Meikki bruneteille, joilla on siniset silmät

Meikki bruneteille, joilla on siniset silmät

Naisten siniset silmät ovat usein vastakkaisen sukupuolen mielestä yksi seksikkäimmistä. Ei siis ihme, että monet meistä suhtautuvat tähän silmien väriin kuin todelliseen lottovoittoon. Jos meillä on lisäksi tummat hiukset, voimme pitää itseämme todella onnekkaina. Mitä sinisilmäisten brunettien pitäisi siis käyttää korostaakseen tätä upeaa ominaisuutta?

Sinisilmäisten brunettien värit

Useimmat meikkitaiteilijat ovat yhtä mieltä siitä, että brunettien ei tarvitse rajoittaa luomivärien valintaa, sillä ne sopivat yhteen aivan minkä tahansa kanssa. Valitettavasti sinisillä silmillä on omat vaatimuksensa.

Mitkä luomivärit bruneteille, joilla on siniset silmät? No, voimme tehdä heti alkuun selväksi, että siniset silmät sopivat yhteen violetin eri sävyjen kanssa. Osoittautuu, että kun meikkaat brunetteja, joilla on siniset silmät, voit luottavaisin mielin panostaa esimerkiksi seuraaviin väreihin:

  • laventeli
  • kanerva
  • violetti
Värit bruneteille, joilla on siniset silmät

Lisäksi sinisiä silmiä korostavat lämpimät ruskeat sävyt, jotka yhdistyvät täydellisesti beigen kanssa. Siniset silmät näyttävät myös kauniilta, kun niitä korostetaan grafiitin sävyillä tai laivastonsinisellä. Älä unohda mustaa lyijykynää, joka auttaa tuomaan silmien syvyyttä esiin. Sinisilmäisten brunettien morsiusmeikki voi olla klassisen savusilmämeikin muodossa.

Sinisilmäisten brunettien morsiusmeikki

Sinisilmäisten brunettien morsiusmeikki liittyy läheisesti siihen, millaisella kauneudella naisia on siunattu. Tiedetään, että tänä erityisenä päivänä jokainen meistä haluaa näyttää upealta. Jos siis tunnusmerkkimme on sinisten silmien lisäksi viileä ihonväri, on suositeltavaa välttää lämpimiä varjovärejä silmäluomilla.

Morsiusmeikki bruneteille, joilla on siniset silmät
M

Mitkä luomivärisävyt bruneteille, joilla on siniset silmät, jos ihonväri on viileä? On suositeltavaa valita hillitympiä värejä, kuten beigejä ja pastellinpunaisia sävyjä, aina vaalean violetteihin sävyihin asti. Vaimeat ruskeat ja harmaan sävyt ja jopa luumu ovat ihanteellisia. Lämpimän ihon omaaville naisille ruskean ja harmaan kaltaiset värit sopivat hyvin sinisten silmien kanssa:

  • ruskea
  • kulta
  • persikka
  • lihansävyt

Lisäksi he voivat valita punaisen sävyjä ja tyydyttyneitä merivärejä.

Sinisilmäisten brunettien päivämeikki

Sinisilmäisten brunettien päivämeikki ei ole kovin vaativa. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että sinisiä silmiä voidaan korostaa vaaleanruskeilla, beigen sävyillä ja harmaan eri sävyillä. Päivämeikin tulisi olla melko hillitty ja keskittyä korostamaan iiriksen sinisen värin etua.

Meikki päivällä bruneteille, joilla on siniset silmät

Hienovarainen savusilmämeikki päivällä kannattaa. Tällöin suosittelemme yhdistämään beigeä ja vaaleaa, jopa lihansävyistä ruskeaa, ja luomiväriä kannattaa tahrata yläluomelle. Sinisilmäisten brunettien luomiväri ei saisi olla liian kiiltävä päivämekkiin, ja hopeanhohtoisia hiukkasia ei kannata käyttää.

Meikki bruneteille, joilla on siniset silmät – iltaversio

Sinisilmäisten brunettien iltameikissä on keskityttävä korostamaan silmien syvyyttä. Käytä hieman rohkeampia väriyhdistelmiä ja valitse tummaa, täyteläistä violettia, luumua tai jopa viininpunaista luomiväriä. Älä unohda korostaa kevyesti silmän keskiosaa ja kulmaa kultaisella varjostimella, jossa on hohtavia pilkkuja.

Sinisilmäisten brunettien iltameikissä ei myöskään saa olla puutetta luomiväreistä, ei yläluomessa eikä vesirajassa. Melko paksut tekoripset ovat myös hyvä idea korostamaan iiriksemme väriä.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Kauneus