Mitkä kehykset sopivat bruneteille?

Mitkä kehykset sopivat bruneteille?

Markkinoilla on nykyään niin paljon erilaisia kehyksiä, että valinnan tekeminen tuntuu lähes mahdottomalta, joten on suositeltavaa tehdä valinta ennen optikolla käyntiä. Voit valita kehyksen muodon ottamalla huomioon kasvojen muodon, ja kehyksen väriä valitessasi voit ottaa huomioon hiusten värin ja ihonvärin.

Kehyksiä valittaessa ei ole tärkeää vain muoto ja koko. Myös värin valinta on tärkeää. Tytöt, joilla on ruskea hiusväri, ovat todellisia onnenpekkaita – heidän on helpompi valita oikeat kehykset. Seuraavassa on muutamia yksinkertaisia vinkkejä, joiden avulla voit valita silmälasit tuleviksi vuosiksi.

Minkä väriset kehykset bruneteille?

Brunetit ylpeilevät muita todennäköisemmin kontrastisella ilmeellä, mutta tämä vaatii erityistä huomiota asusteita valittaessa. Tummahiuksiset tytöt ovat myös viehättävämpiä tummien kehysten kanssa. Toisin kuin useimmilla, sinulla on myös varaa järkyttää muita huomiota herättävillä malleilla, kuten sellaisilla, joissa on paksut mustat kehykset ja kiiltävä pinta.

mitkä kehykset bruneteille

Muista kuitenkin, että hiusvärisi lisäksi myös ihonvärisi on otettava huomioon. Mitä vaaleampi ihonvärisi on, sitä vaaleampi kehysten värin tulisi olla, sillä tällöin kontrasti ulkonäössä on suurempi. Kannattaa kiinnittää erityistä huomiota siihen, mitkä värit sopivat bruneteille.

Punainen kehysväri bruneteille

Tämä on rohkea kehysväri, joka herättää epäilemättä huomiota. Punainen viestii elinvoimaisuudesta, dynaamisuudesta, ilosta ja intohimosta. Kehys on hyvin huomiota herättävä väri, joten punaiset silmälasit sopivat erityisesti niille, jotka haluavat erottua ja haluavat pukeutua muodikkaasti. Jotta värikontrasti olisi silmälasien käyttäjille voimakas, huomiota on kiinnitettävä myös kehyksen paksuuteen.

silmälasit bruneteille

Punaisen värissäkään ohuella kehyksellä varustetut lasit eivät erotu yhtä hyvin kuin vahvalla kehyksellä varustetut. Tällöin kehys voi olla jo hieman vahvempi, jotta se antaa voimakkaan kontrastin ruskeille hiuksille. Jos nämä ominaisuudet yhdistävät lasit ovat tärkeitä, kannattaa kokeilla punaisia laseja.

Siniset silmälasit bruneteille

Siniset lasit herättävät tunteen rentoutumisesta, levosta ja harmoniasta. Monet ihmiset yhdistävät tämän värin ystävällisyyteen ja sisäiseen rauhaan. Sinisillä laseilla huokuu muun muassa rauhallisuus ja pätevyys. Ne näyttävät paljon pehmeämmiltä ja hillitymmiltä kuin mustat, ja silti ne ovat edelleen muodikkaat.

Beiget kehykset bruneteille

Kontrastisen ilmeen haltijat valitsevat usein neutraalin tai jopa haalistuneen kehyksen – se menettää vaikutuksensa ja näyttää kasvoilla vieraalta. Beiget lasit eivät törmää ruskeisiin hiuksiin, vaan toimivat kontrastina. Valkoisia kehyksiä sen sijaan kannattaa välttää, sillä ne eivät välttämättä sovi bruneteille hyvin.

minkä väriset kehykset bruneteille

Täydelliset silmälasit brunetille

Silmälaseista voi tulla ihanan muodikas asuste tai ne voivat näyttää melko räikeiltä ja sopimattomilta, jos kehys on väärän värinen. Kokonaisvaikutelma on tietysti aina yksilöllinen. Siitä huolimatta on olemassa hyviä viitteitä siitä, mitkä silmälasit sopivat bruneteille.

Silmälasien kanssa ilmeestä tulee erityisen harmoninen, kun kehyksen sävy on samaa väriperhettä kuin hiusten väri. Rohkeammat naiset voivat valita silmälaseihinsa myös toisiaan täydentäviä värejä ja luoda näin jännittäviä kontrasteja. Edellä suositellut kehysten värit korostavat täydellisesti brunettien hiusväriä ja hurmaavat vaativimmankin maun.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Kauneus