Mitä tehdä hiusten haljenneille päille?

Mitä tehdä hiusten haljenneille päille?

Jokainen nainen tietää, että kauniit, hyvin hoidetut hiukset ovat tärkeä ominaisuus. Sen vuoksi hiussuortuvia muotoillaan usein kuumalla ilmalla tai erilaisilla kosmetiikkatuotteilla. Valitettavasti nämä käsittelyt saavat hiuksemme näyttämään kauniilta vain hetkellisesti, mutta pitkällä aikavälillä huomaamme varmasti ensimmäiset merkit hiusten heikkoudesta. Haljenneet päät ovat yleisin ongelma. Miten niitä sitten hoidetaan?

Mitä voidaan tehdä hiusten halkeilun estämiseksi?

Monet naiset kysyvät itseltään: Mitä teen, jotta hiukseni eivät halkeile? Vastaus on yksinkertaisesti se, että hiukset hoidetaan parhaalla mahdollisella ja säännöllisellä tavalla. Kannattaa muistaa, että hiukset eivät todellakaan pidä liiallisesta kuumuudesta. Kuuma ilma tai hiusraudan tai kihartimen levyt poistavat tehokkaasti kosteutta hiuksista ja johtavat liialliseen kuivumiseen. Siksi kannattaa

  • käydä kampaajalla säännöllisesti
  • käytä kosmetiikkaa halkeamien hoitoon
  • älä kisko hiuksia kammatessasi
  • leikkaa säännöllisesti halkaistuja latvoja
  • rajoita litteän raudan ja kihartimen käyttöä
  • älä käytä kuumaa ilmaa föönatessasi hiuksiasi
mitä käyttää halkeilleisiin päihin

Miltä haljenneet päät näyttävät?

Naiset tunnistavat halkaistut latvat varmasti. Ne näyttävät hyvin ruman näköisiltä ja saattavat jopa aiheuttaa kiharaa hiusten päiden lähellä. Äärimmäisissä tapauksissa halkaistut latvat voivat näyttää hieman luudanvarrelta.

miltä haljenneet päät näyttävät

Hiusten päistä tulee erittäin pörröiset ja ne alkavat sotkeentua. Jos naiset katsovat tarkkaan, he huomaavat, että latvat ovat palaneet ja myös hyvin hauraat. Tämä ei todellakaan ole hiuksiemme oikea tila ja kunto, eikä se todellakaan näytä hyvältä.

Miten korjata vaurioituneet päät?

Jos mietit , miten korjata vaurioituneet latvat, yksi parhaista tavoista on luottaa hyvään kampaajaan. Tehokas tapa korjata halkaistuja latvoja on yksinkertaisesti leikata ne pois ja antaa säikeiden palautua ja hengittää.

miten päästä eroon split päättyy

Mielenkiintoista kyllä, markkinoilla on nyt erittäin hyödyllinen lisävaruste: hiuslisäharja. Sen avulla naiset voivat jopa kotonaan päästä tehokkaasti eroon hiusten halkeamisongelmasta ja auttaa hiuslankojaan saamaan takaisin entisen terveen ulkonäkönsä. Halkaistujen päiden trimmeri on erittäin hyödyllinen laite, eikä se ennen kaikkea rasita naisen budjettia.

Mitä käyttää halkeamiin?

Jos naiset etsivät keinoa päästä eroon halkaistuista latvoista leikkaamatta , on tärkeää investoida oikeaan tuotteeseen halkaistuja latvoja varten. Nykyään markkinoilta, jokaisesta apteekista, löytyy valtava määrä kosmetiikkaa, joka on ensisijaisesti suunniteltu hiusten päiden uudelleenrakentamiseen.

Suosituin naisten keskuudessa on tietenkin seerumi vaurioituneille päille. Ne sisältävät aktiivisia aineita, erityisesti kreatiinia, joka on hiusten perusrakennusaine. Naisten on sitten hierottava kosmetiikkaa säännöllisesti hiusten päihin ja odotettava kärsivällisesti tuloksia. Ne näkyvät yleensä muutaman viikon hoidon jälkeen. Hiusten päistä tulee pehmeämmät ja ne alkavat näyttää paljon paremmilta. Mikä tärkeintä, hiukset lakkaavat kihartumasta ja alkavat näyttää terveiltä ja vahvoilta.

mitä tehdä haljenneille päille

Yksi parhaista keinoista on myös vaurioituneiden päiden hiusöljy. Sen tiivistetty koostumus auttaa korjaamaan hiusten päitä ja palauttamaan niiden terveen ulkonäön. Tietenkin nämä kosmetiikkatuotteet vaativat ennen kaikkea säännöllistä käyttöä.

Mitä halkeilleisiin päihin?

Jos naiset etsivät keinoja käsitellä halkaistuja latvoja, älä unohda erikoiskosmetiikan halkaistujen latvojen hoitoaineita. Näitä valmisteita on saatavilla apteekista, ja niille on ominaista niiden erittäin hyvä koostumus. Jos naiset miettivät , mitä käyttää halkaistuihin päihin, on tietysti hyvä idea sisällyttää hoitoaineeseen myös kosteuttava hiusnaamio. Hoitoainetta tulisi käyttää säännöllisesti, jokaisen shampoon jälkeen, ja sitä tulisi käyttää pääasiassa hiusten päihin.

miten korjata vaurioituneet päät

Hiusnaamio on paljon raskaampi tuote. Sen käyttö tulisi rajoittaa yhteen tai kahteen kertaan viikossa. Naamion pitäisi auttaa täydentämään kreatiinia ja siten edistää hiusten päiden palautumista. Tärkeintä on tietenkin käyttää tämäntyyppistä kosmetiikkaa säännöllisesti.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Kauneus