Miten sitoa ja käyttää huivia takin kanssa?

Miten sitoa ja käyttää huivia takin kanssa?

Syksyllä ja talvella jokainen meistä tarttuu ylimääräisiin vaatekappaleisiin, kuten huiviin, hattuun tai käsineisiin. Ihastuttavan ja harkitun ilmeen luomiseksi jokainen osa on harkittava huolellisesti. Monille ihmisille voi olla ongelmallista sitoa huivi kunnolla niin, että se näyttää hyvältä ja sopii tiettyyn takkiin. Kannattaa lukea mielenkiintoisia vinkkejä siihen, miten tämä onnistuu. Todella näyttäviä efektejä saa aikaan hyvin yksinkertaisesti.

Miten käyttää huivia takin kanssa?

Huivin käyttö- ja sidontatavat riippuvat monista tekijöistä, ennen kaikkea takin leikkauksesta. Kun päällysvaate ei ole liian tuuhea ja alaspäin ulottuva, on suositeltavaa valita huivin järjestäminen siten, että se muistuttaa vyön kanssa varustettua liiviä. Tätä varten kannattaa valita leveä huivi ja levittää se rinnan yli niin, että se muistuttaa takkia. Jotta se näyttäisi paremmalta, se kannattaa lisäksi sitoa vyön kanssa vyötärön tasolle.

Miten käyttää huivia hupullisen takin kanssa?

Tämä on näyttävä tapa tuoda tiimalasivartalosi esiin jopa paksujen vaatekerrosten alla. Tämä muotoilu sopii varmasti hyvin mekkojen ja tyylikkäämpien asujen kanssa, kuten esimerkiksi töihin sopivien asujen kanssa. Huivin väri ja kuvio ovat myös tärkeitä tehokkaan muotoilun kannalta. Sekä yksivärisiä että kuviollisempia huiveja kannattaa pitää kokoelmassasi.

Miten huivi puetaan takin päälle?

Toinen erittäin suosittu ja yhtä tyylikäs tapa sitoa huivi on niin sanottu pariisilaissolmu. Tämä solmu on hyvin selkeä ja yksinkertainen, joten se sopii täydellisesti kaikkiin virallisiin tilanteisiin, kuten teatteriin tai liikeillalliselle.

Huivi urheilutakkiin

Saavutat tämän vaikutelman yksinkertaisesti taittamalla huivin kahtia ja asettamalla sen kaulan ympärille niin, että silmukan pää on hieman lyhyempi. Laita huivin pidempi osa silmukan läpi ja kiristä solmu varovasti kaulaan. Huivi pitää hyvin ja näyttää tyylikkäältä.

Miten huivia käytetään hupullisen takin kanssa?

Huivin sitominen paksumpaan hupulliseen takkiinvoi olla melko ongelmallista. Houkuttelevan ja mukavan ulkonäön saamiseksi huivia kannattaa käsitellä kuin nenäliinaa. Heitä huivi yksinkertaisesti kaulan yli niin, että toinen osa on lyhyempi, ja kiedo pidempi osa kaulan ympärille. Levitä huivin päälle jäävä pää niin, että se leviää leveydeltään. Pujota sitten pää huivin siihen osaan, joka kiertyy kaulan ympärille.

Kun sidot huivin tällä tavoin, se näyttää kaulan ympärille kietoutuvalta suurelta huivilta. Se pitää sinut varmasti hyvin lämpimänä ja tuo lisäksi mielenkiintoista vaihtelua muotoiluun. Huivin paksuus ja koko on sovitettava säähän ja takin rakenteeseen.

Kuinka sitoa huivi hupulliseen takkiin

Muodikkaita tapoja sitoa huivi

Kun mietit, miten huivia voi käyttää, kannattaa myös valita taiteellisempi ja löysempi solmiminen boho-tyyliin. Tätä varten on hyvä käyttää leveää huivia. Levitä se yksinkertaisesti leveydeltään ja ripusta se kaulan yli niin, että yksi osa siitä (hieman pidempi) heitetään olkapään yli. Jotta kangas ei lipsuisi, sen voi kiinnittää näkyvään kohtaan koristeellisella rintakorulla.

Suuremmat puuvillahuivit näyttävät erityisen hyvältä. Jos haluat taiteellisemman tyylin, valitse baskerihatu ja tyylikkäät hansikkaat, jotka on koristeltu esimerkiksi pompulalla.

Tarkista: Miten huivi sidotaan?

Mikä huivi sopii untuvatakin kanssa?

Kannattaa myös tutustua siihen, miten huivi solmitaan urheilullisemman untuvatakin kanssa. Kannattaa valita ohut ja hento huivi, sillä untuvatakki itsessään on hyvin tukeva. Tällaisilla päällysvaatteilla on erittäin hyvät lämpöominaisuudet, joten huivi riittää piiloon vaatteiden alle.

Mikä huivi kannattaa käyttää untuvatakin kanssa

Huivi voidaan sitoa monella eri tavalla. Paljon riippuu takin mallista. Kannattaa miettiä tarkkaan jokaista tyyliä, valita oikea huivi päällysvaatteeseen ja päättää oikea sidontatapa. Näyttäviä huivisovituksia on helppo toteuttaa, joten kannattaa tutustua saatavilla olevaan inspiraatioon ja valita itselle sopiva tapa.

Seuraa Naisten Neuvoja Google Newsissa! Pysy ajan tasalla! Seuraa

Tuula Nieminen

Katso lisää: Muoti