Miten pukeutua ristiäisiin?

Miten pukeutua ristiäisiin?

Ristiäiset ovat kirkollinen juhla, joka edellyttää, että kaikki osallistujat valitsevat oikean asun. Paljon riippuu myös useista tärkeistä tekijöistä, kuten vuodenajasta, syntymän jälkeisestä ajasta tai henkilökohtaisista mieltymyksistä. Asun on oltava tyylikäs ja muodollinen, ja sen on oltava tietyssä värimaailmassa.

Nuorena äitinä naisen on myös mietittävä tarkkaan imagoaan. Yleisesti hyväksyttyjen sääntöjen lisäksi hänen on otettava huomioon mukavuus ja käytettyjen materiaalien laatu.

Miten pukeutua ristiäisiin?

Mikä ristiäismekko äidille?

Nuori äiti todennäköisesti imettää, ja hänen asunsa on oltava mukava. Mekon tai hameen, puseron tai housujen tulisi olla vaaleat ja klassiset sävyt. Halutuimpia värejä ovat mm:

  • valkoinen
  • vaaleanpunainen
  • écru
  • beige

Kirkkaat värit kuuluvat vahvasti tämän juhlan luonteeseen, ja niistä on pidettävä kiinni. Hyvin rohkeat ja eloisat värit, kuten punainen tai violetti, eivät ole sopivia tai edes suositeltavia. Räikeän värinen asu olisi melkoinen vahinko.

Miten pukeutua lapsesi ristiäisiin?

Äidin ristiäismekon on oltava sopivan pituinen eli midi- tai maxipuku. Minityyppiset mekot, jotka ovat tiukkoja ja korostavat naisen kurveja, eivät ole paikallaan. Puvun leikkauksen on oltava väljä, ei tiukka. Kaula-aukon on päätyttävä juuri kaulan alapuolelle, eikä mekko saa paljastaa liikaa, ei myöskään olkapäitä. On suositeltavaa valita ristiäismekko luonnonmateriaaleista, mikä lisää käyttömukavuutta. Luonnonmateriaalit eivät ärsytä ihoa, mikä on tärkeää synnytyksen jälkeisen tai imettävän naisen vartalon sekä lapsen kannalta, joka on läheisessä kosketuksessa materiaalin kanssa.

Mitä pukeutua ristiäisiin kummina?

Kummitädin ristiäisasun tulisi olla vailla koristeita, kuten paljetteja, glitteriä tai muita kiiltäviä asusteita. Puvun on oltava vaatimaton mutta myös mukava. Toisaalta pienet kirjailut tai tyylikäs röyhelö eivät häiritse läsnäolollaan asun muodollista sävyä.

Mikä mekko ristiäisiin?

Tyylikkäitä ristiäismekkoja on saatavilla monista putiikeista. Ketjuliikkeistä voi olla vaikea löytää jotain tyylikästä ja sopivaa. On parasta suunnata askeleet liikkeisiin, joissa on muodollisiin juhliin tarkoitettuja tyylikkäitä vaatteita.

Millaiset kengät kannattaa tyylitellä ristiäisiin?

Mitä kenkiin tulee, ristiäisiin sopiva asu vaatii klassisia pumppuja, joissa on pieni korko. Varpaiden ja kantapäiden on oltava peitetyt, joten sandaalit eivät ole suositeltavia. Mikään ei estä käyttämästä avokkaita ballerinoita, jotka myös korostavat asun juhlavuutta.

Mitä pukeutua ristiäisiin?

Mitä pukea ristiäisiin kesällä?

Kesällä sinulla on varaa mekkoon, jossa on herkkä kukkakuvio, joka ei ole liian tungetteleva, vaan hillitty hyväksyttävissä väreissä. Vallitsevasta helteestä huolimatta on tärkeää muistaa, että mekon tulisi olla pituudeltaan polven alapuolella tai sitä lyhyempi. On myös tärkeää, että kaula-aukko on riittävästi peitetty. Ristiäiset ovat seremonia, joka järjestetään kirkossa, joten täällä edellytetään tyylikästä pukukoodia.

Mitä pukea ristiäisiin kesällä?

Kappelin tai basilikan seinien sisällä on yleensä miellyttävän viileää, eikä ylimääräinen peitto kesällä ole tarpeen. Toisaalta, jos kyseessä on ohuehko puku, pitkähihainen tai lyhythihainen takki vaaleissa väreissä on tarpeen.

Miten pukeutua ristiäisiin talvella?

Talvella pidettävien ristiäisten pukeutumisen tulisi olla tyylikästä, mukavaa ja ennen kaikkea antaa meille riittävä suoja alhaisia lämpötiloja vastaan. Olosuhteet ovat talvella hieman epäsuotuisammat, joten sinun on ajateltava ennen kaikkea lämpöviihtyvyyttäsi. Elegantista ja paksusta neuleesta valmistettuja mekkoja, joiden värit eivät poikkea edellä mainituista, suositellaan lämpimästi. Juhlatunnelmaan sopii myös naisten puku, jossa on hame. Yhdistä siihen lihanväriset tai mustat sukkahousut.

Miten pukeutua ristiäisiin talvella?

Jalkaan sopivat tyylikkäät saappaat, mieluiten vaaleanruskeat, tuhkanruskeat, mutta myös klassinen musta käy. Saappaat eivät myöskään ole huono valinta, mutta niissä on mieluiten matala, puoliväliin ulottuva korko. Päälle voi pukea takin tai turkiksen, myös vaaleaa, musta ei ehkä ole tässä hyvä valinta, mieluiten ecru tai beige. Talvella voi myös houkutella pukeutumaan tyylikkääseen settiin housujen kanssa. Varmista, että housut eivät ole liian tiukat, joten klassiset suoraleikkauksiset housut eivät ole oikea valinta.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti