Kenelle pitkä hame on tarkoitettu? Sopiiko se lyhyille ihmisille?

Kenelle pitkä hame on tarkoitettu? Sopiiko se lyhyille ihmisille?

Pitkät hameet eli maksihameet ovat ajaton vaate. Naiset käyttävät niitä mielellään, koska ne ovat mukavia ja käytännöllisiä ja koska ne voivat peittää alavartalon puutteet. Pitkät hameet ovat erittäin kevyitä, virtaavia ja niissä on helppo liikkua, mikä tekee niistä täydellisen valinnan kesäpäiville. Lisäksi ne eivät koskaan mene pois muodista, ja ne voidaan helposti muotoilla mihin tahansa tilaisuuteen. Otetaanpa selvää, kenelle pitkät hameet sopivat ja mitä tyylejä niistä voi luoda?

Pitkät hameet – kenelle?

Käsitys siitä, että pitkät hameet sopivat vain hoikille ja pitkille ihmisille, on hylättävä. Myös lyhyet, pulleat, päärynän- tai omenanmuotoiset ihmiset voivat käyttää pitkiä hameita. Kunhan noudatat muutamaa yksinkertaista sääntöä, pitkä hame sopii kenelle tahansa naiselle täydellisesti. Täyteläisempien ja omenanmuotoisten naisten tulisi valita pitkät hameet, joissa on korkea vyötärö, jotta heidän vyötärönsä korostuisi ja heidän ulkoneva vatsansa peittyisi. Pienikokoisille naisille pitkät, vasikoiden pituiset hameet sopivat parhaiten korkokenkien tai sandaaleiden kanssa.

pitkät hameet kenelle

Vain hyvin hoikkia naisia ei suositella käyttämään maksihameita, sillä ne voivat rasittaa liikaa vartaloa ja lisätä optisesti painoa. Kenen pitäisi siis käyttää pitkiä hameita? Pitkät hameet sopivat kaikille, mutta niitä on osattava käyttää oikein. Pitkät hameet ovat haastava vaatekaapin osa, joka on yhdistettävä oikeaan yläosaan ja asusteisiin, mutta niitä kannattaa pitää vaatekaapissa ja käyttää ylpeydellä.

Kenelle pitkät hameet sopivat tänä kesänä?

Maxihameet ovat hyvin näkyvä, hallitseva tyylillinen elementti, joten pidä niitä keskipisteenä ja pyri minimalismiin asusteita valitessasi. Pitkät hameet näyttävät parhaimmalta yksivärisen topin, yksivärisen tiukan puseron tai hillityn poolokauluksen kanssa. Vyötäröä korostavat ja siluettia optisesti hoikentavat parhaiten pitkät, korkeavyötäröiset hameet. Valitse herkät korut, pienet koristeet, jotka eivät varjosta tyylin kuningatarta.

pitkät hameet kesäksi kenelle

Vältä yhdistämästä maksihameita ylisuuriin puseroihin, puseroihin tai puseroihin, jotta vartalon mittasuhteet eivät vääristyisi. Pitkät hameet ovat kevyitä ja ilmavia, joten ne sopivat täydellisesti pitsien ja kukkien kanssa kauniiden kesälookien luomiseen. Maxihameet eivät tunne ikää, minkä vuoksi aikuiset naiset valitsevat niitä, mutta myös tytöille on olemassa pitkiä hameita.

Kenelle pitkä laskostettu hame sopii?

Ja kenelle pitkä laskostettu hame sopii? No, tämä leikkaus sopii parhaiten lyhyille ihmisille yhdistettynä kenkiin, joissa on korkokengät tai muodikkaat alustat. Pidemmät ihmiset voivat valita laskostetun pitkän hameen yhdistelmän matalampien kenkien ja esimerkiksi takin kanssa. Tämä tyyli pidentää siluettia, lisää naisellisuutta ja antaa vaikutelman, että nainen on pidempi kuin hän todellisuudessa on. Pitkät laskostetut hameet ovat kauden hitti, ja ne sopivat kaikkiin tilaisuuksiin.

Pitkän hameen muotoilu on ajaton hitti

Maxihameet sopivat erinomaisesti tyylikkääseen retkeen, puutarhajuhliin, piknikille rannalle tai ostosreissulle. Ne sopivat kaikkiin tilanteisiin, olivatpa ne sitten muodollisia tai rentoja. Ne ovat lumoavia, mukavia ja ennen kaikkea hyvin naisellisia. Ne korostavat vyötäröä, peittävät jalkojen puutteita ja tuovat siluettiin keveyttä ja nuorekasta charmia.

maxi hame kenelle

Pitkät hameet sopivat hyvin kaikenlaisten jalkineiden kanssa, olivatpa ne sitten sandaalit, ballerinat, lenkkarit tai korkokengät. Maxihameet ovat yksi vaatekaapin monipuolisimmista paloista, joissa jokainen nainen voi näyttää ja tuntea olonsa upeaksi. Vastaus kysymykseen, kenelle maksihameet sopivat, voi olla vain yksi: ne sopivat jokaiselle naiselle.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti