Mitkä värit sopivat punaisille hiuksille?

Mitkä värit sopivat punaisille hiuksille?

Punaisen hiusvärin haltijoille liitetään usein stereotyyppisiä piirteitä, kuten tulinen luonne ja vahva luonne. Olipa tämä totta tai ei, punatukkaiset erottuvat varmasti joukosta. Tämän värin sävyjä voi olla monia. Punaiset hiukset voivat olla voimakkaan punaiset ja tuliset tai useiden värien, kuten oranssin ja ruskean, sekoitus. Oikea tyyli pystyy korostamaan luonnetta ja kauneutta. Mitkä värit sopivat hyvin punaisiin hiuksiin ja mitä tyylejä kannattaa välttää? Tässä muutamia neuvoja.

Mitkä vaatevärit sopivat punaisiin hiuksiin?

Kun kysytään , mitkä värit sopivat parhaiten punaisiin hiuksiin, vaihtoehtoja on useita. Yksi on valita kontrastivärit. Muun muassa vihreä sopii punatukkaisille erittäin hyvin. Sotilaalliset ja jopa mätivärit ovat ihanteellisia. Myös vihreän lämpimämmät sävyt sopivat hyvin punaisiin hiuksiin. Jos nainen miettii , minkä värinen mekko punaisiin hiuksiin sopii hänelle parhaiten, kannattaa valita tämä ratkaisu.

värejä punapäille

Harkittavia mekkoja ovat mm:

  • veluurimekot;
  • pistaasinväriset mekot;;
  • vihertävät topit;
  • ruudulliset hameet;
  • löysästi istuvat mekot.

Siniset värit punaisiin hiuksiin

Lisää kontrastisia tyylejä punapäille ovat sinisävyiset vaatteet. Erityisesti sinisen, laivastonsinisen tai merellisen sävyiset vaatteet kannattaa valita. Sinistä käyttävät tyylit sopivat täydellisesti arjen tyyliin. Jos sinulla on punaiset hiukset, valitse tummansininen poolokaulus, sininen pusero tai sininen mekko. Punatukkaiset kuin kukaan muu näyttävät upeilta myös farkkutyyleissä.

minkä värisiä vaatteita käyttää punaiset hiukset

Kampaukset punapäille

Kampausta valitessa on tärkeää ottaa huomioon myös yhteensopivat asusteet. Kultaiset korut, mustat vyöt ja neutraalin sävyiset asusteet sopivat hyvin yhteen. Punapäille sopivat pukuvärit tarjoavat monenlaisia maneereja. Aiemmin mainitun kontrastin lisäksi voidaan valita yhteensovittavia sävyjä.

Sopiiko punainen mekko punaisiin hiuksiin?

Toinen ratkaisu tyyliä valittaessa on harmonisoida hiusten värin kanssa. Punaiset vaatteet korostavat täydellisesti luonnetta ja temperamenttia. Tämä ratkaisu sopii täydellisesti iltapukuihin. Valitsemalla rohkeasti punaisiin hiuksiin sopivan mekon ja valitsemalla punaisen värin korostat vyötäröäsi ja kauneuttasi. Hyvä muotoilu lisää myös tyylikkyyttä ja eleganssia. Kauneustyypistäsi riippuen valitse vadelmainen, viininpunainen tai klassinen punainen sävy. Punaisten asusteiden, kuten huivin, hatun tai korvakorujen lisääminen on myös mielenkiintoinen vaihtoehto.

minkä värinen mekko sopii punaisiin hiuksiin

Punaiset kampaukset sopivat hyvin yhteen:

  • koboltin väriset mekot,
  • värjätty nahka;
  • viininpunaiset housut;
  • polvipituiset hameet.

Minkä mekon väri sopii hyvin punaisiin hiuksiin?

Punainen hiusväri sopii hyvin yhteen neutraalien värien kanssa. Beigeä, nudea tai ruskeaa käyttävät mallit sopivat täydellisesti yhteen punaisen kanssa. Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto voisi olla sinapin käyttö. Punapään väreissä kannattaa keskittyä myös harmaan sävyihin. Kultaiset asusteet ja lisävarusteet täydentävät täydellisesti neutraaleilla väreillä toteutettua muotoilua. Käytä tätä vaihtoehtoa varten beigeä mekkoa tai collegepaitaa.

Punaiselle sopivat värit perustuvat myös eläinkuvioihin. Leopardi, tiikeri, kirahvi tai seepra korostavat luonnetta täydellisesti. Tällaiset tyylit voidaan yhdistää myös neutraaleihin väreihin. Jos haluat erottua joukosta, valitse mekko tai ohut, pitkä puolikauluspaita.

mitkä värit sopivat hyvin yhteen punaisen kanssa

Mitä hiusvärejä kannattaa välttää punaisille hiuksille?

Se, mitkä vaatevärit sopivat hyvin punaisiin hiuksiin ja mitkä eivät, on usein kauneustyyppikysymys. On kuitenkin olemassa joitakin tyylejä, joita tulisi välttää hinnalla millä hyvänsä. Vaaleanpunaisen, sinisen tai vihreän pastellisävyt kuuluvat niihin vaatteiden sävyihin, joita punatukkaisen ei kannata käyttää. Esimerkki tällaisesta väristä olisi minttu. Puseroiden tai toppien kohdalla ei kannata sekoittaa vaatteita ja hiuksia keskenään. Yksittäisiä punaisen värisiä vaatekappaleita kannattaa siis välttää.

Punapään värit ovat hyvin laaja aihe. Naiset, joilla on tämä epätavallinen hiusväri, ovat onnekkaita, sillä heille sopivia tyylejä on paljon. Jokaisen muodin harrastajan tulisi ennen kaikkea ottaa huomioon oma mukavuus ja hyvä olo tyyliä valitessaan.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti