Miten piilottaa harmaat hiukset? Todistetut menetelmät

Miten piilottaa harmaat hiukset? Todistetut menetelmät

Miksi hiukset harmaantuvat? Ensimmäiset harmaat hiukset voivat ilmestyä jo 20-vuotiaana. Tämä ei kuitenkaan ole merkki ikääntymisestä – hiukset voivat menettää väriään, koska hiusten väriaineena toimivan melaniinin tuotanto vähenee. Geneettinen perimä, ei ikä, on vastuussa näistä prosesseista. Harmaat hiukset eivät sinänsä aiheuta kauheita seurauksia, eivätkä ne ole merkki terveysongelmista. Miten siis piilotat harmaat hiukset kotona ja värjäämättä niitä? Lisää tästä ja muusta seuraavassa artikkelissa.

Mitä harmaille hiuksille? – trendikäs updos

Kun mietitään, miten piilottaa harmaat hiukset värjäämättä niitä, on pysähdyttävä muotoilemaan updoja. Joissakin tapauksissa tällaisia hiuksia löytyy hyvin tietyiltä alueilta, joten loput pään hiuksista ovat vapaita niin sanotuista “hopealangoista”. Jos henkilöllä on harmaita säikeitä toisella puolella hiuksiaan, hän voi turvautua kampaukseen vastakkaisella puolella, mikä auttaa estämään harmaiden hiusten huomaamisen. Kampauksia, jotka pystyvät nuorentamaan hiuksia paremmin kuin useampi värjäys, ovat mm. seuraavat:

  • Nuorekas, käänteinen polkkatukka;
  • Lyhyt suora leikkaus;
  • Bob, jossa on hapsut;
  • Pixie;
  • Pitkät aaltoilevat hiukset.
mitä harmaita hiuksia varten

Miten värjätä harmaat hiukset luonnollisesti?

Miten tummentaa harmaat hiukset värjäämättä niitä? On olemassa monia kotikonsteja, jotka voivat auttaa tummuttamaan harmaita hiuksia, kuten kahvista erittyvä väriaine. Tämä toimii yleensä ruskehtavilla hiuksilla. Harmaiden hiusten peittäminen ilman värjäystä luonnollisella väriaineella antaa niille erottuvan tummanruskean värin.

Vaaleiden harmaat hiukset sen sijaan voi helposti peittää kamomillalla. Kun tästä kasvista valmistetaan infuusio ja sitä levitetään hiuksiin harmaiden alueiden kylvyn jälkeen, ne muuttuvat keltaisiksi. Lopuksi, miten peität harmaat hiukset mustan värin keskellä? Ratkaisu on tehdä rosmariinista ja mustasta teestä infuusio, jolla hiukset voidaan värjätä tumman sävyisiksi.

Miten piilottaa harmaat hiukset ilman värjäystä?

Pikavärjäys erityisillä harmaita hiuksia peittävillä suihkeilla pesun jälkeen poistaa tehokkaasti hopeiset säikeet. Miten peittää harmaat hiukset tällä menetelmällä? Suihkuta vain harmaiden hiusten pintaan pesun jälkeen, vaikutus kestää seuraavaan pesuun asti.

miten tummentaa harmaita hiuksia värjäämättä sitä

Ratkaisu on erittäin huomaamaton, ja sen avulla harmaat hiukset voidaan piilottaa nopeasti. Siirtymät hiusten välillä ovat tasaisia, ilman läiskiä tai raitoja. Harmaat hiukset eivät näy ennen ensimmäistä pesua peitevoiteen levittämisen jälkeen.

Miten tummentaa harmaat hiukset luonnollisesti?

Miten tummentaa harmaita hiuksia ilman värjäystä tehokkailla hiustenparannustuotteilla? Mattapuuteri koostuu mineraalisista, luonnollisista pigmenteistä, jotka heijastavat valoa. Se on vahatonta eikä siksi tee hiuksista rasvaisia. Jauheita on saatavilla useissa eri sävyissä, joten se on tehokas tapa käsitellä harmaita hiuksia ilman värjäystä. Se soveltuu vaaleiden ja harmaiden tyvitukien ja säikeiden tummentamiseen. Levitä tuote yksinkertaisesti kuiviin hiuksiin harjalla, ja vaikutus kestää seuraavaan pesuun asti.

miten tummentaa harmaita hiuksia luonnollisesti

Millä peittää harmaat hiukset? – Korostukset ja puolikestävät väriaineet

Jos harmaiden hiusten luonnollinen värjäys ei onnistu, korostukset ja puolikestävät väriaineet ovat mielenkiintoinen vaihtoehto tavalliselle värjäykselle. Tummennusväri ei sisällä ammoniakkia eikä se tunkeudu syvälle hiuksiin, vaan jää hiusten hilseilevälle pinnalle.

Sävy kestää peitetyissä säikeissä useita viikkoja, ja se huuhdellaan vähitellen pois. Puolikestävä värjäys on jotain harmaille hiuksille parhaiten sopivaa niille, jotka ovat hiljattain alkaneet harmaantua. Näin varmistetaan, että sen jakautuminen yksittäisiin säikeisiin ei vahingoita hiuksia, jolloin lopputulos on tehokas ja esteettisesti miellyttävä.

Miten piilottaa harmaat hiukset? – Mesoterapia ja ulkoiset valmisteet

Mesoterapiaa käytetään tapauksissa, joissa aineenvaihduntahäiriöt ovat syynä harmaiden hiusten ilmestymiseen. Päänahkaan ruiskutetaan B-vitamiineja, melaniinin esiasteita ja nikotiinihappoa. Mesoterapian vaikutus saavutetaan parantamalla ravitsemusta ja verenkiertoa. Yhtä tehokkaita luonnollisia tapoja mitä peittää harmaat hiukset ovat ulkoiset valmisteet ja voiteet. Ne sisältävät sinkkiä, rikkiä, kuparia ja rautaa. Kun niitä hierotaan päänahkaan, ne parantavat melaniinipigmentin tuotantoa, jolloin luonnollinen väri palautuu.

miten peittää harmaat hiukset

Miten peittää harmaat hiukset?

Koska harmaiden hiusten peittämiseen on monia keinoja, on parasta valita sellainen, josta on eniten hyötyä ja joka ei vahingoita hiuksia. Monet edellä esitetyistä menetelmistä ovat helppoja tehdä. Luonnollisten hiusten uudelleen harmaannuttaminen onnistuu ilman apua. Vaihtoehtona edellä mainituille on hyväksyä harmaat hiukset omaleimaisena osana persoonallisuuttasi. Harmaat hiukset aateloituvat, ja niistä tulee erottuva osa imagoasi.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Kauneus