Miten saada verhot näyttämään kauniilta? Trendikkäitä ideoita

Miten saada verhot näyttämään kauniilta? Trendikkäitä ideoita

Hyvin valitut verhot voivat lämmittää mitä tahansa huonetta. Jos järjestämme ne oikein, niistä ei tule vain elementti, joka peittää asuntomme, vaan myös ikkunan koriste. Markkinoilla on saatavana monia verhojen lisävarusteita: kiinnikkeitä, kiinnikkeitä, klipsejä jne., jotka oikein käytettynä antavat huoneellemme luonnetta. On myös erittäin tärkeää valita oikeat verhot, markkinoilla on monia erilaisia malleja, joten jokainen voi valita jotain itselleen sopivaa.

Voiko kaikki verhot kiinnittää?

Kun etsii ideoita verhojavarten, törmää yleensä ehdotuksiin herkistä verhoista. Myös jäykemmistä tai paksummista materiaaleista valmistettuja verhoja voi kiinnittää. Tärkeää on, millainen verhoilu on ja mitä käytämme verhoihin. Herkät kankaat, kuten organtiini tai voile, ovat tietysti helpompia tyylitellä, mutta meidän ei pidä pelätä esimerkiksi veluurista tehtyjen verhojen tai verhojen nipistämistä.

Miten tyylitellä verhot keittiöön?

Kun haluat nipistää verhot keittiöön, harkitse helminauhan käyttöä. Kun otetaan huomioon huoneen tekniset tiedot, tämäntyyppisellä updolla on useita etuja:

  • helmiä on erittäin helppo pitää puhtaana,
  • helmisolki sopii herkille valkoisille verhoille
  • helmikoristeiset verhokorokkeet ovat hyvin näyttäviä.
miten korjata verhot keittiössä

Miten kiinnittää verhot olohuoneessa?

Kun haluat helmikorottaa olohuoneen verhot, voit itse asiassa käyttää monenlaisia ideoita ja tyylejä. Huoneen tyylistä riippuen verhot voidaan rypistää, neuloa, jakaa kahteen osaan, sitoa ja niin edelleen. Myös verhokiskot ovat koristeellinen elementti, joten on tärkeää, että ne sopivat yhteen verhojen ja yleisen suunnittelun kanssa.

Mitä käyttää verhoihin – tarvikkeet

Sinun ei tarvitse miettiä liikaa , millä kiinnität verhot, sillä markkinoilla on runsaasti erilaisia klipsejä, kiinnikkeitä ja verhoklipsejä. Lisäksi voi ostaa koukkuja, ripustimia, nauhoja ja teippejä. Kaikki riippuu mielikuvituksesta ja huoneen tyylistä. Verhoklipsit ovat olohuoneen tai keittiön koristeellinen elementti, joten kannattaa keskittyä siihen, että tyyli sopii muuhun huoneeseen.

mitä käyttää verhoihin

Miten kiinnitän verhot, jotka on tehty voilesta?

Periaatteessa sinun ei tarvitse miettiä paljonkaan, miten voile-verhot kiinnitetään. Voile on erittäin siro materiaali, joka on helppo järjestää ja näyttää hyvältä ikkunoissa. Kannattaa kuitenkin tutkia mielenkiintoisia ideoita päivityksiin.

Erittäin hyvä idea verhojen sovittamiseen voilesta on sitoa verhot kookokseksi kiinnittämättä niitä seinään, tällainen sovitus toimii hyvin lattianmyötäisille verhoille ja ikkunalaudalle asti ulottuville verhoille. Tällaisen verhojen up-do:n voi tehdä yhdellä verholla pieneen ikkunaan tai kolmella verholla kolmivaloiseen ikkunaan. Tämä näyttää erittäin hyvältä, kun keskimmäinen verho on lyhyempi kuin muut.

Toinen mielenkiintoinen idea voile-verhojen verhoiluun on kiinnittää ne seinään. Käytä tähän kaksi osaa verhosta, jotka roikkuvat ikkunan kummallakin puolella. Aseta ne päällekkäin lasin keskelle ja kiinnitä ne koukkujen avulla seinään.

miten tehdä verhot voilesta

Miten makaroniverhot voi järjestää muodikkaasti?

Makaronit ovat verhoja, jotka on tehty löysästi roikkuvista naruista, jotka on yhdistetty yläosastaan koristeellisella kankaalla. Miten makaroniverhot kiinnitetään muodikkaasti? Osta yksinkertaisesti koristeellisia kiinnikkeitä tai klipsejä ja jaa verho kahtia ja kiinnitä sivuille. Verhojen kiinnittäminen – makaronit ei aiheuta vaikeuksia. Voit myös ostaa värillisiä helmiä ja kutoa niistä yksittäisiä säikeitä tai yksinkertaisesti sitoa verhot suureksi löysäksi solmuksi. Varo vain, ettet sotke niitä, sillä niiden purkaminen itse voi olla aikaa vievää.

Sido verhot kangassiteellä

Jos haluat käyttää verhojen sitomiseen kankaista sukkanauhaa, varmista, että se sopii väriltään verhojen kanssa yhteen. Tämä ei tietenkään tarkoita, että sen pitäisi olla samanvärinen. Kannattaa valita kontrastinen yhdistelmä – musta ja valkoinen, musta ja punainen, punainen ja valkoinen, mutta värien on sovittava sisustukseen. Jos pelkäämme rohkeita ratkaisuja, kannattaa valita klassinen valkoinen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että verhoverhoiluun on paljon erilaisia ideoita sekä paljon erilaisia verhoverhoiluja. Kannattaa kuitenkin sovittaa verhoverhoilumme huoneen tyyliin. Ajattele ikkunaa osana huoneen suunnittelua.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Talo