Mitkä värit sopivat vaaleille?

Mitkä värit sopivat vaaleille?

Pitäisikö hiusten värin vaikuttaa ostos- ja muotipäätöksiin? Ja jos on, mitkä tyylit sopivat vaaleille ja mitä värejä hänen tulisi välttää? Joskus tuntuu, ettei mikään sovi meille, mutta ehkä etsimme väärästä paikasta…..

Parhaat värit blondeille

Kannattaa huomioida, että blondi ei ole sama kuin vaalea. On olemassa vaaleita, lähes oljenkeltaisia blondeja, ja on olemassa pastellinharmaita blondeja sekä lämpimiä, kullanhohtoisia blondeja. Itse asiassa jokainen näistä sävyistä näyttää hieman erilaiselta, kun ne yhdistetään tiettyyn väriin. Sanotaan, että viileät värit sopivat parhaiten vaaleille: sininen, laivastonsininen, vaaleanpunainen tai violetti. Oikean värin valintaan ei kuitenkaan ole olemassa yhtä ainoaa menetelmää.

Mitkä värit sopivat vaaleille?

Riippuen siitä, onko ihotyyppisi viileä vai lämmin, on olemassa erilaisia tapoja määrittää, mitkä värit sopivat vaaleille. Viime aikoina on yleistynyt värianalyysipalvelu, joka voi auttaa meitä määrittämään tyyppimme.

Mekot vaaleille vaaleaihoisille vaaleille naisille

Vaaleat hiukset ovat usein jo itsessään katseenvangitsija. Oikealla muotoilulla voit saada katsojan huomion ja myös tuntea itsevarmuutta. Mitkä värit sopivat vaaleille ja mitä heidän tulisi välttää, jotta he eivät näyttäisi ei-toivotuilta?

Erityisen suositeltavia ovat vaatteiden värit, kuten esim:

  • sinisen viileät sävyt, kuten koboltti, ruiskaunokki (nämä ovat ihanteellisia värejä vaaleille, joilla on siniset silmät!),
  • vihreät sävyt, kuten pullonvihreä (pullonvihreä on yksi yleisimmin suositelluista valinnoista vaaleille), turkoosi ja smaragdinvihreä,
  • kullan ja hopean sävyt (hopea sopii paremmin viileälle tyypille, kulta lämpimälle tyypille – klassinen keltainen sekä vaaleanpunainen),
  • pastellivärit, erityisesti sininen ja pulverinvaaleanpunainen.
Minkä väriset mekot vaaleille?

Entä musta – vaaleiden pukuväri?

Blondit miettivät usein, pitääkö heidän luopua mustasta. No, ei! Ei ole mitään tarvetta tehdä niin. Blondin ei tarvitse luopua tummista ja voimakkaista väreistä, mutta hänen on oltava varovainen, ettei tällainen tyyli hukuta hänen herkkää kauneuttaan. Myös punainen mekko blondille on hitti. Lämpimän kauneustyypin omaavalla blondilla on myös varaa pukeutua oranssiin, keltaiseen tai fuksiaan, mutta hänen on varottava, ettei hänen hiustensa väri aiheuta liikaa kontrastia.

Mekot blondeille

Blondi näyttää kauniilta myös murretussa valkoisessa tai ecru-vaaleanpunaisessa. Blondien mekkojen ei tarvitse olla vaatimattomia ja tylsiä. Ne voivat yllättää leikkauksellaan, värillään ja pituudellaan. Nykyinen valikoima kaupoissa on niin laaja, että jokainen nainen voi löytää jotain itselleen sopivaa. Edes vaaleaihoisten blondien mekon ostamisen ei pitäisi olla ongelma. Viimeisenä keinona voit aina panostaa tilauksesta ommeltuun yksilölliseen malliin.

Mitkä vaatevärit vaaleille?

Minkä värinen takki blondille?

Takin valitseminen voi osoittautua blondille vaikeaksi. Pelkkä musta voi joskus hukuttaa hänet. Silloin vihreät ja harmaan sävyiset takit toimivat hyvin. Ne korostavat hiusten väriä näyttämättä raskailta. Rohkea väriaksentti, kuten sinappi, voi olla mielenkiintoinen valinta vaaleille.

Klassikot, kuten nude, beige tai vaaleanpunainen, sekä kyyhkysen sävy sopivat aina. Blondin ei tarvitse luopua rohkeista ehdotuksista. Myös abstrakteja kuvioita tai eläinkuvioita sisältävä takki voi löytää tiensä hänen vaatekaappiinsa.

Minkä värinen turkki vaaleille?

Vaatteiden värit tummille blondeille

Tummemman hiusvärin omaavat blondit voivat heittäytyä rohkeisiin muotikokeiluihin. Heille sopivat sekä edellä suositellut sävyt että esimerkiksi kirsikanpunainen. Mitä tummempi hiusväri, sitä ilmeikkäämpi ja trendikkäämpi look. Tummien blondien on kiinnitettävä erityistä huomiota siihen, etteivät vaatteet tuo esiin keltaisia sävyjä heidän hiuksissaan.

Heidän on myös vältettävä liioittelua hyvin rohkeilla väriyhdistelmillä. Loppujen lopuksi blondit ovat liian hienovaraisia tällaiseen tyyliin. Yksi voimakas väriaksentti riittää – blondien muoti ei siedä liioittelua. Maltillisuus on avain menestykseen.

Mitkä värit sopivat tummille blondeille?

Parhaat uimapuvut vaaleille

Vaatekaapin osa, jonka hankkiminen tuottaa vaaleille usein vaikeuksia, on uimapuku. On tärkeää valita uimapuku, joka ei sovi vain hiusten väriin vaan myös tulevaan rusketukseen.

Sininen on myös hyvä valinta, sillä se ei koskaan mene pois muodista. Vältä mustaa, joka voi näyttää kesällä liian raskaalta. Vaaleanpunainen tai punainen ovat parempia vaihtoehtoja, jotka elävöittävät asua ja antavat sille lomatunnelmaa.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti