentokoneessa myös olosuhteet ulkona. Sekä siitä maasta, josta lennämme pois, että siitä, johon olemme saapumassa. Jos olet menossa lämpimään maahan talvella, kannattaa ottaa taksi lentokentälle. Siitä huolimatta on hyvä olla jonkinlainen takki mukana, sillä joskus koneelle on käveltävä pitkä matka. Kannattaa valita malli, jonka voi pakata pieneen kokoon, jotta siitä ei tule turhaa taakkaa, kun laskeudut unelmiesi tropiikkiin.

Asu lentomatkalle – mitä valita?

Tärkeintä on sinun mukavuutesi ja viihtyvyytesi. Toisin kuin ehkä luulet, tämä ei vaadi sinua uhraamaan estetiikkaa. Löydät markkinoilta monia ylisuuria ja urheilullisia vaatteita, jotka ovat paitsi käytännöllisiä myös kauniita. Valitse luonnollisista, pehmeistä ja hengittävistä materiaaleista valmistettuja vaatteita.

Miten pukeutua lentokoneeseen?

Puuvilla toimii parhaiten talvella ja viskoosi kesällä. Älä unohda päällysvaatteita, sillä kuumina päivinäkin laivalla voi olla viileää. Vältä tiukasti istuvia vaatteita, joissa on varmasti vaikea ottaa päiväunia. Kun etsit kenkiä lentokoneeseen, älä valitse flip-floppeja, ne ovat epämukavat ja niissä voi viluttaa. Lisäksi joissakin Yhdysvaltojen osavaltioissa et saa nousta koneeseen niissä.

Miten sinun pitäisi pukeutua lentokoneeseen?

  • Väljä yläosa on mukava, eikä se haittaa sinua edes mannertenvälisellä lennolla.
  • Puuvillainen verkkareissa on helppo liikkua, ja ne pitävät sinut lämpimänä viileässä lentokoneessa.
  • Napittamaton huppari on erittäin monikäyttöinen, ja se on helppo pukea päälle ja riisua pois. Huppu pitää pään lämpimänä ja antaa sinulle mahdollisuuden ottaa hieman etäisyyttä ympäristöön.
  • Mukavat sukat eivät ehkä tunnu tärkeältä vaatekappaleelta lentokoneessa, mutta niiden huolellinen valinta takaa mukavan lennon.
  • Urheilukengät , joissa on pehmeä pohja, ovat välttämättömät.

Miten pukeutua Turkin-lennolle? Vaatetus muslimimaissa

Turkki on puolalaisten suosituin lomakohde. Monet maanmiehet miettivät, miten pukeutua lentoa varten, pääasiassa muslimien asuttamaan maahan. Vastaus kysymykseen ei ole suoraviivainen. Uskonnostaan huolimatta monet turkkilaiset elävät samanlaista elämää kuin eurooppalaiset ja pukeutuvat samalla tavalla.

Miten pukeutua Turkin-lennolle?

Konservatiivisemmista uskovaisista ei kuitenkaan ole pulaa. Peittämistä koskevia kieltoja tai kehon paljastamisen kieltoja ei ole. Jos et kuitenkaan halua herättää katseita, on parasta luottaa turvalliseen muotiin lentokoneessa. Hartioiden, dekolteen ja polvien peittäminen riittää. Hiuksia ei tarvitse peittää; kukaan ei vaadi ulkomaalaista siihen.

Kampaus – millainen kampaus kannattaa valita pitkälle lennolle?

Useimmat ihmiset eivät ajattele kampauksen kaltaisia yksityiskohtia. Ei ole harvinaista, että naiset käyvät kampaajalla nimenomaan ennen lomalle lentämistä näyttääkseen hyvältä valokuvissa. Valitettavasti kauniisti muotoiltu kampaus tuskin kestää lentoa useita tunteja tai jopa pidempään.

Mitä pukeutua lentokoneeseen?

On hyvä idea käydä perusleikkauksessa ja -värjäyksessä ilman mallintamista ennen lähtöä. Jos sinulla on pitkät hiukset, ne on parasta sitoa lentoa varten poninhännäksi tai letiksi. Se ei pääse silmiin, kun syöt tai yrität ottaa lyhyet päiväunet.

Vältä ehdottomasti metallisia hiuskoristeita. Ne aiheuttavat ongelmia portilla, etkä todennäköisesti halua vetää tusinoittain nuppineuloja irti kampauksestasi kanssamatkustajien painostuksesta.

Mitä ottaa mukaan lentokoneeseen?

Nyt kun tiedät, miten pukeutua lentokoneeseen, mietit varmaan, mitä muuta sinun pitäisi ottaa mukaasi. Pieni vesipullo on ehdoton valinta. Voit kantaa tyhjän pullon porttien läpi ja täyttää sen uudelleen jossakin Puolan lentokenttien lukuisista juomavesilähteistä.

Kannattaa ottaa mukaan croissant-tyyppinen tyyny, jonka avulla voit nukkua kohtuullisen mukavasti pitkän lennon aikana ja joka suojaa sinua suurelta niskakivulta. Kannattaa ottaa mukaan jotain viihdykettä, kuten e-kirjanlukija tai tabletti.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti