Meikki vaaleille, joilla on ruskeat silmät

Meikki vaaleille, joilla on ruskeat silmät

Ainutlaatuisia kauneustyyppejä on korostettava ainutlaatuisella tavalla – erityisesti ruskeasilmäiset ja vaaleat hiukset tuntevat tämän. Tämä kontrastinen yhdistelmä tekee siitä vaikean jäädä huomaamatta. Ja vaikka sen luonnollinen kauneus on kiistaton, kannattaa olla käsitys siitä, miten sitä voi korostaa oikein. Meikki vaaleille, joilla on ruskeat silmät – mikä sopii töihin, treffeille, illanviettoon ystävien kanssa tai… häihin? häihin?

Parhaat värit vaaleille, joilla on ruskeat silmät

Vaikka tummien silmien kanssa sopii melkein mikä tahansa väri, on tärkeää tietää, mikä väri toimii parhaiten “nostattaakseen” suklaanväristä iiristä. Ruskeasilmäisen blondin tyttömäistä , herkkää ilmettä korostavat parhaiten persikkaiset ja lämpimät nude-sävyt. Hurja ilme saadaan aikaan tummansinisellä tai tummanvihreällä luomivärillä, joko mattapintaisena tai hieman hohtavana. Myös vaaleanpunaisten sävyjen käyttöönotto on hyvä idea. Jauhemainen poskipuna (poskille tai silmäluomeen) saa ihon näyttämään raikkaalta ja säteilevältä, kun taas mehevän vaaleanpunainen, jossa on ripaus amaranttipunaista, avaa silmiä optisesti ja tuo luonnetta koko meikkiin.

ruskeasilmäisten blondien värit

Meikki vaaleille, joilla on ruskeat silmät – millainen meikki arkeen?

Ruskeasilmäisen blondin arkimeikin tulisi olla kompromissi hänen hillityn hiusvärinsä ja näyttävän ilmeen välillä. Töissä minimalistinen ranskalainen meikkilook, joka ei peittele ihonväriä, näyttää ammattimaisimmalta ja siistimmältä. Sen perusasioita ovat:

  • bB-voide tai meikkivoide, jossa on satiinipinta;
  • huoleton poskipuna: ranskalaiset naiset käyttävät huulipunaa, joka häivytetään poskipäihin sormilla;
  • ripsiä pidennetään ja kulmakarvoja harjataan ja korostetaan pomadella tai varjostimella;
  • silmäluomiin sekoitetaan sävyjä – suklaata ulkosyrjällä ja beigeä lähempänä silmän sisänurkkaa.
luomivärit blondien ruskeat silmät

Arkimeikissä ruskeasilmäisillä blondeilla on lisäksi varaa voimakkaampaan korostukseen luomiviivalla yläluomessa. Tämä antaa ruskealle iirikselle ilmeikkäämmän ilmeen, mutta meikki on silti klassinen ja yhtenäinen. Punainen huulipuna tuo ilmeeseen luonnetta.

Vaalea, jolla on ruskeat silmät – iltalookit

Illanviettoon ruskeasilmäisille blondeille sopivat parhaiten kontrastivärisetsävyt. Voimakas tummansininen ja vihreä (rehevästä pullonvihreään, haalistuneeseen) sekä mattaisena että hieman hohtavampana versiona kiinnittävät huomion tummaan silmänväriin ja sen kehykseen. Hohdokkaan vaikutelman aikaansaamiseksi on suositeltavaa peittää yläluomi hohtavalla pigmentillä, joka on sävyltään yhteensopiva luomiväri (älä unohda luomiväripohjaa!) Ilman sitä pigmentti ei kestä ja putoaa nopeasti poskille). Ruskeasilmäisten blondien silmämeikin viimeistelemiseksi voidaan lisätä ripsiripset ja piirtää vedenkestävällä eyelinerilla kissan silmänympärys. Kulmakarvojen tulisi olla ilmeikkäät ja tummemmat kuin hiukset.

iltameikki vaaleille, joilla on ruskeat silmät

Ruskeasilmäisten blondien morsiusmeikkitrendit

Morsiusmeikissä on jo useiden vuosien ajan ollut havaittavissa trendi – “mitä vähemmän, sen parempi”. Tämä sääntö pätee myös vaaleisiin, joilla on ruskeat silmät . Tämäntyyppisten kaunottarien morsiusmeikit ovat hienovaraisia ja herkkiä, hieman aistillisia mutta samalla hyvin viattomia, ja ne perustuvat beigen ja ruskean sävyihin. Rohkeammat morsiamet valitsevat persikkaisia korostuksia silmäluomiin. Nykyään ruskeasilmäisten blondien morsiusmeikissä keskitytään kuitenkin ehdottomasti luonnollisuuteen. Ensisijaisesti korostetaan silmien erottuvaa kehystä – tummia ja paksuja kulmakarvoja ja ripsiä.

morsiamen meikki vaaleille, joilla on ruskeat silmät
Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Kauneus