17 astetta – miten pukeutua? Tyylit muuttuvaan säähän

17 astetta – miten pukeutua? Tyylit muuttuvaan säähän

Kun lämpömittarit näyttävät 17 astetta, monet meistä miettivät, miten pukeutua. Onko 17 astetta lämmintä? Puolassa tällaista lämpötilaa voi joskus olla vaikea määritellä. Se on hetki, jolloin aurinko on innokas näyttämään itseään, mutta joskus tuuli voi tuoda mukanaan kylmyyttä. Vaikka lämpömittarit osoittavat kohtalaista lämpöä, tunteemme voivat vaihdella kosteuden ja tuulen voimakkuuden mukaan.

Onko 17 astetta lämmintä?

17 astetta on täydellinen yhdistelmä raikasta ja lämmintä. Monille se on toivottava lämpötila, joka antaa meille vapauden valita vaatekaappimme ilman pelkoa ylikuumenemisesta tai jäätymisestä. Tässä lämpötilassa voimme tuntea olomme mukavaksi niin kevyessä takissa kuin villapaidassakin. Vaikka 17 astetta on monille meistä lämmin, on syytä muistaa, että tällaiset lämpötilat voivat olla petollisia. Aamuisin ja iltaisin on viileämpää, joten tärkeintä on olla joustava ja sopeutua ulko-olosuhteisiin.

onko 17 astetta lämmintä

Miten pukeutua 17 asteen lämpötilaan?

Pukeutumisesta päättäminen voi vaihdella sen mukaan, mitä suunnitelmia sinulla on päiväksi. Ehkä sinulla on suunnitelmissa lähteä kävelylle, tavata ystäviä ulkona tai mennä ravintolaan? Kukin näistä tilaisuuksista voi vaatia erilaista asua. On kuitenkin aina hyvä ajatus valita mukavuus.

Tärkeimmät vaatekappaleet

Kevyt collegepaita, pitkähihainen paita tai t-paita yhdistettynä farkkuihin on hyvä tyyli-idea, kun pakkasta on 17 astetta. Voit valita myös väljän paidan ja housut kirkkaissa väreissä, jotta aurinko heijastuu. Jos sadetta ennustetaan, on hyvä ottaa mukaan sateenvarjo. Aktiviteetista riippuen voimme säätää materiaalien paksuutta, esimerkiksi lenkille lähdettäessä kannattaa valita kevyitä materiaaleja.

Lisävarusteet

Vaikka hattu ei enää olekaan välttämätön, aurinkolaseja kannattaa pitää mukana. Kevyt huivi tai kaulaliina on hyödyllinen viileämpiä iltoja tai tuulisia päiviä varten. Rannekorut, kaulakorut tai korvakorut tuovat tyyliä mihin tahansa asuun. Jos odotat sadetta, sateenvarjo on erottamaton kumppanisi. Muista myös laukku tai reppu, jossa voit säilyttää välttämättömät tavarasi.

mitä pukeutua kun on 17 astetta lämmintä

Mitkä kengät valita 17 asteen pakkaselle?

17 asteen lämpötiloissa jalkinevalinta on avainasemassa, jotta voit tuntea olosi mukavaksi koko päivän. Lenkkarit ovat loistava vaihtoehto – ne ovat mukavat, muodikkaan näköiset ja sopivat lähes kaikkiin asuihin. Klassikoiden ystäville puolikengät tai ballerinat ovat erinomainen valinta. Ne ovat tyylikkäät ja sopivat sekä farkkujen että mekon kanssa. Jos suunnittelet muodollisempaa retkeä, sirot matalakorkoiset saappaat voivat olla hitti.

joka kengät 17 astetta

Myös sandaalit, erityisesti sellaiset, joissa on litteä pohja, toimivat hyvin näissä lämpötiloissa, sillä ne tarjoavat jaloillesi riittävän ilmanvaihdon. Muista kuitenkin aina mukauttaa jalkineet tilaisuuden ja mielialan mukaan. Kun etsit mukavuutta mutta haluat näyttää samalla tyylikkäältä, kannattaa valita mallit, joissa nämä kaksi yhdistyvät.

Lämpimän ja kylmän sään tyyli

Mekot ja hameet

Midi-mekot, joissa on pidemmät hihat, ovat ihanteellisia. Voit myös valita laskostetut hameet paidan kanssa. Jos pidät hameista, valitse polvipituisia tai hieman pidempiä. Näin tunnet olosi mukavaksi riippumatta siitä, päättääkö aurinko paistaa enemmän vai ei. Lisää kevyet sandaalit tai espadrillot, niin tunnet olosi tyylikkääksi ja mukavaksi.

Housut ja legginsit

Farkut, chinot tai legginsit ovat loistava valinta. Niihin voi yhdistää sekä väljempiä että istuvampia toppeja. Muodin ystäville suosittelemme väljempiä housumalleja, jotka sopivat hyvin kävelyyn. Leggingsit taas sopivat aktiivisempiin päiviin, kun suunnittelet esimerkiksi pyöräilyä.

Topit

Villapaidat, väljemmin leikatut puserot tai kevyet takit ovat jokaisen naisen ehdoton valinta. Jos olet menossa muodolliseen kokoukseen, tyylikäs paita yhdistettynä takkiin on täydellinen. Päiväkäyttöön kannattaa valita kevyestä materiaalista valmistettuja t-paitoja tai puseroita. Jos illasta on tulossa viileämpi, ota mukaan ohuempi takki tai fiksu neuletakki.

Pukeutuminen töihin 17 asteessa

17 asteen pakkasessa kannattaa yhdistää mukavuus ja tyylikkyys, varsinkin kun on kyse työpukeutumisesta. Kevyet mutta tyylikkäät midipituiset mekot tai hameet yhdistettynä hienoon puseroon tai paitaan ovat ihanteellisia. Mukana kannattaa pitää myös ohut pusero tai takki siltä varalta, että toimiston ilmastointi on säädetty liian korkealle. Jalkineiden osalta puolikengät tai hennot matalakorkoiset sandaalit ovat hyvä valinta. Muista käyttää asusteita, kuten hienoja kaulakoruja tai korvakoruja, täydentämään ulkoasua ja antamaan sille luonnetta. Viileämpiä aamuja tai iltoja varten on myös hyvä pitää mukana kevyttä huivia.

miten pukeutua 17 astetta

Pukeutuminen 17 asteen lämpötiloihin – yhteenveto

17 astetta on lämpötila, joka antaa muodille paljon mahdollisuuksia. Oikea vaatevalinta antaa meille mahdollisuuden nauttia päivästä, olivatpa suunnitelmamme mitä tahansa. Muista, että tärkeintä on olla joustava ja sopeutua ulko-olosuhteisiin.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti