Miten pukeutua jouluksi?

Miten pukeutua jouluksi?

Joulu on erityistä aikaa vuodesta. Silloin voi tavata kauan kadoksissa olleita perheenjäseniä. Jotta voit juhlia tätä aikaa entistäkin miellyttävämmin, on yksi asia, jota sinun ei pidä unohtaa. Muutama päivä ennen jouluaattoa sinun on päätettävä, mikä on paras juhla-asu. Seuraava teksti auttaa sinua päättämään. Siinä esitellään yleiset säännöt juhlapukeutumiseen sekä esimerkkityylejä.

Miten pukeutua jouluksi kotona?

Mitä kannattaa pukea joulupäivänä? Tänä päivänä vaatekaappiin kannattaa ehdottomasti laittaa arkivaatteita. Vieraiden vastaanottaminen farkuissa tai verkkareissa on epäkunnioituksen osoittamista. On ehdottomasti parempi valita tyylikäs ja vaatimaton asu. Sen pitäisi olla juhlava asu, joka muistuttaa iltapukua. Voit ottaa inspiraatiota glamour-tyylistä. Valitse mekko, puku tai pusero yhdistettynä housuihin tai hameeseen. Sikarihousujen kanssa yhdistetyt bleiserit ovat ihanteellisia.

mitä pukeutua jouluksi

Joulu on hyvin erityistä ja juhlallista aikaa, ja näin tärkeää tapahtumaa on vietettävä tietyllä tarkkuudella. Tästä syystä jouluasu ei saa olla liioiteltu. Avoimet olkapäät ja dekoltee sekä leopardiprintti eivät ole paras idea.

Joulun värit

Talvikaudella on hyvä aika pukeutua tummempiin väreihin. Jouluun liittyy useita värejä. Näitä ovat ennen kaikkea mm:

  • punainen ja ruskeankeltainen
  • musta
  • laivastonsininen
  • beige ja ruskea
  • pullonvihreä
  • kulta
  • hopea

Eihaittaa, jos jouluasusi on näissä sävyissä. Voit myös villiintyä hieman erivärisillä asuilla. Kannattaa kuitenkin muistaa, että ne on syytä pitää lämpimässä, hillityssä väripaletissa. Tällaisia värejä ovat muun muassa ecru ja puuteriroosa.

Mitä pukeutua jouluksi? Tässä muutamia ajattomia paloja

Mitä pukeutua jouluksi tekemättä faux pas’ta? Tämän kysymyksen monet naiset kysyvät itseltään joka vuosi. Keskeinen elementti on mekko. Minkä mallin valita? Punainen joulumekko on täydellinen ratkaisu. Hieman levenevä mekko peittää kaikki vartalon puutteet. Tällaisessa luomuksessa voit huoletta esitellä lempiruokasi. Kynäleikkaus korostaa kaikkia voimavarojasi.

mitä mekko jouluksi

Tyylikkään juhlamekon ei tarvitse olla tylsä ja ilmeinen. Takkimekko ei todellakaan ole sitä. Edessä olevat kultaiset tai hopeiset napit korostavat tyylin tyylikästä luonnetta. Housujen ystäville suositellaan valkoista tai mustaa pukua. Tämä on minimalismia parhaimmillaan. Karismaattiset naiset voivat valita myös yksiosaisen puvun. Kannattaa valita pitkähihaisia malleja, sillä ne tuovat tyylikkyyttä.

Miten pukeutua muodikkaasti jouluksi?

Pukeutumisessa jouluksi voi myös pitää kiinni nykyisistä muotitrendeistä. Tässä on esimerkki jouluasusta. Sen ensimmäinen elementti on tweed-hame. Se on valmistettu villalangasta ja siinä on jäykkä rakenne. Tämä tekee siitä hyvin talvikauteen liittyvän. Tämän tyylinen jouluhame on yhdistettävä hyvin tyylikkääseen puseroon. Paita, jonka kauluksessa on helmiä, on ihanteellinen. Yhdistä tähän hillityt korut ja kengät. Kultakorolliset sandaalit näyttävät upeilta.

mitä pukeutua jouluksi

Toinen tyyli on pusero, jossa on trendikkäät, paisutetut hihat, ja klassiset, räätälöidyt savukehousut. Koristele pitkällä kaulakorulla. Puseron sijaan on myös mahdollista käyttää paitaa, jossa on solmio kaulassa.

Mitä asusteita minun pitäisi valita jouluiseen asuuni?

Jouluasusi tulisi olla hyvin harkittu. Siksi sinun kannattaa valita oikeat asusteet mekkosi tai takkisi kanssa. Joulupäivänä kannattaa ehdottomasti valita pienempi käsilaukku. Musta, elegantti kytkinlaukku näyttää hyvältä vaalean mekon kanssa. Kultaiset korvakorut ja rannekoru sopivat täydellisesti takin kanssa. Korumerkit julkaisevat mallistoja, joissa on jouluaiheita. Nyt on täydellinen aika käyttää esimerkiksi ketjua, jossa on koristeellinen lumihiutale.

miten pukeutua jouluksi kotona

Asusteissa on tärkeää muistaa myös oikeat kengät. Useimmiten tyylikkäät korkokengät ovat ihanteelliset. On tärkeää, että kengät eivät ole liian korkeat ja että niiden väri sopii yleiseen tyyliin. Tänä päivänä kengät, joissa on jotain kiiltävää, voivat olla sallittuja, esimerkiksi koristeellisia zirkoneita.

Meikki jouluiseen lookkiin

Näin tärkeänä päivänä kannattaa asun lisäksi huolehtia myös kauniista meikistä, joka viimeistelee jouluisen stailauksen. Hieman tummemman värisen mekon kanssa toimivat hyvin verenpunaiset huulet. Jos haluat huulten olevan hieman hillitymmät, voit korostaa silmiä voimakkaammalla rajauksella tai kimaltelevilla varjoilla. Elegantti mekko yhdistettynä kultaisiin asusteisiin ja glitter-varjostimiin antaa wow-vaikutelman.

mikä joulu asu

Perheaika on tärkeintä

Kannattaa muistaa, että joulun asu ei ole yhdentekevä. Se on erittäin tärkeä useasta syystä. Se saa sinut tuntemaan itsesi erityiseksi. Valitsemasi asu edustaa suhtautumistasi muihin ihmisiin juhlapöydässä. Kannattaa kunnioittaa heitä ja välttää liian rentoja tai paljastavia asuja. Lisäksi on tärkeää pitää mielessä, että asu jouluna ei ole tärkein asia. Suhteiden muihin ihmisiin pitäisi aina olla etusijalla.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti