Meikki vaaleille, joilla on vihreät silmät

Meikki vaaleille, joilla on vihreät silmät

Vaikka on tosiasia, että jokainen kauneustyyppi on kaunis ihonväristä tai silmien väristä riippumatta, ja sillä on hyvät puolensa, ei ole epäilystäkään siitä, että meikillä voidaan lisätä kauneutta pienellä määrällä kosmetiikkaa. Vaikka se ei ole kenenkään naisen vastuulla, useimmat naiset yksinkertaisesti haluavat korostaa kasvojensa yksittäisiä osia värillisillä luomiväreillä tai eri sävyisillä huulipunilla.

Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että meikillä on omat vakiintuneet mallinsa ja sääntönsä, jotka koskevat yksittäisiä kauneustyyppejä – niiden ansiosta on helppo välttää karrikoidun meikin riski ja ehdottomasti helpompi valita oikea kosmetiikka.

Meikki vaaleille, joilla on vihreät silmät – mitä on tärkeää muistaa?

Kun katsoo satunnaisia ihmisiä kadulla, on helppo huomata, kuinka paljon vaihtelua ihmisen ulkoisessa olemuksessa on. Jokainen kauneustyyppi on täysin erilainen, ja näihin eroihin vaikuttaa pitkälti ihonväri tai iiriksen väri.

Mikä meikki sopii vaaleille vihreisiin silmiin?

On selvää, että tummahiuksinen nainen, jolla on ruskeat silmät, käyttää aivan erilaista kosmetiikkaa kuin vaaleasilmäinen vaalea vaalea vaalea nainen. Oikeiden tuotteiden valitseminen voi tuntua haastavalta, mutta noudattamalla muutamia yksinkertaisia sääntöjä vihreäsilmäisen blondin meikki näyttää todella hyvältä.

Meikki vihreäsilmäisille blondeille – mitä meikkituotteita kannattaa valita?

Jotta meikki näyttäisi hyvältä ja vain korostaisi naisen kauneutta sen sijaan, että muuttaisi hänen kasvonsa täysin huonommaksi versioksi itsestään, kannattaa tutustua tarkemmin markkinoilla oleviin kosmetiikkatuotteisiin ja sovittaa niiden sävyt omaan kauneustyyppiisi sopiviksi. Huolellisesti valituilla tuotteilla on todella merkittävä rooli jokapäiväisessä meikissä, ja oikein käytettynä ne voivat tehdä ihmeitä. Mitä siis vihreäsilmäisten blondien kannattaa pitää mielessä?

  1. Useimmilla vaaleilla, joilla on vihreät iirikset, on tummempi ihonväri, joka muistuttaa auringon kiiltämää ihoa. Tämä ihonsävy ei todellakaan toimi vaaleimpienkin meikkipohjien kanssa, joita sinisilmäiset blondit usein käyttävät. Kannattaa myös muistaa, että “vähemmän on enemmän” -sääntö pätee ehdottomasti myös tässä tapauksessa. Liian voimakas ja ilmeikäs meikki voi näyttää mauttomalta ja muuttaa luonnollisen kuvan keinotekoiseksi.
  2. Vihreäsilmäisille blondeille sopii pehmeästi muotoiltu ilme. Ruskettavat puuterit sopivat täydellisesti tämäntyyppiseen meikkiin, ja paras vaihtoehto on sellainen, jossa on hohtavia hiukkasia. Hohtavat pilkut luovat vaalealle iholle hehkuvan, auringon suuteleman vaikutelman.
  3. Parhaat sävyt vaaleille, joilla on vihreät silmät, ovat lähinnä beige ja ruskea – nämä värit näyttävät hyvin luonnollisilta silmissä ja sopivat hyvin yhteen iiriksen vihreän värin kanssa. Iltameikkiin sopivat hyvin myös violetin tai kullan sävyt.
Vaiheittainen meikki vaaleille, joilla on vihreät silmät

Arkimeikki ja väripaletti

Mitkä vihreäsilmäisille blondeille sopivat värit sopivat arkimeikkiin? Vihreäsilmäisten blondien kannattaa valita arkimeikkiin nude-värit, jotka paitsi sulautuvat täydellisesti iiriksen väriin myös luovat hyvin luonnollisen ilmeen. Kulmakarvojen korostamiseen sopii parhaiten mattainen harmaa sävy tai hyvin viileä ruskea sävy. Saatat myös houkutella hankkimaan erityisiä sävyjä vaaleille tarkoitettuja kulmakarvapomadeja.

Voimakkaat ruskeat pomadit tai henna kannattaa jättää tummahiuksisille naisille – vaaleille nämä tuotteet voivat saada aikaan liioitellun kulmavaikutelman. Meikin arkiversioon kuuluvat myös huulipunan vaaleat sävyt – kaikenlaiset nude-värit tai hennot pinkit, jotka eivät kuulu karkkiväreihin.

Mitä varjovärejä vaaleille, joilla on vihreät silmät?

Vihreäsilmäisten blondien iltameikki

Mitä tulee meikin iltaversioon, vihreäsilmäiset blondit saavat olla hieman villimpiä. Millainen meikki vihreäsilmäisille blondeille sopisi parhaiten perhejuhliin, ystävän häihin tai juhliin ystävien kanssa? Sisällytä neon- tai foliokimaltavilla luomiväreillä valloitat näyttävän ilmeen.

Kulta sopii täydellisesti vihreille iiriksille, joten valitse mustan sijaan kultainen luomiväri. Ripsiä voi korostaa ripsivärillä tai luonnollisilla ripsienpidennyksillä. Huulipunan osalta ei tarvitse pelätä rohkeita sävyjä, mutta muista valita meikistäsi yksi osa, joka hallitsee muita – vahva, näyttävä ilme tai korostetut huulet.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Kauneus