Mikä huulipunan väri vaaleille?

Mikä huulipunan väri vaaleille?

On todella monia tekijöitä, jotka vaikuttavat täydelliseen ja kauneutta lisäävään meikkiin. Jokaisella naisella, joka päättää käyttää meikkitemppuja päivittäin, on suosikkikosmetiikkansa. Kaikki sävyt ja meikkityypit eivät kuitenkaan sovi tummasilmäisille bruneteille tai vaaleille vaaleille, joilla on vaaleat iirikset. Siksi erityistä huomiota on kiinnitettävä niihin kosmetiikkatuotteisiin, jotka ovat useimmiten tärkeässä asemassa meikkauksessa. Mikä on paras huulipunan väri vaaleille ja miten valitsen oikean värin ihotyypilleni?

Huulipuna vaaleille välttämättömänä meikkituotteena?

Kosmetiikkamarkkinat ovat tällä hetkellä niin kehittyneet, että erilaisten huulituotteiden valikoima on todella laaja. Tämän seurauksena jokainen nainen voi valita matta- tai nestemäisten huulipunien, kiiltojen, huultenrajauskynien tai jopa läpikuultavien huulipunien välillä. Ensin mainituilla on ehdottomasti suurin vaikutus meikin lopputulokseen – olipa väri mikä tahansa, niiden voimakkuus korostaa koko ilmettä ja viimeistelee meikin. Se on myös loistava tapa lisätä luonnetta teoreettisesti tylsään meikkilookiin. Kun on niin paljon valttikortteja, on varmasti järkevää tietää, mikä huulipunan väri sopii vaaleille.

Mikä huulipunan väri vaaleille?

Mikä huulipunan väri sopii vaaleille?

Tätä kysymystä kysytään hyvin usein, ja se herättää aina paljon epäilyksiä aloittelijoiden keskuudessa. Todellisuudessa on olemassa muutama yksinkertainen sääntö, joita jopa meikkiasiantuntijat noudattavat. Vaikka asia vaikuttaa monimutkaiselta, on ensinnäkin muistettava, että vaaleille ei ole olemassa yhtä ainoaa, universaalia kauneustyyppiä. Vaaleaa väriä on monia eri sävyjä, ja myös ihonvärissä ja iiriksen värissä on huomattavia eroja.

Vaaleat huulipunat – mitä minun pitäisi etsiä?

Pohjoismainen kauneustyyppi, tummempi ihonväri ja tummat silmät vai kenties kultaiset hiukset ja vihreät iirikset? Vaikka huulipunan sävy tai huulipunan väri vaaleille on ensisijainen näkökohta sitä valittaessa, se ei ole ainoa tekijä, johon kannattaa kiinnittää huomiota.

Mikä huulipunan väri sopii vaaleille?

On aina suositeltavaa tehdä lyhyt selvitys markkinoilla olevien tuotteiden joukosta ennen ostamista. Nykyään monet yritykset tarjoavat huulipunia täydessä värivalikoimassa, mutta laadullisesti ne eroavat usein toisistaan. Ihanteellinen huulipuna on sellainen, jota on helppo työstää ja jota voi levittää ilman visuaalisia kompastuskiviä. Tämä on erityisen tärkeää tummien ja voimakkaiden huulipunasävyjen kohdalla. Miksi? Vastaus on hyvin yksinkertainen – tällaiset värit ovat hyvin silmäänpistäviä ja herättävät huomiota, joten pienikin möykky tai hieman kulunut huulipuna ei näytä esteettisesti miellyttävältä ja voi pilata koko meikin.

Monien mielestä huulipunan välttämätön kumppani on huultenrajauskynä – ja tämä on varsin arvokas huomio, sillä juuri tämä tuote auttaa huulipunaa kestämään pidempään ja tekee sen levittämisestä helpompaa. Kannattaa siis panostaa huulipunan oston yhteydessä väriltään yhteensopivaan huultenrajauskynään. Kaikki nämä neuvot eivät kuitenkaan auta, jos yksi ehto ei täyty: hyvin hoidetut ja terveet huulet. Huulien hoito vaikuttaa merkittävästi lopputulokseen, ja hienot juonteet tai halkeilevat huulet tulevat vielä selvemmin esiin, kun huulipunaa levitetään.

Minkä huulipunan värin vaaleille valita?

Se, mitkä huulipunat vaaleille ovat parhaita, riippuu kauneustyypistäsi ja meikkityypistäsi. Arkimeikkiin nämä sävyt ovat hillitympiä ja luonnollisempia – useimmat naiset valitsevat intensiivisiä huulipunan värejä erilaisiin juhliin tai isompiin retkiin.

Mikä huuliväri vaaleille?

Huulipunan väri vaaleille vaaleille, joilla on lämmin ihotyyppi

Blondi, jolla on lämmin ihotyyppi eli kultaiset hiukset ja helposti ruskettuva iho, näyttää upealta persikanvärisellä värillä. Tämä luonnollinen mutta näyttävä huuliväri vaaleille täydentää hyvin arkimeikkiä.

Huuliväri vaaleille, joilla on kylmä ihotyyppi

Tummat ja voimakkaat violetit sävyt sopivat erinomaisesti kylmälle kauneustyypille eli sinisille silmille, kalpealle ja vaalealle iholle sekä viileälle hiusten sävylle. Viininpunainen tai kirsikanvärinen väri yhdistettynä tällaiseen vaaleaan kaunottareen on erittäin näyttävä yhdistelmä. Luonnollisempiin väreihin sopivat kuitenkin hyvin viileät, ruskeaan taipuvat nude-sävyt.

Punainen huulipuna vaaleille

Vuosikausia korvaamaton väri, joka sopii täydellisesti kaikille vaaleille kauneustyypeille, on punainen. Mahdollisuuksia on monenlaisia, sillä useimmat punaisen sävyt sopivat todella hyvin tähän kauneustyyppiin. Tämä huulipunan väri blondeille toimii aina ja tekee näyttävän vaikutuksen.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Kauneus