Miten pukeutua toimistoon talvella? Tyylikäs muotoilu

Miten pukeutua toimistoon talvella? Tyylikäs muotoilu

Talvinen sää tekee työpukeutumisesta usein todellisen haasteen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että toimistossa on syytä esiintyä ammattimaisesti ulkona vallitsevista olosuhteista riippumatta. Siksi tässä artikkelissa keskustelemme siitä, mitkä ovat toimistotyötä tekevien naisten tärkeimmät talvivaatteet ja miten niitä voi yhdistellä sopivasti tyylikkään mutta lämpimän ilmeen luomiseksi.

Miksi oikea asu toimistoon on tärkeä talvella?

Lämpimänä pysyminen on talvella avainasemassa, etenkin työmatkoilla. Siksi on tärkeää, että vaatteet ovat sekä lämpimiä että mukavia. Oikeiden vaatteiden avulla voit keskittyä työhösi murehtimatta kylmää.

Kylmistä lämpötiloista huolimatta on tärkeää esiintyä toimistossa ammattimaisesti. Oikea asu auttaa sinua säilyttämään hyvän kuvan kollegoiden ja asiakkaiden keskuudessa.

asu toimistoon talvella

Pukeutuminen töihin talvella – perussäännöt

Kerrosvaatteet ovat avainasemassa. On hyvä aloittaa lämpimillä lämpimillä lämpöalusvaatteilla ja sovittaa sitten muu asu. Kerrosten avulla voit helposti sopeutua muuttuviin lämpötilaolosuhteisiin.

Kun valitset talvivaatteita toimistoon, valitse luonnonmateriaaleja, kuten villaa tai kashmiria. Ne tarjoavat sinulle riittävän lämmöneristyksen ja mukavan käyttömukavuuden.

Valitse talvella hillityt, tyylikkäät värit. Tummat sävyt, kuten laivastonsininen, harmaa tai musta, sopivat erinomaisesti työhön ja liiketapaamisiin. Voit myös lisätä värisävyjä asusteilla.

Tutustu: 10 astetta – miten pukeutua?

Tyylit talvella toimistoon

Tässä on muutamia esimerkkejä naisten toimistotyyleistä talvella:

Muotoilu 1

Tyylikäs villakolmikaulus + kangashousut + klassiset korkokengät + villatakki. Tämä look sopii täydellisesti jokapäiväiseen toimistopukeutumiseen ja liiketapaamisiin.

muotoilu toimiston talven varalle

Styling nro 2

Paksumpi kangasmekko + lämpimät sukkahousut + ylipolvensaappaat + pitkä villatakki. Tämä look sopii täydellisesti tärkeään kokoukseen tai esittelyyn.

mitä pukeutua toimistoon talvella

Look nro 3

Fiksu bleiseri + t-paita + housut + lämpimät sukkahousut + korkokengät. Täydellinen arkilook toimistoon, joka on kuitenkin tyylikäs ja lämmin.

Pukeutumiskoodi toimiston talvella

Talviset kampaukset toimistoon

Puserot ja neuletakit

Lämpimät villapaidat ja neuletakit ovat talvivaatekaapin peruskamaa. Valitse laadukkaista materiaaleista, kuten villasta tai kashmirista valmistetut. Älä unohda tyylikkäitä kuoseja, jotka sopivat muuhun asuusi.

Tyylikkäät housut

Valitse talvella mukavat mutta tyylikkäät housut. Materiaalihousut, kuten villaversiot, ovat loistava valinta, sillä ne tarjoavat riittävän lämmöneristyksen ja mukavan käyttömukavuuden.

Mekot ja hameet

Mekkoja ja hameita voi käyttää myös talvella, kunhan ne valitaan sopivasti. Valitse paksumpia kankaita ja valitse klassisia, tyylikkäitä leikkauksia. Älä unohda lämpimiä sukkahousuja lisämukavuuden lisäämiseksi.

Asusteet

Asusteet, kuten huivit, pipot ja käsineet, ovat tärkeitä myös talvella. Valitse lämpimistä materiaaleista valmistettuja, mutta tyylikkäitä, jotka täydentävät koko ulkoasun.

vaatteet toimiston talvi

Tutustu: Miten pukeutua toimistoon kesällä?

Mitkä kengät toimistoon talvella?

Jos etsit oikeita kenkiä toimistoon talvella, on otettava huomioon useita tekijöitä. Niiden on oltava mukavat, lämpimät, mutta silti tyylikkäät ja toimistoon sopivat. Tässä ovat suositeltavat kengät toimistoon talvella:

Mukavat ja tyylikkäät saappaat

Saappaat ovat klassikko toimistokenkien joukossa talvella. Niiden etuna on se, että ne ovat samaan aikaan erittäin mukavat ja tyylikkäät. Ne sopivat sekä housuihin että hameeseen tai mekkoon. Mieltymyksesi mukaan voit valita saappaat, joissa on paksumpi tai ohuempi pohja. Lisäksi on suositeltavaa valita laadukkaista materiaaleista, kuten nahasta tai mokkanahasta, valmistetut saappaat optimaalisten lämpöolosuhteiden varmistamiseksi.

Talvisaappaat

Saappaat ovat myös hyvä valinta talveksi. Laadukkaista materiaaleista valmistetut oikeat mallit takaavat paitsi lämmön myös mukavuuden ja mukavuuden kävelyn aikana. On suositeltavaa valita saappaat, joissa on muotoiltu pohja, joka antaa hyvän pidon lumessa ja jäällä. Mitä tulee tyyliin, saappaiden pituus voi vaihdella lyhyistä polvipituisista pitkiin yli polven ulottuviin saappaisiin.

Tyylikkäät tossut

Jos etsit jotain hieman tyylikkäämpää, tohvelisaappaat voivat olla hyvä valinta. Oikeat mallit ovat mukavat ja lämpimät, mutta näyttävät silti hyvältä toimistossa. Mokka- tai nahkatossut mustana tai ruskeana sopivat useimpiin tyyleihin.

mitä kenkiä käyttää toimistoon talvella

Korkokengät

Jos haluat kohottaa siluettiasi hieman ja pitää sen samalla mukavana, kannattaa valita korkokengät. Kannattaa kuitenkin muistaa, ettei kannon korkeutta kannata liioitella – kannattaa valita enintään 5 cm:n malleja.

Litteät urheilukengät

Jos toimistossasi on rennompi pukeutumiskoodi, litteät urheilukengät voivat olla hyvä valinta talvella. Ne ovat erittäin mukavat ja lämpimät menettämättä tyyliä. Voit valita malleja useissa eri väreissä ja leikkauksissa – klassisista lenkkareista turkis- tai strassikivikenkiin.

Mitä käyttää toimistoon talvella? Yhteenveto

Talvella toimistolle pukeutumisen pitäisi olla ennen kaikkea lämmintä ja mukavaa, mutta silti tyylikästä. Avainasemassa ovat vaatteiden kerrospukeutuminen, materiaalien ja värien oikea valinta. Muista tärkeät muotoiluelementit,

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti